RFID prieigos valdymo plokštės modulis 5V RF125-5 skaitytuvas Perbraukite kortelės valdymo durų užraktą, skirtą 125KHZ EM4001 EM4102 EMID intelektualiajai kortelei

RFID prieigos valdymo plokštės modulis 5V RF125-5 skaitytuvas Perbraukite kortelės valdymo durų užraktą, skirtą 125KHZ EM4001 EM4102 EMID intelektualiajai kortelei Nuotrauka 0 RFID prieigos valdymo plokštės modulis 5V RF125-5 skaitytuvas Perbraukite kortelės valdymo durų užraktą, skirtą 125KHZ EM4001 EM4102 EMID intelektualiajai kortelei Nuotrauka 1 RFID prieigos valdymo plokštės modulis 5V RF125-5 skaitytuvas Perbraukite kortelės valdymo durų užraktą, skirtą 125KHZ EM4001 EM4102 EMID intelektualiajai kortelei Nuotrauka 2 RFID prieigos valdymo plokštės modulis 5V RF125-5 skaitytuvas Perbraukite kortelės valdymo durų užraktą, skirtą 125KHZ EM4001 EM4102 EMID intelektualiajai kortelei Nuotrauka 3 RFID prieigos valdymo plokštės modulis 5V RF125-5 skaitytuvas Perbraukite kortelės valdymo durų užraktą, skirtą 125KHZ EM4001 EM4102 EMID intelektualiajai kortelei Nuotrauka 4

RFID prieigos valdymo plokštės modulis 5V RF125-5 skaitytuvas Perbraukite kortelės valdymo durų užraktą, skirtą 125KHZ EM4001 EM4102 EMID intelektualiajai kortelei

  • (0 Atsiliepimai)

€5.60 €5.27

(SKU: m10896)

Pakuotė: TQFP is_customized : Taip Modelio numeris: RF125-5 Darbinė temperatūra: normalus Išsklaidymas Galia: žema maitinimo įtampa: 5v Taikymas : Kompiuterio būklė : Naujas tipas : Loginiai IC Prekės ženklo pavadinimas :MXW Kilmė : Žemyninė Kinija

RF125-5 modulis yra daugiafunkcinis intelektualus kortelių skaitytuvo valdymo modulis, kuris buvo pristatytas toli už "kortelių skaitytuvo modulio" funkcijos. Jo charakteristikos yra šios: jame yra išmanieji įrenginiai ir radijo dažnių grandinės, o 4 pagrindinės funkcijos sujungiamos į mažą modulį (RF indukcinių kortelių skaitytuvas + kortelių išdavimo ir registracijos valdymas + tapatybės atpažinimas ir auditas + valdymo išvestis).

Kadangi išmanusis modulis ir vartotojo kortelė naudoja dvipusį autentifikavimo mechanizmą, kortelė, kuri nėra užregistruota išmaniajame modulyje valdymo kortele, yra neišduota vartotojo kortelė ir jos iš viso negalima pasiekti.Todėl RF125-5 išmaniojo modulio saugumas ir konfidencialumas yra gana geras. RF125-5 modulis yra saugus, patikimas, nebrangus ir lengvai naudojamas išmanusis modulis. Tai beveik nereikalauja antrinio vystymosi, o praktinei sistemai sukurti reikalingi tik keli išoriniai įrenginiai. Vartotojams ir kūrėjams nereikia suprasti RF radijo dažnių identifikavimo technologijos, tereikia suprasti pagrindines šio modulio kaiščių funkcijas, tai yra, jie gali greitai kurti ir masiškai gaminti itin pigius, įvairius taikomųjų programų įrenginius su radijo dažnių kortelių valdymo ir valdymo funkcijomis. Šis modulis taip pat gali būti įdėtas į esamą įrangą, kad būtų galima lengvai realizuoti radijo dažnių plokštės valdymo ir valdymo funkcijas. .

1. Radijo dažnio indukcinis užraktas, elektrinio užrakto valdymas, pvz., Apsaugos nuo vagystės durys, slaptažodžių dėžutė, seifas ir kt.

2. Praėjimo kontrolės/RF užraktų pramonėje galima surinkti vienų durų praėjimo kontrolės sistemą.

3. Personalo ir transporto priemonės prieigos kontrolė, pvz., burnos kontrolė, automobilių stovėjimo aikštelės mokesčiai ir kt.

4. Namų ar įmonės įrangos valdymas, pavyzdžiui, viešoji savitarnos įranga. Liftų naudotojų, elektros paskirstymo spintų, aukščiausios klasės elektros prietaisų ir kitų atvejų, kai maitinimas yra apribotas, identifikavimo kontrolė.

4. Visuose kituose prietaisuose, kuriuos reikia identifikuoti ir kontroliuoti.

1) Darbinė įtampa: 5V. Srovė:

2) Gali nuskaityti 125KHE 4001 / 4102 arba suderinamą EMID kortelę

3) Skaitymo atstumas yra mažesnis nei 100, o skaitymo laikas yra trumpesnis nei 0,5 sekundės

4) Galima nustatyti

1 valdymo kortelę ir 50 vartotojo kortelių 5) Valdymo kortelės / vartotojo kortelės valdymo režimas, saugus ir patikimas

6) Naudokite unikalių naujų metodų rinkinį, kad patogiai ir greitai suvoktumėte vartotojų kortelių pridėjimo ir ištrynimo valdymą.

7) Kai įgaliota legali vartotojo kortelė pajunta, jungiklio kiekio signalo išėjimą, varo krovinį ar relę, pvz., Užrakto prietaiso jungiklį ir kt.

8) Garso ir šviesos raginimas apie darbinę būseną

(1) Valdymo kortelės

nustatymas Paspauskite ir palaikykite nustatymo mygtuką (s1) lentoje ilgiau nei 2 sekundes, garsinis signalas pypsės (du ilgi ir vienas trumpas) ir būsenos indikatorius mirksės, rodydamas, kad įvedė pridėjimo funkciją. Kortelė, nuskaitoma per 10S, kai mirksi indikatoriaus lemputė, yra valdymo kortelė. Perskaičius kortelę, greita lemputė automatiškai užges ir garsinis signalas pypsės (vienas trumpas).Jei yra valdymo kortelė, originali valdymo kortelė bus negaliojanti, neatsižvelgiant į tai, ar kortelė nuskaitoma per 10 sekundžių (tai atitinka valdymo kortelės ištrynimą).

(2) Pridėti vartotojo kortelę (pridėti iki 50 vartotojo kortelių)

Vieną kartą perskaičius valdymo kortelę, garsinis signalas skambės vieną kartą, o mirksinti lemputė rodo, kad įvestos pridėjimo ir ištrynimo funkcijos. Indukcija vartotojo kortelės, kurią norite pridėti, garsinis signalas skambės vieną kartą, kad parodytų sėkmingą papildymą, o 50 vartotojo kortelių galima pridėti nuolat. Kaip ir tada, kai kortelė pridedama antrą kartą, pasigirs netinkamas garsinis signalas (3 trumpas), o kiekvieną kortelę galima pridėti tik vieną kartą ir jos negalima pridėti pakartotinai.

  • taikymas: Kompiuteris
  • Išsklaidymo galia: žemas
  • modelio numeris: RF125-5
  • Sąlyga: Nauja
  • maitinimo įtampa: 5v
  • Prekės ženklas: MXW
  • Tipas: Loginiai IC
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Paketas: TQFP
  • darbinė temperatūra: normalus

 

Palikite Savo Citata