3D žingsniamatis vaikščiojimui su spaustuku ir dirželiu,7 dienų atmintis. Tikslus žingsnių skaitiklis vyrams, moterims ir vaikams

3D žingsniamatis vaikščiojimui su spaustuku ir dirželiu,7 dienų atmintis. Tikslus žingsnių skaitiklis vyrams, moterims ir vaikams Nuotrauka 0 3D žingsniamatis vaikščiojimui su spaustuku ir dirželiu,7 dienų atmintis. Tikslus žingsnių skaitiklis vyrams, moterims ir vaikams Nuotrauka 1 3D žingsniamatis vaikščiojimui su spaustuku ir dirželiu,7 dienų atmintis. Tikslus žingsnių skaitiklis vyrams, moterims ir vaikams Nuotrauka 2 3D žingsniamatis vaikščiojimui su spaustuku ir dirželiu,7 dienų atmintis. Tikslus žingsnių skaitiklis vyrams, moterims ir vaikams Nuotrauka 3 3D žingsniamatis vaikščiojimui su spaustuku ir dirželiu,7 dienų atmintis. Tikslus žingsnių skaitiklis vyrams, moterims ir vaikams Nuotrauka 4 3D žingsniamatis vaikščiojimui su spaustuku ir dirželiu,7 dienų atmintis. Tikslus žingsnių skaitiklis vyrams, moterims ir vaikams Nuotrauka 5

3D žingsniamatis vaikščiojimui su spaustuku ir dirželiu,7 dienų atmintis. Tikslus žingsnių skaitiklis vyrams, moterims ir vaikams

  • (0 Atsiliepimai)

€21.34 €12.81

(SKU: m15654)

Siūlome nuolaidą dideliam kiekiui. Kviečiame susisiekti su mumis!

3D žingsniamatis vaikščiojimui suaugusiems aukščiausios kokybės jutiklių technologija, be to, patenkina kasdienį žingsnių skaičiavimo poreikį, padeda nustatyti laiką ir matuoti kalorijas bei tikslinį atstumą profesionaliose fizinio pasirengimo programose, Jis taip pat saugo iki 7 dienų veiklos, Padeda jums sekti savo pažangą ir išlikti motyvuotam siekti savo kūno rengybos tikslų.

Didelis skaidrus lengvai skaitomas ekranas, lengvai valdomas ir nustatomas be išmaniųjų telefonų, ne "Bluetooth" ir nereikia jokių APP. Integruotas laikrodis vidurnaktį automatiškai atstatomas į nulį.

Jis turi pažangią 3D trijų ašių jutiklių technologiją (su X, Y, Z vektoriaus aptikimu) užtikrina puikų tikslumą bet kurioje padėtyje, daug tikslesnį nei dauguma žingsniamačių.

LED foninis apšvietimas, patogus skaityti visą dieną

Nuimamas spaustukas ir dirželis leidžia patogiai nešioti ar nešiotis mūsų 3D žingsniamatį. Įdėkite į kišenę, krepšį ar rankinę - dėvėkite aplink kaklą arba lengvai prisekite ant juosmens, diržo, kulkšnies ar liemenėlės.

spalva:Juoda

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

1 x žingsniamatis

1 x Kabanti virvė

1 x Galinė sagtis

1 x Anglų kalbos instrukcijos

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Įkroviklis: kabelinis įkroviklis
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Funkcijos: magnetinis

 

Palikite Savo Citata