Automobilių šiukšliadėžė su dangčiu Kompaktiška šiukšlių dėžė visureigio durims Kelionė būtina auto sunkvežimio RV visureigiui ir kelionių stovyklai

Automobilių šiukšliadėžė su dangčiu Kompaktiška šiukšlių dėžė visureigio durims Kelionė būtina auto sunkvežimio RV visureigiui ir kelionių stovyklai Nuotrauka 0 Automobilių šiukšliadėžė su dangčiu Kompaktiška šiukšlių dėžė visureigio durims Kelionė būtina auto sunkvežimio RV visureigiui ir kelionių stovyklai Nuotrauka 1 Automobilių šiukšliadėžė su dangčiu Kompaktiška šiukšlių dėžė visureigio durims Kelionė būtina auto sunkvežimio RV visureigiui ir kelionių stovyklai Nuotrauka 2 Automobilių šiukšliadėžė su dangčiu Kompaktiška šiukšlių dėžė visureigio durims Kelionė būtina auto sunkvežimio RV visureigiui ir kelionių stovyklai Nuotrauka 3 Automobilių šiukšliadėžė su dangčiu Kompaktiška šiukšlių dėžė visureigio durims Kelionė būtina auto sunkvežimio RV visureigiui ir kelionių stovyklai Nuotrauka 4 Automobilių šiukšliadėžė su dangčiu Kompaktiška šiukšlių dėžė visureigio durims Kelionė būtina auto sunkvežimio RV visureigiui ir kelionių stovyklai Nuotrauka 5

Automobilių šiukšliadėžė su dangčiu Kompaktiška šiukšlių dėžė visureigio durims Kelionė būtina auto sunkvežimio RV visureigiui ir kelionių stovyklai

  • (0 Atsiliepimai)

€11.28

(SKU: m154334)

Apsaugokite savo svetainę ir automobilį be netvarkos su mūsų maža ir lengva automobilių šiukšliadėže su dangčiu, kuris gali pasigirti vandens nutekėjimu ir kvapu. Spalvų derinimas suteikia jūsų erdvei grožio ir stabilumo. Atsikratykite netvarkos ir palaikykite tvarką naudodami šį tobulą automobilio priedą.

Specifikacijos:

Medžiaga: pp/abs

Dydis: (apytiksliai)163 * 147 * 65mm / 6.42 * 5.79 * 2.56 colių

Naudojimas: gali būti naudojamas kaip saugojimo dėžės šiukšliadėžė

Pakuočių sąrašas:

1vnt * puodelio laikiklis automobilinė šiukšliadėžė

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingo rankinio matavimo prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Platus pritaikymas: Ši puodelio laikiklio automobilinė šiukšliadėžė skirta ne tik automobiliams, ji veikia kaip buitinė šiukšliadėžė jūsų svetainei, virtuvei ar vonios kambariui.Valymas yra lengvas bet kuriuo metu, todėl jūsų erdvė yra nepriekaištinga ir netvarkinga.

2.Novatoriškas atliekų sprendimas: Ši puodelio laikiklio automobilio šiukšliadėžė yra pagaminta iš PP medžiagos, užtikrinanti patvarumą ir bekvapį / nesandarų dangtelį, todėl jūsų automobilis dažnai būna gerai prižiūrimas. Inovatyvus atliekų sprendimas, kurio reikia jūsų automobiliui.

3. Priežiūra be streso: Apvali ir lygi mūsų puodelio laikiklio automobilio šiukšliadėžės forma papildo įvairių stilių namų ir automobilių interjerą. Naujas paprastas ir stilingas dizainas bei spalvų derinimas suteikia gerai prižiūrimą prisilietimą. Tai lengva prižiūrėti, todėl prireikus galima valyti be streso.

4. Lengva nešiotis ir valyti: Mėgaukitės mūsų puodelių laikiklio automobilinės šiukšliadėžės, kurios talpa yra vidutinė, tinkama kelionėms, patogumu. Dėl lengvo nešiojimo dizaino jis puikiai tinka lauko švarai, o nuimamas įdėklas užtikrina lengvą valymą.

5.Patobulintas praktiškumas: patirkite netvarkingą vairavimą naudodami mūsų puodelių laikiklio automobilinę šiukšliadėžę, sukurtą su "tap-to-load" funkcija mažiems daiktams. Didesnis ir patogesnis atidarymo kreivės dizainas suteikia jūsų automobiliui elegancijos ir stabilumo, todėl jūsų gyvenimas kelyje tampa patogesnis ir stilingesnis.

  • Tipas: Saugojimo kaušas
  • Stilius: Spaudimo tipas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Forma: Apvalus
  • Medžiaga: Plastmasiniai

 

Palikite Savo Citata