Žiemą šildomos slidinėjimo pirštinės Neperšlampamos šildomos pirštinės motociklui Snieglentė Slidinėjimas Dviračių žvejyba Žiema

Žiemą šildomos slidinėjimo pirštinės Neperšlampamos šildomos pirštinės motociklui Snieglentė Slidinėjimas Dviračių žvejyba Žiema Nuotrauka 0 Žiemą šildomos slidinėjimo pirštinės Neperšlampamos šildomos pirštinės motociklui Snieglentė Slidinėjimas Dviračių žvejyba Žiema Nuotrauka 1 Žiemą šildomos slidinėjimo pirštinės Neperšlampamos šildomos pirštinės motociklui Snieglentė Slidinėjimas Dviračių žvejyba Žiema Nuotrauka 2 Žiemą šildomos slidinėjimo pirštinės Neperšlampamos šildomos pirštinės motociklui Snieglentė Slidinėjimas Dviračių žvejyba Žiema Nuotrauka 3 Žiemą šildomos slidinėjimo pirštinės Neperšlampamos šildomos pirštinės motociklui Snieglentė Slidinėjimas Dviračių žvejyba Žiema Nuotrauka 4 Žiemą šildomos slidinėjimo pirštinės Neperšlampamos šildomos pirštinės motociklui Snieglentė Slidinėjimas Dviračių žvejyba Žiema Nuotrauka 5

Žiemą šildomos slidinėjimo pirštinės Neperšlampamos šildomos pirštinės motociklui Snieglentė Slidinėjimas Dviračių žvejyba Žiema

  • (0 Atsiliepimai)

€53.09 €25.48

(SKU: m102862)

Funkcijos:

Išmanioji šildymo sistema: Suprojektuota su integruota šildymo sistema, kuri strategiškai išdėsto kaitinimo elementus ir naudoja mikropluoštą, kad padengtų pirštus ir nykštį, kad būtų užtikrintas optimalus šildymo efektyvumas.

Dviejų pirštų jutiklinis ekranas: nykštys ir rodomasis pirštas gali jautriai liesti ekraną ir yra lankstūs net su pirštinėmis.

Vilnos terminis dizainas: Vidinis pirštinių sluoksnis priima vilną, kad atitiktų audinio dizainą, kuris yra atsparus vėjui ir šiltas. Tai jaučiasi gerai ir suteikia jums odai draugišką dėvėjimo jausmą!

Atspindinčios juostos dizainas: Atspindintis juostos dizainas, net naktį gali apsaugoti jūsų kelią į priekį.

Neperšlampamas užtrauktukas: Gali efektyviai apsaugoti linijos vidų ir akumuliatorių nuo lietaus, bet taip pat geriau atsparus vėjui ir šiltas.

Reguliuojamas dirželis: Sureguliuokite pagal delno dydį, sandariai apvyniokite delną ir visada laikykite patogioje temperatūroje.

Lengva naudoti ir valdyti: Trys temperatūros nustatymai (aukšta, vidutinė ir žema) užtikrina reguliuojamą šilumą.

Naudojimas: tinka visoms šaltoms vidaus ir lauko veikloms, tokioms kaip žygiai pėsčiomis, dviračiais, slidinėjimas, žvejyba, stovyklavimas, važinėjimas motociklais, sniego kasimas ir bet kokie lauko darbai.

Specifikacijos:

Spalva: pilka + juoda

Medžiaga: poliesteris

Pakuotės dydis: 34 * 22 * 9cm

Pakuotės svoris: 320g

Nata:

1.5 šarminės baterijos (2000mah ar daugiau), įprastos šarminės baterijos ar mažesnės talpos įkraunamos baterijos negali tiekti energijos, nėra šilumos.

2. Gaminys nėra su baterijomis, prašome pirkti atskirai.

Pakuočių sąrašas:

1 * Pirštinių

pora 1) Mes priimame Alipay, West Union, TT. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

2) Apmokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo.

3) Jei negalite atsiskaityti iškart po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. PRISTATYMAS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO)

2. Užsakymai apdorojami laiku po mokėjimo patikrinimo.

3. Siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu.

4. Rodomi vaizdai nėra tikrasis elementas ir yra skirti tik jūsų nuorodai.

5. PASLAUGOS TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

6. Jei negavote siuntos per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis. Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu. Mūsų tikslas – klientų pasitenkinimas!

7. Dėl atsargų būklės ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš pirmojo turimo sandėlio, kad galėtume greitai pristatyti.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo jo gavimo dienos. Jei šią prekę turite ilgiau nei 7 dienas, ji laikoma naudota ir MES NEIŠDUOSIME JUMS PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO. IŠIMČIŲ NĖRA! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir JŪS PRIVALOTE PATEIKTI mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį ir savo PO#.

3. Mes grąžinsime VISĄ JŪSŲ LAIMĖTĄ PASIŪLYMO SUMĄ, gavę prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais ir priedais, PO TO, kai PIRKĖJAS ir Pardavėjas atšauks sandorį iš Musustudija.lt.OR, galite pasirinkti pakeitimą.

4. Mes padengsime visas siuntimo išlaidas, jei produktas (-ai) yra ne toks, koks reklamuojamas.

1. 12 mėnesių gamintojo ribota garantija sugedusiems daiktams (išskyrus daiktus, sugadintus ir (arba) netinkamai naudojamus po gavimo). Premijoms suteikiama 3 mėnesių garantija.

2. Apie sugedusias prekes BŪTINA pranešti ir jas grąžinti per garantinį laikotarpį (ir, jei įmanoma, originalioje pakuotėje). Turite mums pasakyti, koks yra defektas, ir pateikti savo užsakymo numerį. MES NEREMONTUOJAME IR NEKEIČIAME PREKIŲ, KURIŲ GARANTIJA PASIBAIGUSI.

Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytomis politikos nuostatomis užsakydami "Musustudija.lt"!

Mes išlaikome aukštus kompetencijos standartus ir siekiame 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbūs Mes prašome nedelsiant susisiekti su mumis prieš pateikdami mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, kad galėtume tinkamai išspręsti jūsų susirūpinimą.

Neįmanoma išspręsti problemų, jei apie jas nežinome!

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • medžiagos tipas: nailonas

 

Palikite Savo Citata