Automobilio salono "Panda" pakabukas Kūrybinė automobilio dekoravimo gradiento pakaba Dekoro žavesys tiekia transporto priemonių anime automobilių priedams

Automobilio salono Automobilio salono Automobilio salono Automobilio salono Automobilio salono Automobilio salono

Automobilio salono "Panda" pakabukas Kūrybinė automobilio dekoravimo gradiento pakaba Dekoro žavesys tiekia transporto priemonių anime automobilių priedams

  • (0 Atsiliepimai)

€8.84 €4.42

(SKU: m146663)

Ženklelių taškai:

1. Pagaminta iš kokybiškų medžiagų: Pagaminta iš didelio tankio gipso medžiagos, šis automobilio sūpynės panda ornamentas yra ekologiškas, saugus ir patvarus. Jis gali atlaikyti iškilimus ir vibracijas nesulaužant ar neišblukus.

2. Miela išvaizda: Šis automobilio sūpynės panda ornamentas yra stilingas ir patrauklus aksesuaras jūsų transporto priemonei. Dėvėdama šiaudinę skrybėlę ir šypseną, ši animacinių filmų panda praskaidrins jūsų nuotaiką ir suteiks šiek tiek linksmybių jūsų vairavimo patirčiai.

3. Praktinis dizainas: Šis automobilio sūpynių pandų ornamentas gali būti kabliukas bet kur, neužblokuojant jūsų regėjimo linijos ar nepataikant į priekinį stiklą. Jame taip pat yra juodas dirželis, kad būtų lengva montuoti ir nuimti.

4. Įvairios programos: Nesvarbu, ar norite papuošti savo automobilį, svetainę, miegamąjį ar sodą, šis mielas panda ornamentas gali siūbuoti kartu su vėjeliu ir suteikti jūsų erdvei linksmybių.

5. Idealiai tinka dovanoms: Nesvarbu, ar tai gimtadienis, šeimos susitikimas, namų ruošos vakarėlis ar Kalėdų šventė, šis žavingas automobilių sūpynių pandų ornamentas yra puikus būdas parodyti savo meilę ir dėkingumą.

Aprašymas:

Pridėkite šiek tiek žavesio savo automobiliui su šiuo mielu panda dekoru! Šis žavingas aksesuaras kabo nuo galinio veidrodžio ir švelniai sukasi vairuojant. Jis yra saugus, patrauklus ir turi reguliuojamą ilgį, kad atitiktų jūsų pageidavimus. Tai taip pat puiki dovana sodo mėgėjams ar namų ruošos vakarėliams. Užsisakykite savo šiandien ir mėgaukitės panda-moniumu.

Savybė:

1. Pavadinimas: Straw Hat Car Pendant

2. Produkto dydis: apie 4x4x6cm / 1.57x1.57x2.36inches

3. Produkto svoris: apie 40g

4. Produkto pakuotė: pripučiamas maišelis

5. Pakuotės dydis: apie 8x13x5cm / 3.14x5.11x1.96inches

6. Taikomi tipai: automobilių papuošalai, namų dekoravimo papuošalai

Pakuočių sąrašas:

1*Šiaudinės skrybėlės automobilio pakabukas

Nata:

1. Sutikite, kad gaminio spalvos skiriasi dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų.

2. Produkto dydis turi leistiną nuokrypį matuojant rankomis.

  • Pagrindinė medžiaga: MEDVILNĖ
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • prekės svoris: 40g

 

Palikite Savo Citata