Automobilių šiukšliadėžė Paprasta naudoti sulankstoma šiukšliadėžė automobilio daugkartinio naudojimo ir patvariam automobilio laikymo krepšeliui

Automobilių šiukšliadėžė Paprasta naudoti sulankstoma šiukšliadėžė automobilio daugkartinio naudojimo ir patvariam automobilio laikymo krepšeliui Nuotrauka 0 Automobilių šiukšliadėžė Paprasta naudoti sulankstoma šiukšliadėžė automobilio daugkartinio naudojimo ir patvariam automobilio laikymo krepšeliui Nuotrauka 1 Automobilių šiukšliadėžė Paprasta naudoti sulankstoma šiukšliadėžė automobilio daugkartinio naudojimo ir patvariam automobilio laikymo krepšeliui Nuotrauka 2 Automobilių šiukšliadėžė Paprasta naudoti sulankstoma šiukšliadėžė automobilio daugkartinio naudojimo ir patvariam automobilio laikymo krepšeliui Nuotrauka 3 Automobilių šiukšliadėžė Paprasta naudoti sulankstoma šiukšliadėžė automobilio daugkartinio naudojimo ir patvariam automobilio laikymo krepšeliui Nuotrauka 4 Automobilių šiukšliadėžė Paprasta naudoti sulankstoma šiukšliadėžė automobilio daugkartinio naudojimo ir patvariam automobilio laikymo krepšeliui Nuotrauka 5

Automobilių šiukšliadėžė Paprasta naudoti sulankstoma šiukšliadėžė automobilio daugkartinio naudojimo ir patvariam automobilio laikymo krepšeliui

  • (0 Atsiliepimai)

€9.44 €5.66

(SKU: m156262)

Aprašymas:

Mūsų automobilių šiukšliadėžė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra ekologiška, saugi, patvari, daugkartinio naudojimo ir sveika. Naudodamas kabantį dizainą, jis gali laisvai perjungti įvairias scenas.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Car Trash Can

Medžiaga: dirbtinė oda

Forma: (sulankstoma) apvali

Spalva: juoda/pilka/raudona

Dydis: apie 16 * 20cm / 6.3 * 7.9 in

Pakuočių sąrašas:

1 * automobilių šiukšliadėžė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos.

2. Dėl rankinio matavimo leiskite matavimo nuokrypį 1-3 cm.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Neužimkite vietos: Naudojant sulankstomą dizainą, mūsų automobilio sulankstomą šiukšliadėžę lengva laikyti ir lengva naudoti automobilyje. Tai neužima per daug vietos.

2.Galima dėti bet kur: Dėl pakabinamo dizaino naudojimo mūsų automobilio šiukšles galima dėti bet kur. Jis taip pat gali laisvai perjungti įvairias scenas.

3. Tvarkykite šlapias ir sausas šiukšles: Naudojant vandeniui atsparią odinę medžiagą, mūsų nešiojama automobilių šiukšliadėžė vienu metu gali tvarkyti šlapias ir sausas šiukšles. Tai labai patogu.

4.Patogu Jums: Dvisluoksnės konstrukcijos mūsų automobilio vidinis šiukšlių konteineris yra lengvai valomas. Vieną sluoksnį galima ištraukti, kad būtų lengva valyti. Tai jums patogu.

5. Venkite aplinkos apsaugos: Mūsų automobilių šiukšliadėžė yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, todėl yra ekologiška, daugkartinio naudojimo ir patvari. Jis gali būti pakartotinai naudojamas, kad būtų išvengta aplinkos taršos.

  • Tipas: Saugojimo kaušas
  • Stilius: Spaudimo tipas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Forma: Apvalus
  • Medžiaga: Plastmasiniai

 

Palikite Savo Citata