Viskas viename medinis verpalų dubuo Daugiafunkcinis mezgimo įrankis Mezgimo ir nėrimo verpalų laikiklis Dovana mezgėjams ir nėrėjams

Viskas viename medinis verpalų dubuo Daugiafunkcinis mezgimo įrankis Mezgimo ir nėrimo verpalų laikiklis Dovana mezgėjams ir nėrėjams Nuotrauka 0 Viskas viename medinis verpalų dubuo Daugiafunkcinis mezgimo įrankis Mezgimo ir nėrimo verpalų laikiklis Dovana mezgėjams ir nėrėjams Nuotrauka 1 Viskas viename medinis verpalų dubuo Daugiafunkcinis mezgimo įrankis Mezgimo ir nėrimo verpalų laikiklis Dovana mezgėjams ir nėrėjams Nuotrauka 2 Viskas viename medinis verpalų dubuo Daugiafunkcinis mezgimo įrankis Mezgimo ir nėrimo verpalų laikiklis Dovana mezgėjams ir nėrėjams Nuotrauka 3 Viskas viename medinis verpalų dubuo Daugiafunkcinis mezgimo įrankis Mezgimo ir nėrimo verpalų laikiklis Dovana mezgėjams ir nėrėjams Nuotrauka 4 Viskas viename medinis verpalų dubuo Daugiafunkcinis mezgimo įrankis Mezgimo ir nėrimo verpalų laikiklis Dovana mezgėjams ir nėrėjams Nuotrauka 5

Viskas viename medinis verpalų dubuo Daugiafunkcinis mezgimo įrankis Mezgimo ir nėrimo verpalų laikiklis Dovana mezgėjams ir nėrėjams

  • (0 Atsiliepimai)

€19.44 €9.52

(SKU: m130251)

ženkleliai:

1. Lengvas pritaikymas: Suprojektuotas laikyti 5 skirtingus įrankius, su blokine lenta apačioje ir keliomis pertvaromis šonuose, verpalų dubuo, mezgimo adatų laikiklis, šone yra keli lizdai įrankiams, tokiems kaip nėrimo matuokliai, tankio matuokliai ir adatos matuokliai, laikyti. Tai leidžia jums atsisveikinti su susivėlusios vilnos rūpesčiais ir lengvai organizuoti vilną.

2. Patiekite ilgą laiką: Pagamintas iš aukštos kokybės medinės medžiagos, šis verpalų dubuo turi paviršių be įbrėžimų ir išskirtinį apdirbimą, kurį galima naudoti užtikrintai.

3. Patogus naudoti: Mūsų verpalų dubuo gali pasigirti unikaliu dizainu, kuris ne tik apsaugo nuo susipainiojimo ir slydimo dirbant, bet ir gali būti išardytas, kad būtų lengva laikyti ir transportuoti. Be to, jo kvadratinė forma ir be rūpesčių montavimas reiškia, kad galite megzti ar nerti lauke be jokio triukšmo.

4.Plati taikymo sritis: Tenkina skirtingus siuvimo rankomis ir mezgėjų poreikius su universaliais kabliukais, o erdviame verpalų dubenyje laikomi verpalai, adatos ir kiti priedai su keliais skyriais. Idealiai tinka organizuotiems ir universaliems amatininkams, plačiai naudojamiems siuvimui rankomis ir mezgimui.

5. Universalus asistentas: pakelkite savo mezgimo ir nėrimo žaidimą su mūsų verpalų dubeniu. Šis universalus asistentas suteikia jūsų darbui stiliaus ir funkcionalumo, todėl jūsų verpalai yra nesusipainioję ir su jais lengva dirbti. Puiki dovana bet kuriam amatininkui.

Dirbkite užtikrintai, naudodami universalų asistentą, nėrimo verpalų dubenį. Sukurtas kvadrato formos, jis telpa į jūsų kabliukus ir padeda išlaikyti nėrimo matuoklį.

Specifikacijos:

Medžiaga: mediena

Dydis: apie 15x15cm

Pakuočių sąrašas:

1* Nėrimo dubuo (priedai nepridedami)

  • Didmeninės prekybos tipas: no
  • modelio numeris: yhw151698
  • Saugojimo stilius: daiktadėžės
  • Saugyklos tipas: Verpalų saugykla
  • Medžiaga: Mediena
  • rinkinio tipas: no
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata