spintos įtempimo strypas Prailginamas langas Reguliuojamas užuolaidų bėgio stulpas Spintelė Teleskopinis stulpo dušas

spintos įtempimo strypas Prailginamas langas Reguliuojamas užuolaidų bėgio stulpas Spintelė Teleskopinis stulpo dušas Nuotrauka 0 spintos įtempimo strypas Prailginamas langas Reguliuojamas užuolaidų bėgio stulpas Spintelė Teleskopinis stulpo dušas Nuotrauka 1 spintos įtempimo strypas Prailginamas langas Reguliuojamas užuolaidų bėgio stulpas Spintelė Teleskopinis stulpo dušas Nuotrauka 2 spintos įtempimo strypas Prailginamas langas Reguliuojamas užuolaidų bėgio stulpas Spintelė Teleskopinis stulpo dušas Nuotrauka 3 spintos įtempimo strypas Prailginamas langas Reguliuojamas užuolaidų bėgio stulpas Spintelė Teleskopinis stulpo dušas Nuotrauka 4 spintos įtempimo strypas Prailginamas langas Reguliuojamas užuolaidų bėgio stulpas Spintelė Teleskopinis stulpo dušas Nuotrauka 5

spintos įtempimo strypas Prailginamas langas Reguliuojamas užuolaidų bėgio stulpas Spintelė Teleskopinis stulpo dušas

  • (0 Atsiliepimai)

€5.37 €4.30

(SKU: m110773)

Funkcijos:

1. Visiškai naujas ir aukštos kokybės

2. Lengvas montavimas be jokių įrankių, nepažeidžiant sienų ar durų ir langų

3. Galima laisvai reguliuoti ilgį

4. Galima naudoti užuolaidoms / dušo užuolaidoms / drabužių spintai

pakabinti Specifikacijos:

Medžiaga: metalas (korpusas) + plastikas (abu galai)

Spalva: Balta

Skersmuo: apie 1.3cm

Ilgis: 60-110cm teleskopinis diapazonas

Komplektas įskaičiuotas:

1 x spyruoklinis įtempimo užuolaidinis strypas

Nata:

1. Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

2. Prašome leisti 1-3 cm skirtumus dėl rankinio matavimo.

Nata:

1. Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyta nuotraukose,,bet ne tas pats veikimas skirtinguose kūnuose kaip ir modelyje.

2.Palyginkite detalių dydžius su savo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl rankinio drabužių matavimo, ačiū Visi matavimai cm ir atkreipkite dėmesį 1cm = 0.39inch

1) Mes priimame Alipay, West Union, TT. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

2 Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite iš naujo Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBA VISAME PASAULYJE. (Išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO)

DHL UPS TNT FEDEX trunka 3-7 dienas, EMS trunka 8-12 dienų. Pašto oro paštui reikia 2-8 savaičių. Tačiau visi jie priklauso nuo šalies, į kurią pristatoma.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

1) Išankstinis pirkėjo patvirtinimas bus labai vertinamas gavus prekes.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų verslo plėtrai, nuoširdžiai kviečiame palikti mums teigiamus atsiliepimus, jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga.

3) Susisiekite su mumis prieš palikdami bet kokį neigiamą ar neutralų atsiliepimą. Mes dirbsime su jumis, kad išspręstume visas problemas. Ačiū už supratingumą!

  • funkcija: ekologiškas
  • Prekės ženklas: HOUSEEN
  • Tipas: Dušo užuolaidų stulpai
  • Medžiaga: Metalas(korpusas)+Plastikas(abu galai)
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • modelio numeris: Spyruoklės įtempimo užuolaidų strypas

 

Palikite Savo Citata