Didelis duffel krepšys Nešiojami baidarių valčių krepšiai Ravel rankinis krepšys Daugiafunkciniai lengvi duffel krepšiai Nešiojimo krepšys Pripučiama baidarė

Didelis duffel krepšys Nešiojami baidarių valčių krepšiai Ravel rankinis krepšys Daugiafunkciniai lengvi duffel krepšiai Nešiojimo krepšys Pripučiama baidarė Nuotrauka 0 Didelis duffel krepšys Nešiojami baidarių valčių krepšiai Ravel rankinis krepšys Daugiafunkciniai lengvi duffel krepšiai Nešiojimo krepšys Pripučiama baidarė Nuotrauka 1 Didelis duffel krepšys Nešiojami baidarių valčių krepšiai Ravel rankinis krepšys Daugiafunkciniai lengvi duffel krepšiai Nešiojimo krepšys Pripučiama baidarė Nuotrauka 2 Didelis duffel krepšys Nešiojami baidarių valčių krepšiai Ravel rankinis krepšys Daugiafunkciniai lengvi duffel krepšiai Nešiojimo krepšys Pripučiama baidarė Nuotrauka 3 Didelis duffel krepšys Nešiojami baidarių valčių krepšiai Ravel rankinis krepšys Daugiafunkciniai lengvi duffel krepšiai Nešiojimo krepšys Pripučiama baidarė Nuotrauka 4 Didelis duffel krepšys Nešiojami baidarių valčių krepšiai Ravel rankinis krepšys Daugiafunkciniai lengvi duffel krepšiai Nešiojimo krepšys Pripučiama baidarė Nuotrauka 5

Didelis duffel krepšys Nešiojami baidarių valčių krepšiai Ravel rankinis krepšys Daugiafunkciniai lengvi duffel krepšiai Nešiojimo krepšys Pripučiama baidarė

  • (0 Atsiliepimai)

€15.10 €10.57

(SKU: m12837)

Jei mėgstate plaukioti baidarėmis, bet nekenčiate vargo gabendami ir laikydami pripučiamą baidarę, šie laikymo krepšiai kaip tik jums. Jie yra minkšti ir patvarūs ir gali tilpti į daugumą pripučiamų baidarių. Galite lengvai įdėti arba išimti baidarę iš krepšio ir sutaupyti vietos saugykloje, kai jos nenaudojate. Šie krepšiai taip pat puikiai tinka apsipirkti ar keliauti, nes yra lengvi ir sulankstomi. Mėgaukitės savo baidarių nuotykiais su šiais patogiais laikymo krepšiais.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Inflatable Kayak Storage Bag

Medžiaga: nailonas

Svoris: apie 319g

Dydis: apie 47 * 15 * 30cm / 18.50 * 5.90 * 11.81in

Spalva: Juoda

Naudojimo scenarijus: pripučiamos baidarės / audros valties saugykla

Pakuočių sąrašas:

1* Pripučiamas baidarių laikymo krepšys

Pastabos:

1. Dėl ekrano ir apšvietimo efektų skirtumų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-2 cm.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Išskirtinis meistriškumas: Šie pripučiami baidarių laikymo krepšiai turi tvirtą 1680D nailono audinį, kuris gali tarnauti ilgai. Jie yra atsparūs vandeniui ir turi stiprią laikomąją galią. Jie tinka įvairioms progoms ir turi tvirtas rankenas, todėl juos lengva transportuoti. Šiuos maišus galima sulankstyti ir patogiai laikyti.

2.Erdvus dizainas: Šiame krepšyje galima laikyti ne tik pripučiamą baidarę ir aksesuarus, bet ir maisto produktus, drabužius, knygas ir kitus daiktus. Nesvarbu, ar jums reikia perkelti baldus, eiti į kempingą ar apsipirkti, šiame krepšyje yra pakankamai vietos, kad atitiktų jūsų poreikius. Jo matmenys yra apie 47 * 15 * 30 cm / 18.50 * 5.90 * 11.81 colio ir turi didelę talpą.

3.Nešiokitės patogiai: Mūsų baidarių laikymo krepšiai yra sukurti taip, kad būtų lengvi ir sulankstomi, todėl pripučiamą valtį galite lengvai nešiotis, kad ir kur eitumėte. Jie taip pat yra minkšti ir patvarūs, todėl juose galite laikyti sezonines dekoracijas ir dar daugiau.

4. Patogi struktūra: Šie laikymo krepšiai leidžia lengvai laikyti ar pasiimti pripučiamą baidarę dėl didelio krepšio dizaino ir patikimų užtrauktukų. Jie turi sustiprintą pagrindą ir papildomas rankenas, todėl jie yra patvaresni ir lengvai nešiojami.

5. Pradėkite plačiai naudoti: Šie pripučiami baidarių laikymo krepšiai puikiai tinka įvairioms progoms. Galite juos supakuoti kelionėms baidarėmis, judančioms vietoms, sezoninių dekoracijų laikymui ir kt. Jie taip pat tinka įrankių saugojimui, apsipirkimui baidarėmis, stovyklavimo bagažui ir kitiems poreikiams. Jų universalumas ir patogumas jus džiugins.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata