Belaidis durų skambučio jutiklis Pagrindinis durų skambutis Nuotolinio valdymo pultas Pager muzika Pačių sugeneruotas durų skambutis

Belaidis durų skambučio jutiklis Pagrindinis durų skambutis Nuotolinio valdymo pultas Pager muzika Pačių sugeneruotas durų skambutis Nuotrauka 0 Belaidis durų skambučio jutiklis Pagrindinis durų skambutis Nuotolinio valdymo pultas Pager muzika Pačių sugeneruotas durų skambutis Nuotrauka 1 Belaidis durų skambučio jutiklis Pagrindinis durų skambutis Nuotolinio valdymo pultas Pager muzika Pačių sugeneruotas durų skambutis Nuotrauka 2 Belaidis durų skambučio jutiklis Pagrindinis durų skambutis Nuotolinio valdymo pultas Pager muzika Pačių sugeneruotas durų skambutis Nuotrauka 3 Belaidis durų skambučio jutiklis Pagrindinis durų skambutis Nuotolinio valdymo pultas Pager muzika Pačių sugeneruotas durų skambutis Nuotrauka 4 Belaidis durų skambučio jutiklis Pagrindinis durų skambutis Nuotolinio valdymo pultas Pager muzika Pačių sugeneruotas durų skambutis Nuotrauka 5

Belaidis durų skambučio jutiklis Pagrindinis durų skambutis Nuotolinio valdymo pultas Pager muzika Pačių sugeneruotas durų skambutis

  • (0 Atsiliepimai)

€28.02 €15.69

(SKU: m13443)

[Nereikia akumuliatoriaus] Naudojant savaime generuojamą technologiją, piršto paspaudimu kinetinė energija paverčiama elektros energija, o belaidžiai signalai akimirksniu perduodami, todėl jums nebereikia jaudintis dėl durų skambučio akumuliatoriaus keitimo. Tai taip pat gali sumažinti baterijų taršą aplinkoje.

[Didelis atstumas, didelė skvarba] Belaidis perdavimas yra ilgas, atstumas atviroje erdvėje gali siekti 150 metrų, aprėptis yra plati, įsiskverbimas yra stiprus ir be streso naudoti per sienas.

[Kelių tipų muzika] Atsisveikinkite su tradicinio durų skambučio "ding-dong" garsu. Galite rinktis iš 58 muzikos rūšių, kurios yra ryškios ir saldžios. Visada yra tas, kuris jums tinka ir sukuria daugiau džiaugsmo jūsų gyvenime.

[Skirtingi skambėjimo tonai, išskirkite skirtingas duris] Kelių vilkimo režimu vienas durų skambutis gali nustatyti skirtingą muziką skirtingiems mygtukams, o priekinėms ir galinėms durims galima nustatyti skirtingus skambėjimo tonus, todėl lengva atskirti ir neatidaryti netinkamų durų.

[Keturi režimai] Durų skambutis turi apšvietimo funkciją, kurią galima įjungti reguliuojant jungiklį į 4 režimus: tik skambėjimas, bet ne apšvietimas, tik apšvietimas, bet ne skambėjimas, ir skambėjimas, ir ryškumas, ir jokio skambėjimo, bet ne apšvietimo. Patenkinkite bet kokius savo poreikius. Pavyzdžiui, kurčias pagyvenęs žmogus gali pasakyti, ar kas nors lankosi, įjungdamas šviesą. [Atsparus vandeniui ir dulkėms] Palaikykite IP44 lygio apsaugą. Galima naudoti tiek patalpose, tiek lauke.

[Garsumo reguliavimas] 4 garsumo lygiai, laisvai reguliuojami.Pavyzdžiui, jei turite įtemptą savaitę ir norite nepertraukiamo savaitgalio, galite sumažinti garsumą iki žemiausio lygio, kad apsaugotumėte savo ramybę.

[Nėra kryžminio pokalbio] Naudojant intelektualią mokymosi kodo technologiją, ji nesukels kryžminio skambėjimo ir netrukdys kaimyno durų skambučiams, kai bus naudojama bet kokiame derinyje.

[Išmanioji atmintis] Nutraukus elektros energijos tiekimą ir paleidus iš naujo, nustatymo atmintis bus išsaugota nenustatant iš naujo.

C tipo įvestis: 5V1A

Darbinė temperatūra: -20 °C - 60 °C

Dažnis: 433.92MHz

Atstumas:150m (atviroje vietoje)

Galia: 0.5W

Darbinė drėgmė:mažiau nei lygi 85% RH

Tūris: 0dB-110dB

Malonūs patarimai:

1. Belaidžius signalus veikia aplinka. Kuo daugiau kliūčių, tuo rimtesnis signalo praradimas ir tuo trumpesnis atstumas.

2. Mygtuko negalima uždėti ant geležinių durų, kitaip signalas bus užblokuotas.Rekomenduojama mygtuką pastatyti šalia geležinių durų.

3. Imtuvo negalima pastatyti šalia belaidžio signalo įrangos, tokios kaip mikrobangų krosnelės ir radijo imtuvai, kad būtų išvengta signalo trukdžių.

4. Naudojant lauke, rekomenduojama jį naudoti su vandeniui atspariu dangteliu

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Dydis: mygtuko dydis: 6.8x4.2x2.5cm, imtuvo dydis: 4.2x7.3x2.3cm

Pakuote sudaro:

1 * Durų skambutis (įskaitant varpelį)

1 * Anglų kalbos naudojimo instrukcija

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata