Automobilinis kėbulo įlenkimų taisymo įrankis dantų remontui Didelio našumo automobilio dent puller

Automobilinis kėbulo įlenkimų taisymo įrankis dantų remontui Didelio našumo automobilio dent puller Nuotrauka 0 Automobilinis kėbulo įlenkimų taisymo įrankis dantų remontui Didelio našumo automobilio dent puller Nuotrauka 1 Automobilinis kėbulo įlenkimų taisymo įrankis dantų remontui Didelio našumo automobilio dent puller Nuotrauka 2 Automobilinis kėbulo įlenkimų taisymo įrankis dantų remontui Didelio našumo automobilio dent puller Nuotrauka 3 Automobilinis kėbulo įlenkimų taisymo įrankis dantų remontui Didelio našumo automobilio dent puller Nuotrauka 4 Automobilinis kėbulo įlenkimų taisymo įrankis dantų remontui Didelio našumo automobilio dent puller Nuotrauka 5

Automobilinis kėbulo įlenkimų taisymo įrankis dantų remontui Didelio našumo automobilio dent puller

  • (0 Atsiliepimai)

€26.19 €18.59

(SKU: m135008)

Funkcijos:

OOTDTY

Patirkite stiprią šio 3 colių rankinio vakuuminio puodelio siurbimo galią, užtikrinančią saugų sukibimą su lygiais paviršiais.

Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, šis vakuuminis puodelis yra patvarus ir lengvai valomas. Jo kompaktiškas ir lengvas dizainas leidžia patogiai nešiotis ir laikyti.

Šis vakuuminis puodelis, tinkantis asmenims, dirbantiems su lygiais daiktais, tokiais kaip stiklas, plytelės ir metalo lakštai, yra būtinas įrankis įvairioms aplinkybėms, tokioms kaip namai ir biurai.

Nuo stiklinių langų montavimo iki judančių marmuro stalviršių – šis universalus vakuuminis puodelis išsiskiria skirtingais scenarijais.

Pasiimkite šį nešiojamą vakuuminį puodelį su savimi lauko pramogoms, tokioms kaip stovyklavimas ir kelionės, ir mėgaukitės jo patogumu bei patikimumu, kad ir kur eitumėte.

Specifikacijos:

Medžiaga: metalas

Ilgis: apie 13.5cm / 5.31in

Tipas:A/B

Komplektą sudaro:

A paketas: 1x rankų siurbtukas

B paketas: 1x rankinis siurbtukas, 1x vamzdis

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: MAANGE

 

Palikite Savo Citata