daugiafunkcis automobilių šiukšliadėžė spaudžia 2 in 1 automobilio vandens puodelio laikiklį vandeniui ir dilimui atsparus automobilio laikymo kaušas

daugiafunkcis automobilių šiukšliadėžė spaudžia 2 in 1 automobilio vandens puodelio laikiklį vandeniui ir dilimui atsparus automobilio laikymo kaušas Nuotrauka 0 daugiafunkcis automobilių šiukšliadėžė spaudžia 2 in 1 automobilio vandens puodelio laikiklį vandeniui ir dilimui atsparus automobilio laikymo kaušas Nuotrauka 1 daugiafunkcis automobilių šiukšliadėžė spaudžia 2 in 1 automobilio vandens puodelio laikiklį vandeniui ir dilimui atsparus automobilio laikymo kaušas Nuotrauka 2 daugiafunkcis automobilių šiukšliadėžė spaudžia 2 in 1 automobilio vandens puodelio laikiklį vandeniui ir dilimui atsparus automobilio laikymo kaušas Nuotrauka 3 daugiafunkcis automobilių šiukšliadėžė spaudžia 2 in 1 automobilio vandens puodelio laikiklį vandeniui ir dilimui atsparus automobilio laikymo kaušas Nuotrauka 4 daugiafunkcis automobilių šiukšliadėžė spaudžia 2 in 1 automobilio vandens puodelio laikiklį vandeniui ir dilimui atsparus automobilio laikymo kaušas Nuotrauka 5

daugiafunkcis automobilių šiukšliadėžė spaudžia 2 in 1 automobilio vandens puodelio laikiklį vandeniui ir dilimui atsparus automobilio laikymo kaušas

  • (0 Atsiliepimai)

€21.40 €10.70

(SKU: m134862)

Aprašymas:

Mūsų daugiafunkcinė automobilių šiukšliadėžė yra pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos, todėl yra atspari vandeniui, patvari, atspari dilimui ir kritimui. Jis gali būti naudojamas tvarkyti visas smulkmenas ir šlamštą, pavyzdžiui, saldainių pakuotes, užkandžių indus, sulčių butelius, sodos skardines ir kt.

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Montavimas: galinio spaustuko kablys

Dydis: apie 20,5 * 20,5 * 20,5 cm / 8,1 * 8,1 * 8,1 colio

Pakuočių sąrašas:

Šiukšliadėžė*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Atsparus vandeniui ir patvarus: Mūsų daugiafunkcinė automobilių šiukšliadėžė pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri yra atspari vandeniui, patvari, atspari dilimui ir kritimui.

2.Spaudos dizainas: Mūsų transporto priemonių šiukšlių dėžėje naudojamas spaudos dizainas, todėl dangtelis gali automatiškai atšokti. Tai lengva naudoti. Tiesiog įdėkite PP maišelį į stiklainį ir išmeskite šiukšles, kai einate per dieną.

3. Labai patogu: Kadangi mūsų automobilių atliekų laikymo gėrimų laikiklis naudoja nuimamą dizainą, jį labai patogu sudėti daiktus ir mesti šiukšles.

4. Su sunkiais kabliukais: Naudojant sunkius kablius, mūsų automobilio šiukšlių dėžės puodelių laikiklį galima pakabinti ant durų ir galinės sėdynės šono arba įdėti į galinę sėdynės kišenę. Tai lengva įdiegti.

5. Platus pritaikymas: mūsų "2-in-1" automobilinis puodelio laikiklis yra plačiai naudojamas. Jis tinka organizuoti saldainių pakuotes, užkandžių indus, sulčių butelius, sodos skardines ir kt.

  • Tipas: Saugojimo kaušas
  • Stilius: Spaudimo tipas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Forma: Apvalus
  • Medžiaga: Plastmasiniai

 

Palikite Savo Citata