Telefono laikiklis Saugus ir nešiojamas mobiliojo telefono stovo laikiklis Stalas Mobiliojo telefono stovo laikiklis Kapibaras karštosiose versmėse Puiki dovana

Telefono laikiklis Saugus ir nešiojamas mobiliojo telefono stovo laikiklis Stalas Mobiliojo telefono stovo laikiklis Kapibaras karštosiose versmėse Puiki dovana Nuotrauka 0 Telefono laikiklis Saugus ir nešiojamas mobiliojo telefono stovo laikiklis Stalas Mobiliojo telefono stovo laikiklis Kapibaras karštosiose versmėse Puiki dovana Nuotrauka 1 Telefono laikiklis Saugus ir nešiojamas mobiliojo telefono stovo laikiklis Stalas Mobiliojo telefono stovo laikiklis Kapibaras karštosiose versmėse Puiki dovana Nuotrauka 2 Telefono laikiklis Saugus ir nešiojamas mobiliojo telefono stovo laikiklis Stalas Mobiliojo telefono stovo laikiklis Kapibaras karštosiose versmėse Puiki dovana Nuotrauka 3 Telefono laikiklis Saugus ir nešiojamas mobiliojo telefono stovo laikiklis Stalas Mobiliojo telefono stovo laikiklis Kapibaras karštosiose versmėse Puiki dovana Nuotrauka 4 Telefono laikiklis Saugus ir nešiojamas mobiliojo telefono stovo laikiklis Stalas Mobiliojo telefono stovo laikiklis Kapibaras karštosiose versmėse Puiki dovana Nuotrauka 5

Telefono laikiklis Saugus ir nešiojamas mobiliojo telefono stovo laikiklis Stalas Mobiliojo telefono stovo laikiklis Kapibaras karštosiose versmėse Puiki dovana

  • (0 Atsiliepimai)

€19.56 €6.85

(SKU: m14676)

Mūsų minkštas ir lygus stalinio telefono stovas pasižymi kelionėms patogiu dizainu, kuris puikiai tinka tiems, kurie dažnai būna lauke. Papuoštas mielu ir ryškiu dizainu, jis puikiai tinka tiek staliniams kompiuteriams, tiek vaikams.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Telefono stovas

Produkto medžiaga: Silikonas

Produkto dydis: Apie 10 * 10 * 7,5 cm / 3,94 * 3,94 * 2,95 colio

Produkto grynasis svoris: Apie 130 g

Pakuočių sąrašas:

1* Telefono laikiklio stovas

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Išskirtinis apdirbimas: Šis telefono stovas yra ergonomiško dizaino, kuris užtikrina patogų jūsų įrenginio žiūrėjimo kampą. Neslystanti silikoninė medžiaga neleidžia telefonui paslysti ar paslysti.

2.Kompaktiškas dydis: daugiau niekada nesistenkite laikyti telefono. Šis telefono stovas pasižymi kelionėms patogiu dizainu, kuris yra lengvas ir kompaktiškas, todėl jį lengva nešiotis.

3.Kapibaras karštosiose versmėse: šio telefono stovo karštosiose versmėse esančios gyvos kapibaros akimirksniu patrauks dėmesį. Jo unikali ir žavinga išvaizda tikrai suteiks jūsų stalui linksmybių ir žavesio. Puikus būdas išlaikyti telefoną pasiekiamą ir pagerinti darbo atmosferą.

4. Platus pritaikymo spektras: Pakelkite savo įrenginį ir pridėkite žavesio naudodami mūsų gražų telefono stovą. Dėl daugkartinio naudojimo dizaino jis puikiai tinka bet kokiai aplinkai, įskaitant automobilį, naktinį staliuką ar namų verslą. Išlikite stilingi ir lengvai organizuoti.

5.Unikali dovana: Nesvarbu, ar norite žiūrėti vaizdo įrašus, daryti asmenukes ar skambinti vaizdo skambučiais, šis telefono stovas gali saugiai ir patogiai laikyti jūsų telefoną.Jis suderinamas su dauguma išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių, jį galima reguliuoti skirtingais kampais ir aukščiais.

  • Įkroviklis: No
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Funkcijos: Nuotolinio valdymo pultas
  • Prekės ženklas: Rondaful

 

Palikite Savo Citata