vandeniui atsparus EV įkroviklio prievado dangtelis elektromobiliams EV įkroviklio automobilio dangtelis Magnetinis sukibimas lauke Automobilių įkrovimo priedai

vandeniui atsparus EV įkroviklio prievado dangtelis elektromobiliams EV įkroviklio automobilio dangtelis Magnetinis sukibimas lauke Automobilių įkrovimo priedai Nuotrauka 0 vandeniui atsparus EV įkroviklio prievado dangtelis elektromobiliams EV įkroviklio automobilio dangtelis Magnetinis sukibimas lauke Automobilių įkrovimo priedai Nuotrauka 1 vandeniui atsparus EV įkroviklio prievado dangtelis elektromobiliams EV įkroviklio automobilio dangtelis Magnetinis sukibimas lauke Automobilių įkrovimo priedai Nuotrauka 2 vandeniui atsparus EV įkroviklio prievado dangtelis elektromobiliams EV įkroviklio automobilio dangtelis Magnetinis sukibimas lauke Automobilių įkrovimo priedai Nuotrauka 3 vandeniui atsparus EV įkroviklio prievado dangtelis elektromobiliams EV įkroviklio automobilio dangtelis Magnetinis sukibimas lauke Automobilių įkrovimo priedai Nuotrauka 4 vandeniui atsparus EV įkroviklio prievado dangtelis elektromobiliams EV įkroviklio automobilio dangtelis Magnetinis sukibimas lauke Automobilių įkrovimo priedai Nuotrauka 5

vandeniui atsparus EV įkroviklio prievado dangtelis elektromobiliams EV įkroviklio automobilio dangtelis Magnetinis sukibimas lauke Automobilių įkrovimo priedai

  • (0 Atsiliepimai)

€23.30 €11.65

(SKU: m122748)

ženkleliai:

Aukštos kokybės vandeniui atsparus audinys: Pagamintas iš patvarios nailono medžiagos + PVC dangos, lietaus dangtelis apsaugo jūsų EV įkrovimo kištuką, kad galėtumėte įkrauti bet kokiu oru.

Magnetinės juostelės adsorbcija: Ant gaubto rankenos galo prisiuvamos dvi magnetinės juostelės, kad būtų sukurtas vandeniui atsparus sandariklis. EV įkroviklio kištuko prievado dangtelis izoliuoja lietų ir apsaugo nuo lietaus be nuotėkio, todėl įkrovimas yra saugesnis.

Kaklaraiščio tvirtinimas: EV įkroviklio dangtelį galima pritvirtinti kaklaraiščio galu ir priveržti aplink virvę, kurią galima lengvai atlaisvinti, kad būtų galima nuimti dangtelį.

Lengva nešiotis: Magnetinis EV įkroviklio kištuko prievado dangtelis yra mažas ir lengvai nešiojamas. Lengvas ir nešiojamas, dangtelis užima minimalią vietą ir yra lengvai laikomas.

Universalus dangtelis: Tinka daugumai elektrinių transporto priemonių, kad apsaugotų įkroviklį kraunant automobilį lauke ar viduje.Pastaba: netaikoma aliuminio, pp ir anglies pluošto korpusų transporto priemonėms. Tinka kitiems plieno korpusų modeliams.

Aprašymas:

Pagamintas iš patvarios nailono medžiagos + PVC dangos, lietaus dangtelis apsaugo jūsų EV įkrovimo kištuką, kad galėtumėte įkrauti bet kokiu oru.

EV įkroviklio kištuko prievado dangtelis daro įkrovimą saugesnį. Ant gaubto rankenos galo prisiuvamos dvi magnetinės juostelės, kad būtų sukurtas vandeniui atsparus sandariklis.

Lengvas ir nešiojamas, dangtelis yra mažas ir lengvai nešiojamas. Magnetinio EV įkroviklio kištuko prievado dangtelis yra kompaktiško dydžio, užima minimalią vietą ir yra lengvai laikomas.

Specifikacijos:

Pavadinimas: EV Charger Port Cover

Dydis: apie 26x43cm / 10.24x16.93in

Medžiaga: nailonas + PVC danga

Spalva: juoda, sidabrinė

Svoris: 300g

Taikomi modeliai: suderinami su dauguma naujos energijos transporto priemonių

Pastaba: Netinka automobiliams su aliuminio lydiniu, pp ir anglies pluošto korpusais.Suderinamas su kitais plieninių korpusų modeliais.

Pakuočių sąrašas:

1 x EV įkroviklio prievado dangtelis

Nata:

Prašome leisti nedidelius dydžio nuokrypius dėl rankinio matavimo, o apšvietimas fotografijoje gali lemti spalvų skirtumą nei realiame gyvenime.

  • medžiagos tipas: Nailonas + PVC danga
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • elemento ilgis: 43cm

 

Palikite Savo Citata