Automobilio vairo telefono spaustuko laikiklis Universalus dviračio automatinis fotoaparatas GPS telefono stovo laikiklis, skirtas "IPhoneSamsungXiaomihuawei

Automobilio vairo telefono spaustuko laikiklis Universalus dviračio automatinis fotoaparatas GPS telefono stovo laikiklis, skirtas Automobilio vairo telefono spaustuko laikiklis Universalus dviračio automatinis fotoaparatas GPS telefono stovo laikiklis, skirtas Automobilio vairo telefono spaustuko laikiklis Universalus dviračio automatinis fotoaparatas GPS telefono stovo laikiklis, skirtas Automobilio vairo telefono spaustuko laikiklis Universalus dviračio automatinis fotoaparatas GPS telefono stovo laikiklis, skirtas Automobilio vairo telefono spaustuko laikiklis Universalus dviračio automatinis fotoaparatas GPS telefono stovo laikiklis, skirtas Automobilio vairo telefono spaustuko laikiklis Universalus dviračio automatinis fotoaparatas GPS telefono stovo laikiklis, skirtas

Automobilio vairo telefono spaustuko laikiklis Universalus dviračio automatinis fotoaparatas GPS telefono stovo laikiklis, skirtas "IPhoneSamsungXiaomihuawei

  • (0 Atsiliepimai)

€4.32 €2.37

Žymos: automobilio vairo telefono spaustuko laikiklis.

(SKU: m151848)

Ženkleliai:

1、 Paprasta naudoti: Šiuo telefono laikikliu lengva naudotis, todėl jums naudinga atsiliepti į skambutį, klausytis muzikos ir patikrinti GPS tol, kol jį įdiegiate ant automobilio vairo.

2、Plačios programos: Su daugybe programų, mūsų reguliuojamas telefono stovas yra suderinamas su 6.5 colio išmaniaisiais telefonais, todėl jums nereikės jaudintis dėl telefono dydžio.

3、Puiki medžiaga: Šiame telefono laikiklyje yra minkštas silikoninis kilimėlis, apsaugantis jūsų telefoną nuo įbrėžimų. Tuo pačiu metu kokybiška silikoninė medžiaga taip pat užtikrina gerą lankstumą, ilgaamžiškumą ir atsparumą dilimui.

4、Tinka vairavimui: Šį automobilinį telefono laikiklį tikrai būtina turėti vairuojant, jis yra labai mažas ir kompaktiškas, kad vairuodami galėtumėte laisvai judinti vairą ir taip sumažinti pavojų saugumui.

5、Lengva įdiegti: Šį automobilio vairo telefono laikiklį labai lengva įdiegti be jokių įrankių, be to, galite lengvai prisegti jį prie vairo ir įdėti telefoną į jį, kad galėtumėte naudoti.

Aprašymas ir funkcijos:

Šį automobilio vairo laikiklį būtina turėti vairuojant, o tai gali padėti išgręžti telefonus ir sumažinti pavojų saugumui.

1. Visiškai suderinamas su 6.5 colio išmaniaisiais telefonais, niekada nesijaudinkite dėl savo telefono dydžio.

2. Įdėtas minkštas silikoninis kilimėlis, apsaugantis telefoną nuo įbrėžimų.

3. Neturėdami jokių įrankių, galite lengvai prisegti jį prie vairo ir uždėti ant jo telefoną, kad galėtumėte naudoti.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Steering Wheel Phone Holder

Medžiaga: silikonas

Spalva: Raudona

Dydis: Apie 15x9x4cm / 5.91x3.54x1.57inches

Atributai: transporto priemonėje sumontuotas vairas, mobiliojo telefono laikiklis, daugiafunkcis automobilis, navigacijos programa.

Tipas: Kompaktiškas automobilio salonas, kūrybiniai reikmenys, užsegimas, fiksuotas

Pakuočių sąrašas:

1 * Automobilio vairo telefono laikiklis

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

1. PRISTATYMAS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO) 2. Užsakymai apdorojami laiku po mokėjimo patikrinimo. 3. Siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu. 4. Rodomi vaizdai nėra tikrasis elementas ir yra skirti tik jūsų nuorodai. 5. PASLAUGOS TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu. 6. Jei negavote siuntos per 30 dienų nuo apmokėjimo, susisiekite su mumis.Mes stebėsime siuntą ir kuo greičiau susisieksime su jumis su atsakymu. Mūsų tikslas – klientų pasitenkinimas! 7. Dėl atsargų būklės ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš mūsų pirmojo turimo sandėlio, kad galėtume greitai pristatyti. 1. 12 mėnesių gamintojo ribota garantija sugedusiems daiktams (išskyrus daiktus, sugadintus ir (arba) netinkamai naudojamus po gavimo). Premijoms suteikiama 3 mėnesių garantija. 2. Apie sugedusias prekes BŪTINA pranešti ir jas grąžinti per garantinį laikotarpį (ir, jei įmanoma, originalioje pakuotėje). Turite mums pasakyti, koks yra defektas, ir pateikti savo užsakymo numerį. MES NEREMONTUOJAME IR NEKEIČIAME PREKIŲ, KURIŲ GARANTIJA PASIBAIGUSI.

  • Funkcijos: Nėra funkcijų
  • Įkroviklis: No
  • Turi garsiakalbį: No
  • modelio numeris: Automobilio vairo telefono spaustukas
  • suderinamas prekės ženklas: Universalus
  • Tipas: automobilio laikiklis
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata