Car Air Fresheners Vent Clips Bling Aromatherapy Vent Clips Car Air Vent Freshener Perfume Clip Aroma Diffor Bling Car

Car Air Fresheners Vent Clips Bling Aromatherapy Vent Clips Car Air Vent Freshener Perfume Clip Aroma Diffor Bling Car Nuotrauka 0 Car Air Fresheners Vent Clips Bling Aromatherapy Vent Clips Car Air Vent Freshener Perfume Clip Aroma Diffor Bling Car Nuotrauka 1 Car Air Fresheners Vent Clips Bling Aromatherapy Vent Clips Car Air Vent Freshener Perfume Clip Aroma Diffor Bling Car Nuotrauka 2 Car Air Fresheners Vent Clips Bling Aromatherapy Vent Clips Car Air Vent Freshener Perfume Clip Aroma Diffor Bling Car Nuotrauka 3 Car Air Fresheners Vent Clips Bling Aromatherapy Vent Clips Car Air Vent Freshener Perfume Clip Aroma Diffor Bling Car Nuotrauka 4 Car Air Fresheners Vent Clips Bling Aromatherapy Vent Clips Car Air Vent Freshener Perfume Clip Aroma Diffor Bling Car Nuotrauka 5

Car Air Fresheners Vent Clips Bling Aromatherapy Vent Clips Car Air Vent Freshener Perfume Clip Aroma Diffor Bling Car

  • (0 Atsiliepimai)

€5.87

(SKU: m156630)

Aprašymas:

Ši automobilio oro išleidimo anga yra papuošta rhinestones, miela ir graži, ji pagyvins bet kokią transporto priemonę, palaipsniui atpalaiduos jus ir suteiks jums laimingą nuotaiką. Unikalus automobilio salono kroso pakabukas suteikia jaukumo ir grožio, puikiai tinka atnaujinti automobilio saloną. Automobilių ventiliacijos spaustukai yra pagaminti iš metalo ir cirkonio medžiagų, patvarūs ir saugūs naudoti, be spalvos keitimo ir lenkimo, lengvai montuojami į automobilio oro išleidimo angą, kad papuoštų automobilį, puikus apdirbimas.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Bling Car Air Vent Clip

Tipas: automobilio oro kvapas

stilius: kryžius

Medžiaga: metalas

Kvapas: citrinų, odekolono, persikų, vandenyno, levandų

Taikomi modeliai: universalūs

Dydis: apie 7cm * 5.5cm / 3 * 2.1 colių

Pakuočių sąrašas:

1*Deimantinis kryžius

2* Aromaterapinės tabletės

Citrina, Kelnas, persikas, vandenynas, levanda (atsitiktinis skonis)

Nata:

1.Dėl apšvietimo efektų ir fotografavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašau suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra leistinas.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patrauklus dizainas: "Car Vent Clips" yra su kryžminiu dizainu, dekoruoti cirkonio akmenimis, mieli ir gražūs, tai leis atsipalaiduoti ir suteiks malonią nuotaiką. Dėl unikalios formos jis tampa patrauklia jūsų asmeninės ar darbo erdvės puošmena.

2. Patvari medžiaga: Automobilio ventiliacijos spaustukai yra pagaminti iš metalo ir cirkonio medžiagų, patvarūs ir saugūs naudoti, be spalvos pasikeitimo ir lenkimo, lengvai montuojami į automobilio oro išleidimo angą, kad papuoštų automobilį, puikus apdirbimas.

3.Uždenkite kvapus: automobilio oro išleidimo angos dekoras gali efektyviai uždengti kvapus ir suteikti gaivaus aromato. Tai smagu jūsų kelionėms, o automobilių difuzoriai yra pakankamai galingi, kad padėtų užtikrinti patogią oro cirkuliaciją.

4.Paprasta ir patogu: automobilio ventiliacijos spaustukai tinka visų rūšių oro išleidimo angoms. Tiesiog užfiksuokite juos ant oro išleidimo angos, horizontalios arba vertikalios.jei jums to nereikia, tiesiog reikia patraukti spaustuko šonus ir švelniai iš ventiliacijos angos.

5.Išskirtinės dovanos: Šie automobilių aksesuarai gali būti patiekiami kaip dovanos jūsų draugams ar šeimos nariams, mėgstantiems vairuoti, tinkami daugelio automobilių interjerui pagražinti, šis mielas oro gaiviklis automobiliui yra mažo dydžio ir gražios išvaizdos.

  • elemento aukštis: 0.0mm
  • prekės svoris: 1.0kg
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • elemento plotis: 0.0mm
  • elemento ilgis: 0.0mm

 

Palikite Savo Citata