Automobilinis difuzorius Ventiliacijos spaustukas Automobilių oro išleidimo ventiliatorius Kūrybinis automobilių kvepalų propeleris Oro išleidimo angos gaivikliai Besisukantys ir kūrybingi

Automobilinis difuzorius Ventiliacijos spaustukas Automobilių oro išleidimo ventiliatorius Kūrybinis automobilių kvepalų propeleris Oro išleidimo angos gaivikliai Besisukantys ir kūrybingi Nuotrauka 0 Automobilinis difuzorius Ventiliacijos spaustukas Automobilių oro išleidimo ventiliatorius Kūrybinis automobilių kvepalų propeleris Oro išleidimo angos gaivikliai Besisukantys ir kūrybingi Nuotrauka 1 Automobilinis difuzorius Ventiliacijos spaustukas Automobilių oro išleidimo ventiliatorius Kūrybinis automobilių kvepalų propeleris Oro išleidimo angos gaivikliai Besisukantys ir kūrybingi Nuotrauka 2 Automobilinis difuzorius Ventiliacijos spaustukas Automobilių oro išleidimo ventiliatorius Kūrybinis automobilių kvepalų propeleris Oro išleidimo angos gaivikliai Besisukantys ir kūrybingi Nuotrauka 3 Automobilinis difuzorius Ventiliacijos spaustukas Automobilių oro išleidimo ventiliatorius Kūrybinis automobilių kvepalų propeleris Oro išleidimo angos gaivikliai Besisukantys ir kūrybingi Nuotrauka 4 Automobilinis difuzorius Ventiliacijos spaustukas Automobilių oro išleidimo ventiliatorius Kūrybinis automobilių kvepalų propeleris Oro išleidimo angos gaivikliai Besisukantys ir kūrybingi Nuotrauka 5

Automobilinis difuzorius Ventiliacijos spaustukas Automobilių oro išleidimo ventiliatorius Kūrybinis automobilių kvepalų propeleris Oro išleidimo angos gaivikliai Besisukantys ir kūrybingi

  • (0 Atsiliepimai)

€8.53 €5.97

(SKU: m143612)

Pristatome mūsų automobilinius oro gaiviklius, pasižyminčius ilgai išliekančiais kvapais ir nuliniu nenormaliu triukšmu. Dėl mūsų metalo vakuuminio dengimo proceso ir kelių režimų, kurie automatiškai keičiasi, jums nereikės rinktis automobilio modelio. Atsisveikinkite su nemaloniais kvapais ir pasisveikinkite su gaiviu ir švariu pasivažinėjimu.

Produkto pavadinimas: Mini Light Air Force Three Car aromaterapija

Gaminio svoris: 63g

Pakuotės dydis (cm): 17 * 9,5 * 3,5

Montavimo instrukcijos:

Ventiliatoriaus mentės dalis ir pagrindinė dalis gali būti montuojamos atskiriant ventiliatoriaus mentės dalį ir pagrindinę dalį.

Įkiškite aromaterapinio gabalo skylę į pagrindinės dalies ramstį.

Tada įstumkite ventiliatoriaus mentės dalį į pagrindinę dalį, kad užbaigtumėte montavimą.

Pasergėti:

Būtinai paspauskite jį iki galo.

Sąrašas:

Propelerinis automobilio oro gaiviklis x1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Kvapas iš naujo apibrėžtas: pagerinkite savo vairavimo patirtį naudodami mūsų "Propeller Car Air" Freshener.It greitai pašalina kvapus ir skleidžia dievišką kvapą, kuris išliks valandų valandas.

2. "Metal Excellence": mūsų propelerinis automobilio oro gaiviklis, galintis pasigirti tvirta ir stulbinančia lydinio tekstūra iš metalo vakuuminio proceso, suteikia jūsų automobiliui rafinuotumo, tuo pačiu išvalydamas orą, kad vairavimo patirtis būtų geresnė.

3. Patobulintas funkcionalumas: Mūsų propelerinis automobilio oro gaiviklis gali pasigirti tiksliais pritaikytais tyliais guoliais, kurie užtikrina tylų veikimą ir suteikia gryną orą be jokio trikdančio triukšmo.

4. Išplėstinis apšvietimas: pagerinkite savo vairavimo patirtį naudodami mūsų "Propeller Car Air Freshener" šaunius žibintus keliais režimais, kurie automatiškai keičiasi, suteikdami gyvybingą ir gaivią atmosferą kelyje.

5.Extra Perk: įkraukite savo įrenginius mėgaudamiesi gaiviu kvapu naudodami šį "Propeller Car Air Freshener".Lengva montuoti su stabiliu spaustuko dizainu ir įmontuotu USB įkrovimo prievadu, nesirenkant automobilio modelio.

  • medžiagos tipas: ABS
  • elemento plotis: 9.5cm
  • Tipas: Oro kvepalų ornamentas
  • prekės svoris: 63g
  • Kvapas: Citrina
  • Specialios funkcijos: Oro išleidimo anga
  • modelio pavadinimas: Automobilių aromaterapijos ventiliacijos spaustukai
  • elemento aukštis: 3.5cm
  • elemento tipas: Oro gaiviklis
  • Forma: Kietas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • elemento ilgis: 17cm

 

Palikite Savo Citata