Nešiojamas sąsiuvinis Palaidų lapų užrašų knygelė Lipnus lapelis darbuotojams Studentai Kawaii Kanceliarinių prekių dienoraščio kortelės Stiliaus brošiūra Brošiūra G4O1

Nešiojamas sąsiuvinis Palaidų lapų užrašų knygelė Lipnus lapelis darbuotojams Studentai Kawaii Kanceliarinių prekių dienoraščio kortelės Stiliaus brošiūra Brošiūra G4O1 Nuotrauka 0 Nešiojamas sąsiuvinis Palaidų lapų užrašų knygelė Lipnus lapelis darbuotojams Studentai Kawaii Kanceliarinių prekių dienoraščio kortelės Stiliaus brošiūra Brošiūra G4O1 Nuotrauka 1 Nešiojamas sąsiuvinis Palaidų lapų užrašų knygelė Lipnus lapelis darbuotojams Studentai Kawaii Kanceliarinių prekių dienoraščio kortelės Stiliaus brošiūra Brošiūra G4O1 Nuotrauka 2 Nešiojamas sąsiuvinis Palaidų lapų užrašų knygelė Lipnus lapelis darbuotojams Studentai Kawaii Kanceliarinių prekių dienoraščio kortelės Stiliaus brošiūra Brošiūra G4O1 Nuotrauka 3 Nešiojamas sąsiuvinis Palaidų lapų užrašų knygelė Lipnus lapelis darbuotojams Studentai Kawaii Kanceliarinių prekių dienoraščio kortelės Stiliaus brošiūra Brošiūra G4O1 Nuotrauka 4 Nešiojamas sąsiuvinis Palaidų lapų užrašų knygelė Lipnus lapelis darbuotojams Studentai Kawaii Kanceliarinių prekių dienoraščio kortelės Stiliaus brošiūra Brošiūra G4O1 Nuotrauka 5

Nešiojamas sąsiuvinis Palaidų lapų užrašų knygelė Lipnus lapelis darbuotojams Studentai Kawaii Kanceliarinių prekių dienoraščio kortelės Stiliaus brošiūra Brošiūra G4O1

  • (0 Atsiliepimai)

€1.19 €0.73

(SKU: m15939)

Produkto aprašymas:

1. Produkto pavadinimas: Nešiojama užrašų knygelė, Nešiojama Word Book Notepad

2. Produkto dydis: 50 vnt., Šios užrašų knygos dydis yra maždaug 7x4x2,3 cm / 2,76x1,57x0,91 colio.

3. Produkto stilius: užrašų bloknotas

4. Produkto spalva: geltona, žalia, mėlyna, rožinė, oranžinė, balta

5. Medžiaga: popierius

Produkto savybės:

1. Išskirtinis ir nešiojamas: Šis nešiojamas nešiojamasis kompiuteris pasižymi kompaktišku dizainu, todėl puikiai tinka nešiotis. Jis yra mažas ir lengvas, jį galima įsidėti į kišenę, rankinę ar piniginę, kad bet kuriuo metu būtų galima sekti įkvėpimą ir svarbius reikalus.

2. Daugiafunkcinis dizainas: Užrašų knygelė priima palaidų lapų dizainą, kurį galima lengvai pridėti, perkelti ar ištrinti puslapius, todėl tai patogu ir greita.Tuo pačiu metu jis taip pat turi tokią kortelę kaip dizainas, kur kiekvieną puslapį galima savarankiškai gauti kaip kortelę, todėl jį lengva pasiekti ar bendrinti bet kuriuo metu.

3. Miela ir kūrybinga išvaizda: Užrašų knygelės išvaizda įgauna ryškias spalvas, pridedant gyvą ir gražią atmosferą. Jis gali tapti ne tik praktišku, bet ir mados aksesuaru ar maža dovana.

4. Aukštos kokybės medžiagos: Užrašų knygelė pagaminta iš aukštos kokybės popieriaus ir ekologiškų medžiagų, kurios yra lygios ir patvarios, o rašymas yra sklandus. Tuo pačiu metu išvaizdos medžiaga yra tvirta ir patvari, kuri gali atlaikyti ilgalaikį naudojimą ir trintį.

Dėmesys:

1.As visi žinome, skirtingi kompiuteriai rodo skirtingas spalvas, o tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo šio paveikslėlio.

2. Dėl rankinio matavimo dydis gali turėti kelių centimetrų

paklaidą Siunta apima:

1 vnt Užrašų bloknotas

Sveiki, vaikinai, ačiū, kad apsilankėte mano parduotuvėje. Mūsų parduotuvėje yra tiek daug naudingų ir pigių prekių.mes būsime pasirengę jums atsakyti KUO GREIČIAU.

  • modelio numeris: nešiojamasis nešiojamasis kompiuteris
  • Lipnus ar ne: No
  • funkcija: Dekoravimas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Magnetizmas: No
  • pritaikyta: No
  • Stilius: Atmintinės bloknotai

 

Palikite Savo Citata