Custom Basketball Jersey Patogus kvėpuoti Greitai džiūsta Lauko sportinė apranga Unisex Kids sportinių kostiumų komandos treniruočių uniformos

Custom Basketball Jersey Patogus kvėpuoti Greitai džiūsta Lauko sportinė apranga Unisex Kids sportinių kostiumų komandos treniruočių uniformos Nuotrauka 0 Custom Basketball Jersey Patogus kvėpuoti Greitai džiūsta Lauko sportinė apranga Unisex Kids sportinių kostiumų komandos treniruočių uniformos Nuotrauka 1 Custom Basketball Jersey Patogus kvėpuoti Greitai džiūsta Lauko sportinė apranga Unisex Kids sportinių kostiumų komandos treniruočių uniformos Nuotrauka 2 Custom Basketball Jersey Patogus kvėpuoti Greitai džiūsta Lauko sportinė apranga Unisex Kids sportinių kostiumų komandos treniruočių uniformos Nuotrauka 3 Custom Basketball Jersey Patogus kvėpuoti Greitai džiūsta Lauko sportinė apranga Unisex Kids sportinių kostiumų komandos treniruočių uniformos Nuotrauka 4 Custom Basketball Jersey Patogus kvėpuoti Greitai džiūsta Lauko sportinė apranga Unisex Kids sportinių kostiumų komandos treniruočių uniformos Nuotrauka 5

Custom Basketball Jersey Patogus kvėpuoti Greitai džiūsta Lauko sportinė apranga Unisex Kids sportinių kostiumų komandos treniruočių uniformos

  • (0 Atsiliepimai)

€44.00

(SKU: m14085)

Apie tinkinimą:

Pirmiausia užsisakykite pls. Pateikę užsakymą, susisiekite su mumis ir atsiųskite mums pasirinktinę informaciją. Mes atsiųsime jums atvaizdus patvirtinimui.

Informacija apie produktą:

★ 100% poliesteris, visi mūsų megztiniai iš dalies pagaminti iš perdirbtų medžiagų, patogūs, lengvi, atsparūs raukšlėms ir greitai džiūstantys.

Sublimacijos spausdintas našumas gerai spalvotas ekranas ir jūsų vardo numerio logotipas niekada nenusilups.

★ Įvairūs naujausi dizaino modelių stiliai, unikalus apykaklės dizainas. Jei turite idėjų apie savo dizainą, susisiekite su mumis. Jei norite, galite pakeisti džersį ir trumpą spalvą į bet kurią jums patinkančią spalvą. Taip pat galite paprašyti mūsų atspausdinti komandų pavadinimus, rėmėjus, numerius ir kitus dalykus ant marškinėlių, šios paslaugos yra nemokamos, be papildomų mokesčių.

★ "DIYUME" siūlo jums tinkamus įvairių stilių futbolo marškinėlius.Nesvarbu, ar tai būtų mokykla, kelionių komanda ar darbo lyga, mes jus aprėpėme.

Jei jus domina masiniai užsakymai, atsiųskite mums žinutę, kad galėtume aptarti detales ir pateikti jums pasiūlymą.

Nata:

Visos įvestos raidės ir skaičiai bus visiškai nukopijuoti į jūsų marškinėlius. Mes nebūsime atsakingi už jokį grąžinimą ar keitimą dėl jūsų pritaikytos informacijos klaidų.

Produkto spalva gali šiek tiek skirtis dėl tokių problemų kaip apšvietimo kampas, kuris yra leistiname diapazone, atkreipkite dėmesį.

Išskyrus produkto problemas, tokias kaip defektai, pateikus užsakymą, jo negalima grąžinti ar pakeisti. Atkreipkite dėmesį, kad mes neatsakome už šias sąlygas:

-Džersis yra pažeistas dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo naudojimo.

-Asmeninės priežastys dėl persigalvojimo ir pan.

-Individualizuotas Džersis yra unikalus, jo negalima grąžinti ar pakeisti, nebent jis yra sugedęs ar sugadintas.

  • Medžiaga: Poliesteris
  • Rankovės ilgis(cm): Be rankovių
  • Tinka: atitinka dydį, paimkite įprastą dydį
  • Prekės ženklas: DIYUME
  • Lytis: Vyrai
  • CN: Fujian
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • funkcija: Kvėpuojantis
  • skyriaus pavadinimas: Unisex

 

Palikite Savo Citata