2vnt Magnetiniai ventiliacijos dangteliai grindų sienų lubų registrams Ventiliacijos dangčiai Magnetinis grindų ventiliacijos dangtis šildymas, aušinimas Ventiliacijos angos oras

2vnt Magnetiniai ventiliacijos dangteliai grindų sienų lubų registrams Ventiliacijos dangčiai Magnetinis grindų ventiliacijos dangtis šildymas, aušinimas Ventiliacijos angos oras Nuotrauka 0 2vnt Magnetiniai ventiliacijos dangteliai grindų sienų lubų registrams Ventiliacijos dangčiai Magnetinis grindų ventiliacijos dangtis šildymas, aušinimas Ventiliacijos angos oras Nuotrauka 1

2vnt Magnetiniai ventiliacijos dangteliai grindų sienų lubų registrams Ventiliacijos dangčiai Magnetinis grindų ventiliacijos dangtis šildymas, aušinimas Ventiliacijos angos oras

  • (0 Atsiliepimai)

€33.28 €16.63

(SKU: m11394)

Funkcijos:

* Magnetinė medžiaga: Ventiliacijos dangtis pagamintas iš storos guminės magnetinės medžiagos, pasižymintis išskirtiniu apdirbimu, stabiliu veikimu, lankstumu, nelengva sulaužyti, puikiu padengimu, nepaliekančiu oro tarpų, ir gali tvirtai laikyti ventiliacijos angą.

* Stiprus magnetizmas: Oro išleidimo angų dangteliai turi stiprų magnetizmą ir po montavimo lengvai nejudės. Net ant lubų ventiliacijos angų su dideliu oro srautu jos nebus lengvai išstumiamos ar nukris nuo ventiliacijos angų ir turi stiprų stabilumą.

Lengva naudoti: Magnetinių ventiliacijos angų dangteliai yra 5.5x12 colio ir tinka daugumai standartinių oro kondicionierių. Arba galite jį apkarpyti, jei reikia. Jums tereikia nulupti baltą kintamosios srovės ventiliacijos dangtelio plėvelę ir priklijuoti ją prie ventiliacijos vietos.

* Pagrindinė funkcija: Mūsų magnetiniai ventiliacijos dangteliai luboms gali visiškai užblokuoti šalto ir karšto oro srautą konkrečioje patalpoje ar vietoje.Galite efektyviai paskirstyti oro srautą ir sumažinti energijos sąnaudas, nukreipdami air.is paprastą ir ekonomišką sprendimą.

* Platus pritaikymo spektras: tinka ne tik patalpų oro kondicionieriams, bet ir automobiliams, visureigiams ir kt. Taip pat padeda pašalinti erzinančius daugiabučių namų triukšmus ar nemalonius kvapus rūkant ar gaminant maistą.

Specifikacijos:

*Produkto pavadinimas: magnetiniai ventiliacijos dangteliai

*Medžiaga: PVC

* Dydis: 7.87 x 12.59 x 0.19 colių

*Spalva: juoda

Pakuote :

3vnt x magnetiniai ventiliacijos dangteliai

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

  • Medžiaga: PEX
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata