Rankinis žaidimų konsolės krepšys Smūgiams atspari krūtinės pečių krepšio apsauga Kelioninis dėklas "Steamdeck" priedai kabelių įkroviklio žaidimui

Rankinis žaidimų konsolės krepšys Smūgiams atspari krūtinės pečių krepšio apsauga Kelioninis dėklas Rankinis žaidimų konsolės krepšys Smūgiams atspari krūtinės pečių krepšio apsauga Kelioninis dėklas Rankinis žaidimų konsolės krepšys Smūgiams atspari krūtinės pečių krepšio apsauga Kelioninis dėklas Rankinis žaidimų konsolės krepšys Smūgiams atspari krūtinės pečių krepšio apsauga Kelioninis dėklas Rankinis žaidimų konsolės krepšys Smūgiams atspari krūtinės pečių krepšio apsauga Kelioninis dėklas Rankinis žaidimų konsolės krepšys Smūgiams atspari krūtinės pečių krepšio apsauga Kelioninis dėklas

Rankinis žaidimų konsolės krepšys Smūgiams atspari krūtinės pečių krepšio apsauga Kelioninis dėklas "Steamdeck" priedai kabelių įkroviklio žaidimui

  • (0 Atsiliepimai)

€29.71 €11.89

(SKU: m10029)

Sukurtas ROG, šis žaidimų konsolės crossbody krepšys užtikrina efektyvią jūsų įrenginio apsaugą. Prakaitui atspari ir kvėpuojanti medžiaga užtikrina vėsą ir komfortą. Patogus ir reguliuojamas dirželis leidžia lengvai nešiotis krepšį. Madingas ir aptakus dizainas leidžia išsiskirti iš minios.

Specifikacijos:

Medžiaga: PU oda

Spalva: Juoda

Produkto dydis: (apytiksliai) 32 * 16 * 10cm / 12.6 * 6.3 * 3.94 colių

Grynasis kiekis: 340g

Pakuočių sąrašas:

"Steamdeck" nešiojimo dėklas * 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų elemento spalva ir paveikslėlyje rodoma spalva gali turėti niuansų.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Mėgaukitės savo Steamdeck bet kur: Šis dėklas yra specialiai pagamintas ROG Steamdeck, su 2 atskiromis saugojimo vietomis konsolei ir priedams laikyti.Jis puikiai prisitaiko prie jūsų žaidimų konsolės ir apsaugo ją nuo įbrėžimų, smūgių ir kritimų.

2. Minkštas ir patogus: Šis nešiojimo dėklas pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, kuri jaučiasi minkšta ir lygi ant jūsų Steamdeck.It taip pat turi storą kempinės pagalvėlę nugaroje, kad būtų išvengta smūgių ir pažeidimų. Dėklas yra lengvas ir lengvai nešiojamas, išskirtinio kirpimo dizainas, atitinkantis jūsų Steamdeck formą ir dydį.

3. Lengva prieiga: Su lygiu užtrauktuku ir mobiliojo telefono kišene šis nešiojimo dėklas leidžia greitai pasiekti "Steamdeck" ir kitus būtiniausius daiktus. Korio dizainas nugaroje yra atsparus prakaitui ir kvėpuojantis, todėl jums patogu ir vėsu. Lengvai sureguliuokite petnešas, kad atitiktų jūsų pageidavimus, ir mėgaukitės žaidimu kelyje.

4. Reguliuojamas ir madingas krepšys: Krepšyje yra nuimama sagtis, leidžianti perkelti ją iš peties į kitą.Riešo dirželis yra išlenktas, kad atitiktų jūsų ranką ir jūsų išvaizdą.

5. Unikalus dizainas: Šis nešiojimo dėklas yra aptakaus ir elegantiško dizaino, kuris papildo jūsų Steamdeck.It taip pat turi patogią rankeną, todėl galite lengvai ir stilingai nešiotis savo Steamdeck.

  • modelio numeris: Žaidimų konsolės krepšys
  • priedų tipas: Priedų rinkiniai
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • suderinamas prekės ženklas / modelis: NĖRA
  • Prekės ženklas: Rondaful

 

Palikite Savo Citata