N80C Baby Bonnet Caps Earflaps Newborn Baby Beanie Cap Bear Hat Winter Warm Hat for Boy Girl Earų apsaugos kepurės

N80C Baby Bonnet Caps Earflaps Newborn Baby Beanie Cap Bear Hat Winter Warm Hat for Boy Girl Earų apsaugos kepurės Nuotrauka 0 N80C Baby Bonnet Caps Earflaps Newborn Baby Beanie Cap Bear Hat Winter Warm Hat for Boy Girl Earų apsaugos kepurės Nuotrauka 1 N80C Baby Bonnet Caps Earflaps Newborn Baby Beanie Cap Bear Hat Winter Warm Hat for Boy Girl Earų apsaugos kepurės Nuotrauka 2 N80C Baby Bonnet Caps Earflaps Newborn Baby Beanie Cap Bear Hat Winter Warm Hat for Boy Girl Earų apsaugos kepurės Nuotrauka 3 N80C Baby Bonnet Caps Earflaps Newborn Baby Beanie Cap Bear Hat Winter Warm Hat for Boy Girl Earų apsaugos kepurės Nuotrauka 4 N80C Baby Bonnet Caps Earflaps Newborn Baby Beanie Cap Bear Hat Winter Warm Hat for Boy Girl Earų apsaugos kepurės Nuotrauka 5

N80C Baby Bonnet Caps Earflaps Newborn Baby Beanie Cap Bear Hat Winter Warm Hat for Boy Girl Earų apsaugos kepurės

  • (0 Atsiliepimai)

€15.44 €7.57

(SKU: m10703)

Funkcijos:

OOTDTY

Laikykite savo vaikus šiltus ir prigludusius su šia velveto vaikų skrybėle. Pagamintas iš minkštos ir patogios medžiagos, jis užtikrina puikią izoliaciją šaltesniems mėnesiams.

Ši skrybėlė yra paprasta ir madinga, kad tiktų skirtingoms vaikų amžiaus grupėms. Nuimama ausies dalis suteikia patogumo valyti ir keisti.

Ši skrybėlė tinka 2–8 metų berniukams ir mergaitėms, puikiai tinka kasdieniam dėvėjimui arba kaip stilingas aksesuaras lauko užsiėmimų metu.

Nesvarbu, ar žaidžiate lauke, ar einate į mokyklą, ar keliaujate, ši skrybėlė yra puikus pasirinkimas įvairioms progoms rudenį ir žiemą. Tai suteikia šilumos ir mados jūsų mažiesiems.

Palepinkite savo vaikus šia unikalia velvetine vaikiška skrybėle, kuri atneša ir šilumos, ir Jos bei patogūs dizainai tikrai sukels šypsenas jų veiduose.

Specifikacijos:

Medžiaga: velvetas

Spalva: Khaki Brown

Gaubtas: apie 50–53 cm / 19,69–20,87 colio (2–8 metų vaikams)

Komplektą sudaro:

1x Beanie skrybėlė

Nata:

Prašome leisti 1-3 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris
  • Kūdikio amžius: 7-9 mėnesiai, 10-12 mėnesių
  • CN: Guangdongas
  • Prekės ženklas: THINKTHENDO
  • skyriaus pavadinimas: Kūdikis
  • Amžiaus intervalas: 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y
  • Lytis: Unisex
  • Rašto tipas: Kietas

 

Palikite Savo Citata