kūrybiniam pagalvės rašikliui Didelis kosmetinis nešiojamas rašiklis dovanoms

kūrybiniam pagalvės rašikliui Didelis kosmetinis nešiojamas rašiklis dovanoms Nuotrauka 0 kūrybiniam pagalvės rašikliui Didelis kosmetinis nešiojamas rašiklis dovanoms Nuotrauka 1 kūrybiniam pagalvės rašikliui Didelis kosmetinis nešiojamas rašiklis dovanoms Nuotrauka 2 kūrybiniam pagalvės rašikliui Didelis kosmetinis nešiojamas rašiklis dovanoms Nuotrauka 3 kūrybiniam pagalvės rašikliui Didelis kosmetinis nešiojamas rašiklis dovanoms Nuotrauka 4 kūrybiniam pagalvės rašikliui Didelis kosmetinis nešiojamas rašiklis dovanoms Nuotrauka 5

kūrybiniam pagalvės rašikliui Didelis kosmetinis nešiojamas rašiklis dovanoms

  • (0 Atsiliepimai)

€2.33 €1.88

(SKU: m10706)

Funkcijos:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

DIDELĖ TALPA. Padidinta talpa, telpa iki 20 rašiklių, pieštukų, tušinukų, žymeklių ir kt. Lengvai laikykite visus žymeklius, rašiklį, spalvotus pieštukus, akvarelės pieštukus ir kitas smagias rašymo priemones.

UNIKALUS DEISGN. Ryškus ir mielas pagalvės dizainas, didelė kišenė, lengvai sutvarkomi visi jūsų geliniai rašikliai, tušinukai, pieštukai, žirklės, pakuočių pjaustytuvas, segtukas, liniuotė, trintukai, lipni juosta, sąvaržėlės, lipnus lapelis ir kt.užtrauktuko užraktas, patogus naudoti. Paprastas ir didelis efektyvumas.

MULTIPEL NAUDOTI METODUS. Didelė talpa, nešiojama ir patvari.for Idealiai tinka kanceliarinėms prekėms laikyti, nešiojamam makiažo laikymo pieštukų laikikliui, darbalaukio krepšiui, kelioniniam organzier krepšiui ir dar daugiau. Gražu ir praktiška.

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS KEISTUMAS. Pagaminta iš aukščiausios kokybės pliušinio audinio medžiagos ir švelnaus prisilietimo. Lengvas, atsparus dilimui, atsparus nešvarumams ir patvarus.Priima puikų apdirbimą, o siūlės yra tvarkingos, lengvai plaunamos.

PUIKUS PASIRINKIMAS.animacinių filmų modelis gražus ir praktiškas. Puikus pasirinkimas studentams, vaikams, jaunimui, suaugusiems, rašytojams, makiažo meistrams ir kt. Tinka dovanoms, gimtadienio dovanai ar dovanai atgal į mokyklą ar kelionių reikmenims.

Specifikacijos:

Medžiaga: audinys

Spalva: Balta; Mėlynas; Rožinis

Dydis: maždaug 17x14x3cm / 6.7x5.5x1.18in

Svoris: apie 50g

Komplektą sudaro:

1 Gabalas nešiojamų makiažų

Nata:

1. Leiskite 0–1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

2.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata