Skull Car Vent Clip Interior Creative Skull Air Freshener Perfume Automobile Air Freshener Perfume Oil Diffuser Vent clips

Skull Car Vent Clip Interior Creative Skull Air Freshener Perfume Automobile Air Freshener Perfume Oil Diffuser Vent clips Nuotrauka 0 Skull Car Vent Clip Interior Creative Skull Air Freshener Perfume Automobile Air Freshener Perfume Oil Diffuser Vent clips Nuotrauka 1 Skull Car Vent Clip Interior Creative Skull Air Freshener Perfume Automobile Air Freshener Perfume Oil Diffuser Vent clips Nuotrauka 2 Skull Car Vent Clip Interior Creative Skull Air Freshener Perfume Automobile Air Freshener Perfume Oil Diffuser Vent clips Nuotrauka 3 Skull Car Vent Clip Interior Creative Skull Air Freshener Perfume Automobile Air Freshener Perfume Oil Diffuser Vent clips Nuotrauka 4 Skull Car Vent Clip Interior Creative Skull Air Freshener Perfume Automobile Air Freshener Perfume Oil Diffuser Vent clips Nuotrauka 5

Skull Car Vent Clip Interior Creative Skull Air Freshener Perfume Automobile Air Freshener Perfume Oil Diffuser Vent clips

  • (0 Atsiliepimai)

€7.89

(SKU: m140005)

ženkleliai:

1.Madingas aksesuaras: Šis kaukolės automobilio ventiliacijos spaustukas yra ne tik praktiškas prietaisas automobiliui atgaivinti, bet ir stilingas aksesuaras, suteikiantis jūsų automobilio salonui mados ir charakterio. Jis priima retro kaukolės dizainą, kuris yra unikalus ir patrauklus.

2.Malonus vairavimas: pritvirtindami kaukolės automobilio ventiliacijos spaustuką, sukurkite malonią ir stilingą atmosferą vairavimo sesijai be streso. Skleidžiantis gaivų kvapą, jis aprūpintas kvepalų dribsniais ir lengvai prisegamas prie bet kurios ventiliacijos angos. Mėgaukitės važiavimu su ilgai išliekančiu aromatu.

3.Mielas ir kibirkščiuojantis: Šis kaukolės automobilio ventiliacijos spaustukas yra papuoštas cirkonio akmenimis, kurie jūsų erdvei suteikia mielumo ir daro ją patrauklesnę. Mielas skeleto dizainas suteiks jums laimingą nuotaiką kiekvieną kartą, kai vairuosite.

4.Kvapnus ir vietos taupymas: Šį kaukolės automobilinį ventiliacijos spaustuką lengva užsegti ant bet kurio automobilio oro išleidimo angos ir jame naudojamas spaustuko dizainas, leidžiantis oro išleidimo angai tolygiai paskirstyti kvapą. Tai puikus automobilio ventiliacijos oro gaiviklis, kuris neužima daug vietos.

5. Puikus meistriškumas: papildykite savo automobilio stilių šiuo nuostabiu kaukolės automobilio ventiliacijos spaustuku, kuris veikia kaip patikimas oro gaiviklis. Jo tvirta metalo ir kalnų krištolo konstrukcija suteikia tvirtą ir patvarią konstrukciją, o kerintis dizainas yra nenugalimas. Jei kvapas susilpnėja, ant medvilnės pagalvėlės užtepkite kvepalų.

Aprašymas:

Atnaujinkite savo automobilio orą su mūsų retro kaukolės oro gaiviklio spaustukais, puoštais cirkonio akmenimis. Įrengtas kvepalų kietais dribsniais, jį lengva prisegti prie automobilio oro išleidimo angų. Patvarus ir unikalaus dizaino, tai puikus priedas prie bet kurio automobilio.

Specifikacijos:

1.Produkto pavadinimas: Automobilio kaukolės aromaterapija

2.Produkto svoris: apie 40g

3. Produkto dydis: apie 3.1 * 4.7CM (1.22 * 1.85in)

Pakuočių sąrašas:

Automobilio kaukolės aromaterapija*1, spaustukas*1, kvapioji tabletė*1

  • prekės svoris: 40g
  • Forma: skystis
  • Tipas: Kietų kvepalų aromatas
  • modelio pavadinimas: Kaukolės automobilio ventiliacijos spaustukas
  • elemento aukštis: 3.1cm
  • elemento tipas: Oro gaiviklis
  • medžiagos tipas: ABS
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • elemento ilgis: 5.7cm
  • elemento plotis: 4.1cm
  • Specialios funkcijos: Skeleto automobilio salono kvapas

 

Palikite Savo Citata