Medžio graviravimo telefono stovas Lengvas nešiojamas stalo stovas kelionių mokyklos namų kempingui

Medžio graviravimo telefono stovas Lengvas nešiojamas stalo stovas kelionių mokyklos namų kempingui Nuotrauka 0 Medžio graviravimo telefono stovas Lengvas nešiojamas stalo stovas kelionių mokyklos namų kempingui Nuotrauka 1 Medžio graviravimo telefono stovas Lengvas nešiojamas stalo stovas kelionių mokyklos namų kempingui Nuotrauka 2 Medžio graviravimo telefono stovas Lengvas nešiojamas stalo stovas kelionių mokyklos namų kempingui Nuotrauka 3 Medžio graviravimo telefono stovas Lengvas nešiojamas stalo stovas kelionių mokyklos namų kempingui Nuotrauka 4 Medžio graviravimo telefono stovas Lengvas nešiojamas stalo stovas kelionių mokyklos namų kempingui Nuotrauka 5

Medžio graviravimo telefono stovas Lengvas nešiojamas stalo stovas kelionių mokyklos namų kempingui

  • (0 Atsiliepimai)

€5.93 €3.38

(SKU: m107567)

Aprašymas:

Funkcijos:

Tvirtas ir stilingas: medžio graviravimo telefono stovas pagamintas iš patvarios buko medienos, užtikrinant ilgalaikį naudojimą. Jo aptakus dizainas suteikia elegancijos bet kuriam stalui ar naktiniam stalui.

Universalus telefono laikiklis: Apvali / kvadratinė stovo forma tinka visų tipų mobiliesiems telefonams, užtikrinant saugų ir stabilų sukibimą. Tai puikiai tinka naudoti namuose, biure ar net stovyklaujant.

Patobulintas stabilumas: Telefono laikiklis turi neslystantį pagrindą, tvirtai laikantį įrenginį vietoje. Nebereikia jaudintis dėl atsitiktinio paslydimo ar kritimo.

Lengvas ir nešiojamas: Pagamintas iš lengvų medžiagų, šį stalo stovą lengva nešiotis ir transportuoti. Pasiimkite jį su savimi į keliones, į mokyklą ar tiesiog perkelkite po namus ar biurą.

Aukščiausios kokybės: Sklandi buko medienos apdaila suteikia telefono laikikliui aukščiausios kokybės išvaizdą ir pojūtį.Tai ne tik funkcionalu, bet ir puiki dovana draugams ir šeimos nariams.

Specifikacijos:

Medžiaga: bukas

Dydis:

Apvalus: 8*2cm

Kvadratas: 8*8*2cm

Pastabos:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Komplektą sudaro:

1 * medžio graviravimo telefono stovas

  • Įkroviklis: No
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Funkcijos: Nėra funkcijų

 

Palikite Savo Citata