Black Crop for Horse Anti-Slip Grip Horse Whip Stable And Patvarus jodinėjimo pasėlis žirgų lenktynių įrankiui

Black Crop for Horse Anti-Slip Grip Horse Whip Stable And Patvarus jodinėjimo pasėlis žirgų lenktynių įrankiui Nuotrauka 0 Black Crop for Horse Anti-Slip Grip Horse Whip Stable And Patvarus jodinėjimo pasėlis žirgų lenktynių įrankiui Nuotrauka 1 Black Crop for Horse Anti-Slip Grip Horse Whip Stable And Patvarus jodinėjimo pasėlis žirgų lenktynių įrankiui Nuotrauka 2 Black Crop for Horse Anti-Slip Grip Horse Whip Stable And Patvarus jodinėjimo pasėlis žirgų lenktynių įrankiui Nuotrauka 3 Black Crop for Horse Anti-Slip Grip Horse Whip Stable And Patvarus jodinėjimo pasėlis žirgų lenktynių įrankiui Nuotrauka 4 Black Crop for Horse Anti-Slip Grip Horse Whip Stable And Patvarus jodinėjimo pasėlis žirgų lenktynių įrankiui Nuotrauka 5

Black Crop for Horse Anti-Slip Grip Horse Whip Stable And Patvarus jodinėjimo pasėlis žirgų lenktynių įrankiui

  • (0 Atsiliepimai)

€6.14 €2.76

(SKU: m12127)

Pagerinkite savo žirgų treniruotes su mūsų arklių botagais ir pasėliais! Pagaminti iš patvarių medžiagų, mūsų lengvi vytiniai lengvai nenukris ir yra 30 cm, 45 cm, 54 cm ir 60 cm dydžio. Turėdami riešo dirželio dizainą prie rankenos, turėsite saugią ir patogią rankeną, kad galėtumėte maksimaliai valdyti.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Riding Crop Whip

Medžiaga: PU oda, metalas, akrilas

Spalva: Juoda

Dydis: (apytiksliai) 30 cm, 45 cm, 54 cm, 60 cm

Pakuočių sąrašas:

1* Arklio plakti ir pasėti

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Saugesnė eksploatavimo patirtis: Naudodami šį važiavimo pasėlių botagą, turėsite saugesnę eksploatavimo patirtį ir geresnį sukibimą dėl neslystančios konstrukcijos, kuri saugiai laiko jį rankoje.Niekada nesijaudinkite dėl nepageidaujamų avarijų ar vėl praraskite kontrolę.

2. Nelengva sulaužyti: Pagamintas iš aukštos kokybės PU odos, šis patvarus jojimo pasėlių botagas gali atlaikyti atšiaurias lauko sąlygas ir užtikrinti ilgesnį tarnavimo laiką.

3. Patobulintas žirgų valdymas: Sukurtas su riešo diržo rankena, kad būtų galima geriau valdyti, mūsų "Riding Crop Whip" pagerina jūsų jojimo patirtį. Mėgaukitės patobulintu žirgo valdymu ir komfortu kiekvieno jojimo nuotykio metu.

4. Lengvas transportas: mūsų "Riding Crop Whip" gali pasigirti lengvu ir nešiojamu dizainu, todėl jis yra puikus kelionių kompanionas keleiviams. Nešiokitės jį lengvai ir mėgaukitės tikslumu bei galia, kad ir kur eitumėte.

5. Įvairūs jojimo dydžiai: mūsų 30 cm, 45 cm, 54 cm ir 60 cm dydžio jojimo pasėlių plaktuvas puikiai tinka kiekvienam motociklininkui. Patogiai suprojektuotas taip, kad atitiktų skirtingus poreikius, šis augalas pagerina jūsų važiavimo patirtį.Raskite tobulą dydį ir pagerinkite savo važiavimo žaidimą.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Tipas: Jojimo pasėliai

 

Palikite Savo Citata