1 Pora 85A riedučių pirštų stotelės su 9/16 colių (14 mm) varžtu, reguliuojamais guminiais stabdžių trinkelių kamščiais keturračiams pačiūžoms

1 Pora 85A riedučių pirštų stotelės su 9/16 colių (14 mm) varžtu, reguliuojamais guminiais stabdžių trinkelių kamščiais keturračiams pačiūžoms Nuotrauka 0 1 Pora 85A riedučių pirštų stotelės su 9/16 colių (14 mm) varžtu, reguliuojamais guminiais stabdžių trinkelių kamščiais keturračiams pačiūžoms Nuotrauka 1 1 Pora 85A riedučių pirštų stotelės su 9/16 colių (14 mm) varžtu, reguliuojamais guminiais stabdžių trinkelių kamščiais keturračiams pačiūžoms Nuotrauka 2 1 Pora 85A riedučių pirštų stotelės su 9/16 colių (14 mm) varžtu, reguliuojamais guminiais stabdžių trinkelių kamščiais keturračiams pačiūžoms Nuotrauka 3 1 Pora 85A riedučių pirštų stotelės su 9/16 colių (14 mm) varžtu, reguliuojamais guminiais stabdžių trinkelių kamščiais keturračiams pačiūžoms Nuotrauka 4 1 Pora 85A riedučių pirštų stotelės su 9/16 colių (14 mm) varžtu, reguliuojamais guminiais stabdžių trinkelių kamščiais keturračiams pačiūžoms Nuotrauka 5

1 Pora 85A riedučių pirštų stotelės su 9/16 colių (14 mm) varžtu, reguliuojamais guminiais stabdžių trinkelių kamščiais keturračiams pačiūžoms

  • (0 Atsiliepimai)

€16.37 €9.16

(SKU: m11841)

[Nepažymėtas ir patvarus] - Pagamintas iš natūralaus kaučiuko junginio, kuris užtikrina daug sukibimo ir puikaus atšokimo, ir suapvalintas, kad būtų užtikrintas sklandus, nuoseklus kontaktas su grindimis iš bet kokio kampo. Tvirtas natūralus kaučiukas užtikrina stabilumą ir nuspėjamą stabdymo galią greitiems sustojimams, greitam paleidimui ir viskam, kas yra tarp jų.

[Savybės] - Suapvalintas profilis puikiai tinka judriems čiuožėjams, kurie mėgsta staigius šoninius judesius ir greitus žingsnius. Turėkite gero dydžio pėdsaką (48 mm), kad maksimaliai padidintumėte sukibimą, stabilumą ir judrumą. Stiebas yra tuščiaviduris, kad sutaupytų svorio.

[Gerai sukimba su visais paviršiais] - Suprojektuotas su daugybe griovelių ant stabdymo paviršiaus, kurie prideda sukibimą ir sukibimą su kiekvienu sustojimu. Šios pirštų stotelės yra skirtos naudoti viduje ir lauke.

[Reguliuojami pirštų sustojimai] - Reguliuojamas 9/16 colių (14 mm) varžtas su veržlėmis, įtrauktomis per centrą, kuris įsukamas iki galo į plokštelę.Stiebo ilgis: 1 colis (26 mm). Kietumas: 85A.

Spalva: Juoda

Medžiaga: guma

Pakuote sudaro:

2 * Riedučių stabdys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Tipas: Sieninė įranga

 

Palikite Savo Citata