Bluetooth 5.0 FM siųstuvas 12V lizdas Cigarečių žiebtuvėlis Skirstytuvas Maitinimo adapteris Dvigubas USB 4.8A automobilinis įkroviklis su įtampos ekranu

Bluetooth 5.0 FM siųstuvas 12V lizdas Cigarečių žiebtuvėlis Skirstytuvas Maitinimo adapteris Dvigubas USB 4.8A automobilinis įkroviklis su įtampos ekranu Nuotrauka 0 Bluetooth 5.0 FM siųstuvas 12V lizdas Cigarečių žiebtuvėlis Skirstytuvas Maitinimo adapteris Dvigubas USB 4.8A automobilinis įkroviklis su įtampos ekranu Nuotrauka 1 Bluetooth 5.0 FM siųstuvas 12V lizdas Cigarečių žiebtuvėlis Skirstytuvas Maitinimo adapteris Dvigubas USB 4.8A automobilinis įkroviklis su įtampos ekranu Nuotrauka 2 Bluetooth 5.0 FM siųstuvas 12V lizdas Cigarečių žiebtuvėlis Skirstytuvas Maitinimo adapteris Dvigubas USB 4.8A automobilinis įkroviklis su įtampos ekranu Nuotrauka 3 Bluetooth 5.0 FM siųstuvas 12V lizdas Cigarečių žiebtuvėlis Skirstytuvas Maitinimo adapteris Dvigubas USB 4.8A automobilinis įkroviklis su įtampos ekranu Nuotrauka 4 Bluetooth 5.0 FM siųstuvas 12V lizdas Cigarečių žiebtuvėlis Skirstytuvas Maitinimo adapteris Dvigubas USB 4.8A automobilinis įkroviklis su įtampos ekranu Nuotrauka 5

Bluetooth 5.0 FM siųstuvas 12V lizdas Cigarečių žiebtuvėlis Skirstytuvas Maitinimo adapteris Dvigubas USB 4.8A automobilinis įkroviklis su įtampos ekranu

  • (0 Atsiliepimai)

€8.66 €5.19

(SKU: m123013)

Parametras:

Įėjimo įtampa: 12-24V

Išvesties parametrai: 5V 4.8A

Prekės modelio numeris: A9

Ekranas: LED mėlynos šviesos ekranas

Palaikykite išplėtimą: U diskas / mobilusis telefonas Bluetooth

"Bluetooth" versija: "Bluetooth 5.0

" Perdavimo dažnis: 87, 5-108, 0 MHz

Funkcijos:

1. Automobilio akumuliatoriaus įtampos stebėjimas su LED ekranu.

2. Du USB prievadai tiekia maitinimą tuo pačiu metu.

3. Įmontuotas valdymo lustas, protingas šuntas ir greitas įkrovimas nepakenks mašinai.

4. Jis pagamintas iš aliuminio lydinio medžiagos ir supaprastinto korpuso dizaino per 18 procesų, tokių kaip CNC apdirbimas, poliravimas, smėliavimas, oksidacija, lazerinis graviravimas ir kt.

5. Naudojant didelio našumo pagrindinio valdymo lusto 5 sluoksnių grandinės apsaugą, saugiau naudoti kartu.

6. Metalinis elastingas kontaktinis dizainas, tinkamas įvairių dydžių cigarečių žiebtuvėliams, gali turėti 12V / 24V plačią įtampą, suderinamą su dauguma rinkoje esančių modelių.

7. Suderinamas su plačiu atitikimo asortimentu, išmaniai pritaikomas mobiliesiems telefonams, "Bluetooth" ir planšetiniams kompiuteriams, tuo pačiu patenkinant pagrindinių ir pagalbinių vairuotojų įkrovimą.

8. Palaikykite OEM, ODM, pasirinktinį logotipą ir pakuotę.

【Atsargumo priemonės】

1. Įkroviklis naudojimo metu bus karštas. Tai normalu esant normaliai kambario temperatūrai, neviršijančiai 60 laipsnių.

2. Kai įkroviklis yra per didelės srovės, per stabilus ir apsaugo nuo trumpojo jungimo, jis nustos veikti.

3. Nedarykite didelės įtakos šiam produktui.

4. Nemirkykite šio produkto vandenyje.

5. Nemodifikuokite ir neišardykite šio gaminio.

6. Venkite įkrovimo vietose, kuriose yra aukšta temperatūra ar saulės spindulys. Per aukšta temperatūra turės įtakos įkrovimo efektui.

Apie mūsų įmonę

Esame profesionalus grožio ir sveikatos tiekėjas. Mes teikiame aukštos kokybės prekes ir geras paslaugas, galite nusipirkti pasitikėjimą mano parduotuvėje. Jei turite kokių nors klausimų, susisiekite su mumis.

(1) Sveikintina ir didmeninė, ir drop shipping?

Didmeninei prekybai pasiūlysime nuolaidą arba nemokamą greitąjį pristatymą.

Norėdami išsiųsti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus.

(2) Kaip galiu sekti savo siuntinį?

Savo siuntinį galite stebėti šioje svetainėje: www.17track.net/en (Nukopijuokite į naršyklę, kad atidarytumėte)

Apie garantiją

(1) Jei produktas turi problemų po jo naudojimo, atsiųskite mums nuotraukas ar vaizdo įrašus. Mes galime išsiųsti pakaitalą nemokamai, tačiau pirkėjas turi sumokėti pusę siuntimo kainos.

(2) Jei prekė neturi defektų ar kokybės problemų, prekė priimama, jei:

eurų.Prekė TURI būti pradinės būklės.

b.Pirkėjas yra atsakingas tik už grąžinimo siuntimo mokestį.

Apie lėšų grąžinimą arba pakartotinį siuntimą

(1) Galite susisiekti su mumis, jei jūsų siuntinio stebėjimo informacija per ilgą laiką nebuvo atnaujinta, mes galime padėti jums susisiekti su pašto skyriumi ir patikrinti, ar jūsų siuntinys buvo pamestas, mes galime iš naujo išsiųsti arba grąžinti jums visus pinigus.

(2) Kai gausite mūsų siuntinį, jei nesate patenkinti mūsų produktais, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis "Musustudija.lt" (pirmiausia neatidarykite ginčo), mes išspręsime jūsų problemą, kol jausitės patenkinti. Jei mes negalime išspręsti jūsų problemos arba nesate patenkinti, galite pradėti ginčą. Ačiū, kad suprantate.

Apie atsiliepimus

(1) Jei jaučiatės patenkinti mūsų produktais, pls pateikite mums gerą atsiliepimą su visomis 5 žvaigždutėmis, jūsų palaikymas yra didžiausia motyvacija mums.

(2) Jei turite kokių nors problemų dėl mūsų prekių ar paslaugų, pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes išspręsime jūsų problemą ir suteiksime jums geriausias klientų paslaugas.

  • Išvesties parametrai: 5V 4.8A
  • modelio pavadinimas: A9
  • įėjimo įtampa: 12-24V
  • Perdavimo dažnis: 87,5-108,0 MHz
  • Specialios funkcijos: FM "Bluetooth" automobilinis įkroviklis
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • tipas 3: automobilinis įkroviklis
  • elemento tipas: FM siųstuvai
  • Palaikymo išplėtimas: U diskas / mobilusis telefonas "Bluetooth"
  • prekės svoris: 0.06ggg
  • 4 tipas: maitinimo adapteris
  • Prekės ženklas: kebidu
  • Ekranas: LED mėlynos šviesos ekranas
  • Įtampa: 12V
  • 1 tipas: Automobilinis cigarečių degiklio lizdas
  • Bluetooth versija: Bluetooth 5.0
  • 5 tipas: Dvigubas USB greitasis įkrovimas
  • medžiagos tipas: aliuminio lydinys
  • 2 tipas: skirstytuvas

 

Palikite Savo Citata