vandeniui atsparūs klijai Stiprus klijavimas Klijų sandariklis Nematomi klijai Apsaugos nuo nuotėkio klijai Skaidrus sandariklis Remonto klijai stogo sienoms

vandeniui atsparūs klijai Stiprus klijavimas Klijų sandariklis Nematomi klijai Apsaugos nuo nuotėkio klijai Skaidrus sandariklis Remonto klijai stogo sienoms Nuotrauka 0 vandeniui atsparūs klijai Stiprus klijavimas Klijų sandariklis Nematomi klijai Apsaugos nuo nuotėkio klijai Skaidrus sandariklis Remonto klijai stogo sienoms Nuotrauka 1 vandeniui atsparūs klijai Stiprus klijavimas Klijų sandariklis Nematomi klijai Apsaugos nuo nuotėkio klijai Skaidrus sandariklis Remonto klijai stogo sienoms Nuotrauka 2 vandeniui atsparūs klijai Stiprus klijavimas Klijų sandariklis Nematomi klijai Apsaugos nuo nuotėkio klijai Skaidrus sandariklis Remonto klijai stogo sienoms Nuotrauka 3 vandeniui atsparūs klijai Stiprus klijavimas Klijų sandariklis Nematomi klijai Apsaugos nuo nuotėkio klijai Skaidrus sandariklis Remonto klijai stogo sienoms Nuotrauka 4 vandeniui atsparūs klijai Stiprus klijavimas Klijų sandariklis Nematomi klijai Apsaugos nuo nuotėkio klijai Skaidrus sandariklis Remonto klijai stogo sienoms Nuotrauka 5

vandeniui atsparūs klijai Stiprus klijavimas Klijų sandariklis Nematomi klijai Apsaugos nuo nuotėkio klijai Skaidrus sandariklis Remonto klijai stogo sienoms

  • (0 Atsiliepimai)

€21.69 €10.84

(SKU: m13685)

ženkleliai:

1. Aplinkai nekenksminga medžiaga: Šie klijai yra pagaminti iš ekologiškos medžiagos, kuri yra vandens pagrindu, nedegi ir be tirpiklių. Jis gali būti naudojamas patalpose ir lauke įvairiems tikslams, pavyzdžiui, baldų remontui, plyšių sandarinimui ar medienos, metalo ir kt. Klijavimui.

2. Vandeniui atsparus įsiskverbimas: Šie klijai efektyviai apsaugo nuo vandens ir dėmių prasiskverbimo į visas medžiagas, sudarydami tvirtą ir patvarų barjerą, kuris išlieka daugelį metų.

3. Patvarus ir patikimas: Šie vandeniui atsparūs klijai pasižymi puikiu atsparumu atmosferos poveikiui ir senėjimui, o tai prailgina paviršiaus tarnavimo laiką. Jis taip pat atsparus atšiaurioms aplinkoms, tokioms kaip UV, aukšta ir žema temperatūra.

4. Lengva naudoti: Šie vandeniui atsparūs klijai užtikrina padengimą ir įsiskverbimą į įtrūkimus, sukurdami tvirtą ir patvarų ryšį. Jį lengva valdyti ir jį galima tepti teptuku ar voleliu.Tiesiog tepkite tolygiai ir leiskite išdžiūti.

5. Platus naudojimas: Šie klijai gali užsandarinti ir pataisyti įvairius paviršius, tokius kaip stogai, sienos, kampai, šaknys, išorinių sienų įtrūkimai, nesandarūs tualetai, nesandarūs vamzdžiai, pamatų jungtys, langai, automobilių stogai, PVC vamzdžių jungtys, kanalizacijos, kaminai, kriauklės, vonios ir kt.

Aprašymas:

Mūsų vandeniniai skaidrūs vandeniui atsparūs klijai sudaro tvirtą ir patvarų barjerą, kuris yra atsparus atšiaurioms aplinkoms, tokioms kaip UV, aukšta ir žema temperatūra. Jį lengva valdyti ir galima naudoti ant stogų, sienų, kampų, šaknų, išorinių sienų įtrūkimų, nesandarių tualetų ir vamzdžių.

Funkcijos:

1. Pavadinimas: vandeniui atsparūs klijai

2. Medžiaga: skystis

3. 150 g: 8,3 * 6 * 5,4 (cm) / 3,27 * 2,36 * 2,13 colio, 150 g

4. 300g: 10.4 * 8.3 * 7.7 (cm) / 4.09 * 3.27 * 3.03 colių, 300 g

5. 600 g: 11 * 9,7 * 9 (cm) / 4,33 * 3,82 * 3,54 colio, 600 g

6. Stilius: 150g, 300g, 600g

Sąrašas:

1 butelis x vandeniui atsparūs klijai

1 x šepetys

  • pasidaryk pats" reikmenys: medienos apdirbimas
  • Tipas: silikono hermetikas
  • modelio numeris: vandeniui atsparūs klijai
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata