Automobilių sniego grandinės "Universal Fit" žieminių padangų grandinės sklandžiam važiavimui Nereikia purtyti sniego grandinių, skirtų ilgalaikiam naudojimui snieguotai žemei Dykuma

Automobilių sniego grandinės Automobilių sniego grandinės Automobilių sniego grandinės Automobilių sniego grandinės Automobilių sniego grandinės Automobilių sniego grandinės

Automobilių sniego grandinės "Universal Fit" žieminių padangų grandinės sklandžiam važiavimui Nereikia purtyti sniego grandinių, skirtų ilgalaikiam naudojimui snieguotai žemei Dykuma

  • (0 Atsiliepimai)

€1.57 €1.09

(SKU: m13415)

Saugiai važiuokite snieguotose vietose su mūsų automobilių sniego grandinėmis! Pagamintos iš žemai temperatūrai atsparios medžiagos, mūsų grandinės užtikrina sklandų važiavimą be purtymo. Pagerinkite savo vairavimo saugumą šią žiemą su mūsų patikimomis sniego grandinėmis.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car tire chains

Medžiaga: TPU ir plienas

Dydis: (apytiksliai) 34 * 4cm / 13.39 * 1.57 colių

Taikomas padangų plotis: (apytiksliai)16.5-26.5cm / 6.5-10.43 colių

Taikoma aplinka: ledas, sniegas, purvini keliai, smėlėtos vietovės

Pakuočių sąrašas:

Automobilių padangų grandinė*1/Automobilių padangų grandinės*2/Automobilių padangų grandinės*6

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Ilgaamžė medžiaga: Šios automobilių padangų grandinės, pasižyminčios dilimui atspariomis medžiagomis, yra pagamintos iš smulkios medžiagos, kad būtų atsparios lūžimui. Dėl ilgesnio tarnavimo laiko jie puikiai tinka žemoms temperatūroms ir garantuoja patikimą veikimą.

2.No Žemės pažeidimas: Mūsų automobilių padangų grandinės yra apgalvotai suprojektuotos taip, kad užtikrintų sklandų sukibimą įvairiose vietovėse. Naujoviška konstrukcija apsaugo jūsų padangas ir žemę, užtikrindama sklandų važiavimą be įbrėžimų. Pasiruoškite saugiai ir patikimai kelionei!

3. Užtikrinkite vairavimo komfortą: pašalinkite poreikį pakelti ar pakeisti padangas naudodami mūsų padangų grandines. Mūsų reketinė sistema užtikrina saugų ir pritaikytą prigludimą glaudžiam kontaktui su jūsų padangomis, sumažindama vibraciją ir triukšmą.

4. Sutrumpinkite stabdymo kelią: Mūsų automobilių padangų grandinės siūlo didžiausią sukibimą kelyje, žymiai pagerindamos vairavimo saugumą.Slystanti danga padidina trintį, sutrumpina stabdymo kelią ir sumažina nelaimingų atsitikimų riziką.

5. Plačiai naudojamas įrankis: Važiuokite keliu su mūsų automobilių padangų grandinėmis ir mėgaukitės idealiu stabilumu bei sukibimu dykumos smėlyje, purvinuose keliuose, apsnigtoje vietovėje, apledėjusioje išvaizdoje ir dar daugiau. Turėdami universalų pritaikomumą, jie dirba su įvairiais automobilių modeliais, įskaitant visureigius ir sedanus.

  • prekės svoris: 1.00kg
  • elemento ilgis: 32cm
  • elemento tipas: Sniego grandinės
  • elemento plotis: 4cm
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • medžiagos tipas: TPU ir plienas

 

Palikite Savo Citata