Gym pirštinės Kvėpuojančios reguliuojamos treniruočių pirštinės Prigludusios Sportinė įranga be pirštų PU odinės sunkiosios atletikos pirštinės treniruotėms

Gym pirštinės Kvėpuojančios reguliuojamos treniruočių pirštinės Prigludusios Sportinė įranga be pirštų PU odinės sunkiosios atletikos pirštinės treniruotėms Nuotrauka 0 Gym pirštinės Kvėpuojančios reguliuojamos treniruočių pirštinės Prigludusios Sportinė įranga be pirštų PU odinės sunkiosios atletikos pirštinės treniruotėms Nuotrauka 1 Gym pirštinės Kvėpuojančios reguliuojamos treniruočių pirštinės Prigludusios Sportinė įranga be pirštų PU odinės sunkiosios atletikos pirštinės treniruotėms Nuotrauka 2 Gym pirštinės Kvėpuojančios reguliuojamos treniruočių pirštinės Prigludusios Sportinė įranga be pirštų PU odinės sunkiosios atletikos pirštinės treniruotėms Nuotrauka 3 Gym pirštinės Kvėpuojančios reguliuojamos treniruočių pirštinės Prigludusios Sportinė įranga be pirštų PU odinės sunkiosios atletikos pirštinės treniruotėms Nuotrauka 4 Gym pirštinės Kvėpuojančios reguliuojamos treniruočių pirštinės Prigludusios Sportinė įranga be pirštų PU odinės sunkiosios atletikos pirštinės treniruotėms Nuotrauka 5

Gym pirštinės Kvėpuojančios reguliuojamos treniruočių pirštinės Prigludusios Sportinė įranga be pirštų PU odinės sunkiosios atletikos pirštinės treniruotėms

  • (0 Atsiliepimai)

€6.30 €4.42

(SKU: m12515)

Patirkite geriausią komfortą ir apsaugą su mūsų mankštos pirštinėmis. Pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų, atsparių trinčiai, šios pirštinės leidžia judėti visu judesių diapazonu ir tinka įvairių dydžių riešams. Plačiai naudojamos ir labai rekomenduojamos, išnaudokite visas treniruočių galimybes su mūsų išskirtinėmis mankštos pirštinėmis.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Treniruokite pirštines

Produkto medžiaga: PU

Produkto dydis: apie 15x9.5cm / 5.91x3.74in

Produkto svoris: Apie 60g

Pakuočių sąrašas:

1 pora * Treniruokite pirštines

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotoaparato kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti klaidingas.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Išlaisvinkite savo potencialą: Mūsų treniruočių pirštinės sukurtos taip, kad būtų galima atlikti visą judesių diapazoną, išlaikant rankas lanksčias ir be diskomforto.Dėl pusės piršto dizaino šios pirštinės suteikia reikiamą atramą ir stabilumą, tuo pačiu išlikdamos patogios dėvėti, padėdamos išnaudoti visą savo potencialą.

2. Prailgintas patvarumas: Naudojant nuo nusidėvėjimo apsaugantį įklotą ir dilimui atsparią medžiagą, šios pirštinės yra sukurtos taip, kad tarnautų ilgiau ir būtų išvengta nusidėvėjimo. Sustiprintas delno padas taip pat suteikia papildomą apsaugą nuo smūgių intensyvių treniruočių metu, užtikrindamas, kad jūsų rankos išliktų saugios ir patogios.

3. Reguliuojamas dizainas: Šios sportinės pirštinės yra tinkamos tiek moterims, tiek vyrams su įvairiais riešo dydžiais, todėl jas lengva reguliuoti. Nereikia jaudintis dėl sandarumo, ši universali įranga puikiai tinka įvairiems pratimams, tokiems kaip sunkioji atletika, joga ir važiavimas dviračiu. Gaukite patogumą, kurio trokštate treniruočių metu.

4. Universalus naudojimas: pagerinkite savo treniruočių lauke patirtį naudodami šias daugiafunkcines pirštines.Puikiai tinka kilnoti svorius, važinėti dviračiu ir treniruotis, jie užtikrina geriausią komfortą ir apsaugą. Plačiai naudojamos sporto salėje, šios pirštinės tinka jūsų rankoms kaip antra oda.

5. Minkštos ir aukščiausios kokybės: Pagamintos iš lanksčios PU medžiagos, šios treniruočių pirštinės suteikia itin minkštą prigludimą, kad būtų užtikrintas neprilygstamas komfortas mankštos metu. Kvėpuojantis dizainas užtikrina, kad jūsų rankos išliktų vėsios ir sausos, todėl galėsite sutelkti dėmesį į treniruotę.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: gelio skystas silikonas

 

Palikite Savo Citata