Magnetinis bakalėjos sąrašas Padėklas Šaldytuvas Magnetinis bakalėjos sąrašas Užrašų knygelės Daugiafunkcinė storo popieriaus atmintinė Užrašų knygelė dokumentų spintelei

Magnetinis bakalėjos sąrašas Padėklas Šaldytuvas Magnetinis bakalėjos sąrašas Užrašų knygelės Daugiafunkcinė storo popieriaus atmintinė Užrašų knygelė dokumentų spintelei Nuotrauka 0 Magnetinis bakalėjos sąrašas Padėklas Šaldytuvas Magnetinis bakalėjos sąrašas Užrašų knygelės Daugiafunkcinė storo popieriaus atmintinė Užrašų knygelė dokumentų spintelei Nuotrauka 1 Magnetinis bakalėjos sąrašas Padėklas Šaldytuvas Magnetinis bakalėjos sąrašas Užrašų knygelės Daugiafunkcinė storo popieriaus atmintinė Užrašų knygelė dokumentų spintelei Nuotrauka 2 Magnetinis bakalėjos sąrašas Padėklas Šaldytuvas Magnetinis bakalėjos sąrašas Užrašų knygelės Daugiafunkcinė storo popieriaus atmintinė Užrašų knygelė dokumentų spintelei Nuotrauka 3 Magnetinis bakalėjos sąrašas Padėklas Šaldytuvas Magnetinis bakalėjos sąrašas Užrašų knygelės Daugiafunkcinė storo popieriaus atmintinė Užrašų knygelė dokumentų spintelei Nuotrauka 4 Magnetinis bakalėjos sąrašas Padėklas Šaldytuvas Magnetinis bakalėjos sąrašas Užrašų knygelės Daugiafunkcinė storo popieriaus atmintinė Užrašų knygelė dokumentų spintelei Nuotrauka 5

Magnetinis bakalėjos sąrašas Padėklas Šaldytuvas Magnetinis bakalėjos sąrašas Užrašų knygelės Daugiafunkcinė storo popieriaus atmintinė Užrašų knygelė dokumentų spintelei

  • (0 Atsiliepimai)

€0.58 €0.41

(SKU: m15534)

Susitvarkykite ir būkite savo maisto prekių sąrašo viršuje naudodami mūsų magnetinį bakalėjos prekių sąrašo bloknotą! Su 50 patvarių lapų ir pirkinių sąrašo magnetu, šis praktiškas įklotas gali būti naudojamas maisto prekių sąrašams sudaryti ir lengvai pasiekti. Šis kilimėlis, puikiai tinkantis užimtiems namų ūkiams, padės susitvarkyti ir palengvinti apsipirkimą.

Specifikacijos:

Medžiaga: popierius

Dydis: (apytiksliai) 21 * 9cm / 8.27 * 3.54 colių

Puslapių skaičius tekste: 50 (lapai)

Pakuočių sąrašas:

1vnt * Magnetinis bakalėjos prekių sąrašo bloknotas (50 lapų)

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patogu rašyti: Šis magnetinis pirkinių sąrašo bloknotas, galintis pasigirti storu popieriumi, kad būtų patogu rašyti, yra patvarus, saugus ir bekvapis, užtikrinantis, kad jis tarnaus ilgai.

2. Lengvas organizavimas: "Magnetic Shopping List Pad" tvirta nugara tvirtai laikosi prie bet kokių metalinių paviršių, užtikrindama, kad ji liktų vietoje. Šis praktiškas įrankis leidžia lengvai užsirašyti maisto prekių poreikius, laikyti sąrašą po ranka ir sutvarkyti, kad būtų lengva apsipirkti.

3.Fun ir organizuotas: Šis magnetinis pirkinių sąrašo bloknotas padės jums susitvarkyti ir suteikti daugiau linksmybių apsiperkant. Jame yra mielas ir gražiai suprojektuotas vaisių raštas, kuris praskaidrins jūsų šaldytuvą ir nuotaiką.

4. Padidinkite savo produktyvumą: mūsų magnetinis pirkinių sąrašo bloknotas padidina jūsų gyvenimo efektyvumą su 22 įrašomomis projekto erdvėmis, kuriose yra žymimieji laukeliai, skirti namų ir mokyklos užduotims atlikti.Šiame bloknote yra 50 puslapių kokybiško popieriaus, kad būtų lengviau nustatyti kasdienių darbų prioritetus ir susitvarkyti.

5.Universalus įrankis: Naudodami mūsų magnetinį pirkinių sąrašo bloknotą galite lengvai užsirašyti savo maisto prekių sąrašus, maitinimo planus ir svarbius priminimus. Šią plačiai naudojamą prekę galima pritvirtinti prie šaldytuvo ar bet kokio metalinio paviršiaus, todėl ji puikiai tinka užimtiems pirkėjams, norintiems sutaupyti laiko ir pinigų.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata