【Jūros drugelis】Originalūs rankų darbo A5 A6 sąsiuvinio viršeliai Apsauginis knygų rankovių rankovė Pagaminti medžiaginiai gaminiai Dienoraščio viršelis, sandėlyje

【Jūros drugelis】Originalūs rankų darbo A5 A6 sąsiuvinio viršeliai Apsauginis knygų rankovių rankovė Pagaminti medžiaginiai gaminiai Dienoraščio viršelis, sandėlyje Nuotrauka 0 【Jūros drugelis】Originalūs rankų darbo A5 A6 sąsiuvinio viršeliai Apsauginis knygų rankovių rankovė Pagaminti medžiaginiai gaminiai Dienoraščio viršelis, sandėlyje Nuotrauka 1 【Jūros drugelis】Originalūs rankų darbo A5 A6 sąsiuvinio viršeliai Apsauginis knygų rankovių rankovė Pagaminti medžiaginiai gaminiai Dienoraščio viršelis, sandėlyje Nuotrauka 2 【Jūros drugelis】Originalūs rankų darbo A5 A6 sąsiuvinio viršeliai Apsauginis knygų rankovių rankovė Pagaminti medžiaginiai gaminiai Dienoraščio viršelis, sandėlyje Nuotrauka 3 【Jūros drugelis】Originalūs rankų darbo A5 A6 sąsiuvinio viršeliai Apsauginis knygų rankovių rankovė Pagaminti medžiaginiai gaminiai Dienoraščio viršelis, sandėlyje Nuotrauka 4 【Jūros drugelis】Originalūs rankų darbo A5 A6 sąsiuvinio viršeliai Apsauginis knygų rankovių rankovė Pagaminti medžiaginiai gaminiai Dienoraščio viršelis, sandėlyje Nuotrauka 5

【Jūros drugelis】Originalūs rankų darbo A5 A6 sąsiuvinio viršeliai Apsauginis knygų rankovių rankovė Pagaminti medžiaginiai gaminiai Dienoraščio viršelis, sandėlyje

  • (0 Atsiliepimai)

€38.02 €21.29

(SKU: m14697)

Sveiki atvykę į mūsų išskirtinę profesionaliai rankų darbo knygų viršelių parduotuvę! Mes didžiuojamės gamindami tik aukščiausios kokybės produktus, kurie tikrai viršys jūsų lūkesčius.

Užeikite į mūsų parduotuvę ir apžiūrėkite mūsų išskirtinę kolekciją, kurioje rasite tobulą knygų striukę savo mylimiems nešiojamiesiems kompiuteriams ar knygoms. Kiekvienas užvalkalas yra kruopščiai pagamintas naudojant aukščiausios kokybės audinį, užtikrinantį prabangų pojūtį ir didžiausią patvarumą. Garantuojame, kad būsite patenkinti mūsų knygų viršelių kokybe ir meistriškumu.

Mes tikime transformuojančia skaitymo galia ir skatiname pasimėgauti knygų džiaugsmu, kad sustiprintumėte ir praturtintumėte save. Mūsų knygų viršeliai sukurti taip, kad suteiktų tiek apsauginį sluoksnį, tiek elegancijos prisilietimą, pagerinantį jūsų skaitymo patirtį.

Tiems, kurie nori pirkti urmu, džiaugiamės galėdami pranešti, kad esame gamykla.Tai leidžia mums pasiūlyti savo produktus dar palankesnėmis kainomis. Nepraleiskite šios fantastiškos progos įsigyti mūsų išskirtinius knygų viršelius ir patobulinti savo parduotuvės pasiūlą.

Atkreipkite dėmesį, kad mūsų produktai yra knygų viršeliai, o ne patys sąsiuviniai. Galimi dydžiai yra A5 (210mm * 150mm) ir A6 (105mm * 148mm).

Apsilankykite mūsų parduotuvėje šiandien ir išsirinkite tobulą knygos viršelį, kad jūsų skaitymo kelionė suteiktų rafinuotumo. Linkiu džiaugsmo, žinių ir asmeninio augimo kupino gyvenimo.

Produkto pristatymas Mūsų rankų darbo knygos viršelis yra unikalus ir išskirtinis produktas, puikiai tinkantis kaip dovana ar asmeniniam naudojimui. Šis knygos viršelis, pagamintas naudojant kruopščias audinių siuvinėjimo technikas, demonstruoja kvalifikuotų amatininkų meniškumą.

Įkvėptas gražių gamtos elementų, šios knygos viršelio dizainas pasižymi subtiliomis drugelių ir nėrinių dekoracijomis.Ryškios mėlynos ir žalios spalvų parinktys suteikia elegancijos ir žavesio bendrai estetikai.

Kiekvienas knygos viršelis yra kruopščiai sukurtas, atkreipiant dėmesį į detales, užtikrinant jūsų brangių knygų patvarumą ir apsaugą. Audinių siuvinėjimas suteikia dizainui rafinuotumo ir įnoringos nuojautos, todėl tai tikrai ypatingas ir akį traukiantis aksesuaras.

Nesvarbu, ar ieškote apgalvotos dovanos knygų mylėtojui, ar tiesiog norite savo knygų kolekcijai suteikti grožio atspalvį, šis rankų darbo knygos viršelis tikrai sužavės. Dėl unikalaus meninio dizaino ir praktiškumo derinio jis yra puikus pasirinkimas bet kokiai progai.

Švęskite literatūros grožį ir meistriškumą su šiuo išskirtiniu rankų darbo knygos viršeliu.

Geriausios paslaugos

1. Mes siūlome "Dropshipping" užsakymo paslaugą. Sveiki atvykę Drop siuntėjas užsisako iš mano parduotuvės.

2.Paprastai jūsų prekę išsiųsime per 2-7 dienas.

3.Taisyklės kiekvienoje šalyje yra skirtingos, deja, mes negalime žinoti kiekvienos šalies taisyklių, reglamentų, papročių tradicijų, praktikos, dokumentų. Todėl mes negalime patarti dėl mokesčių jūsų šalyje, bet jei žinote informaciją apie mokesčių taisykles jūsų šalyje, tiesiog pasakykite mums, mes mielai sekame jūsų žingsnį.

Atsiliepimus

1.Mums labai svarbus jūsų pasitenkinimas ir teigiami atsiliepimai. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.

2. Jei turite kokių nors problemų dėl mūsų prekių ar paslaugų, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręstume visas problemas ir suteiktume jums geriausią klientų aptarnavimą.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • A6 dydis: 105mm*148mm
  • Specifikacijos: A5/A6
  • Kaip tai padaryti: Originalus rankų darbo
  • A5 dydis: 210mm*150mm
  • modelio numeris: Geresnė jūsų knygų apsauga.
  • Medžiaga: Audinys

 

Palikite Savo Citata