Boho MacrameRack Nordic Cotton Woven Book Holder Room Decor Color Matching Rope Braided Storage Rack Foto Props

Boho MacrameRack Nordic Cotton Woven Book Holder Room Decor Color Matching Rope Braided Storage Rack Foto Props Nuotrauka 0 Boho MacrameRack Nordic Cotton Woven Book Holder Room Decor Color Matching Rope Braided Storage Rack Foto Props Nuotrauka 1 Boho MacrameRack Nordic Cotton Woven Book Holder Room Decor Color Matching Rope Braided Storage Rack Foto Props Nuotrauka 2 Boho MacrameRack Nordic Cotton Woven Book Holder Room Decor Color Matching Rope Braided Storage Rack Foto Props Nuotrauka 3 Boho MacrameRack Nordic Cotton Woven Book Holder Room Decor Color Matching Rope Braided Storage Rack Foto Props Nuotrauka 4 Boho MacrameRack Nordic Cotton Woven Book Holder Room Decor Color Matching Rope Braided Storage Rack Foto Props Nuotrauka 5

Boho MacrameRack Nordic Cotton Woven Book Holder Room Decor Color Matching Rope Braided Storage Rack Foto Props

  • (0 Atsiliepimai)

€42.46 €21.23

(SKU: m11452)

Ženkleliai:

1、Susitvarkykite: Šis bohorackas yra rankų darbo ir stiprus, kad stabiliai laikytų jūsų laikraščius ir žurnalus. Jis gali būti dedamas ant miegamojo lovos, kad būtų galima laikyti reikiamus daiktus.

2、Brighten Room Decor: Ši rankomis austa laikymo lentyna pasižymi bohemiško kaimo stiliumi, kad papuoštų bet kurį jūsų namų kambarį.

3、Platus pritaikymas: Tiesiog padėkite šį bohemišką laikiklį ant kėdės ar stalo, kad galėtumėte laikyti mėgstamas knygas, laikraščius ar žurnalus, šalikus ar bet ką, arba naudokite jį paštui, dokumentams, rankšluosčiams ir kt. Saugoti. Jis taip pat gali būti naudojamas gyvenamajame kambaryje, šeimos kambaryje, miegamajame, biure, darželyje ir kt.

4、Sutaupykite vietos: Nesvarbu, ar svetainėje, miegamajame, vonios kambaryje, vaikų darželyje, biure ar bet kurioje vietoje, kurioje yra maža erdvė, ši stilinga lentyna lengvai sutvarkys jūsų daiktus, o jūsų kambario dekorui suteiks naują gyvenimą.

5、Boho knygų saugojimo laikiklis: Šis unikalus daiktas yra pasakiška dovana visiems, kurie mėgsta Bohemijos meną, Bohemijos tematikos dekoraciją ar ornamentą. Apgalvota dovanos idėja vestuvėms, namų ruošai, Tėvo dienai ir kitoms šventėms.

Spekacijos:

Dydis: apie 32 * 16 * 25cm / 12.60 * 6.30 * 9.84inch

Medžiaga: medinė + medvilninė virvė

Svoris: 620g

Pakuočių sąrašas:

1 * medvilnės virvės laikymo stovas

Nata:

Duetas į transportavimą, šis elementas atvyksta iš anksto surinktas, todėl reikalingas paprastas surinkimas.

Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų elemento spalva ir paveikslėlyje parodyta spalva gali turėti niuansų.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti tolerancija.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata