CO2 frakcinis lazer aparatas odos makšties stangrinimui Veido odos atnaujinimas Spuogų randų raukšlių pigmento šalinimo prietaisas Salonas

CO2 frakcinis lazer aparatas odos makšties stangrinimui Veido odos atnaujinimas Spuogų randų raukšlių pigmento šalinimo prietaisas Salonas Nuotrauka 0 CO2 frakcinis lazer aparatas odos makšties stangrinimui Veido odos atnaujinimas Spuogų randų raukšlių pigmento šalinimo prietaisas Salonas Nuotrauka 1 CO2 frakcinis lazer aparatas odos makšties stangrinimui Veido odos atnaujinimas Spuogų randų raukšlių pigmento šalinimo prietaisas Salonas Nuotrauka 2 CO2 frakcinis lazer aparatas odos makšties stangrinimui Veido odos atnaujinimas Spuogų randų raukšlių pigmento šalinimo prietaisas Salonas Nuotrauka 3 CO2 frakcinis lazer aparatas odos makšties stangrinimui Veido odos atnaujinimas Spuogų randų raukšlių pigmento šalinimo prietaisas Salonas Nuotrauka 4 CO2 frakcinis lazer aparatas odos makšties stangrinimui Veido odos atnaujinimas Spuogų randų raukšlių pigmento šalinimo prietaisas Salonas Nuotrauka 5

CO2 frakcinis lazer aparatas odos makšties stangrinimui Veido odos atnaujinimas Spuogų randų raukšlių pigmento šalinimo prietaisas Salonas

  • (0 Atsiliepimai)

€7 864.67

(SKU: m16449)

CO2 frakcinis lazer aparatas odai makšties stangrinimas veido odaResurfacing spuogų randų raukšlių pigmento šalinimo prietaisas salonas

Sveiki, mielas pirkėjau,

Dėkojame, kad naršote "Perfectlaser" prekės puslapyje ir sveikiname!

Mūsų įmonė gamina ir parduoda grožio mašinas daugiau nei 14 metų. Mums priklauso gamykla ir profesionali bei patikima pardavimų aptarnavimo komanda. Logotipo ir kalbų pritaikymas, OEM ir ODM, mažmeninė ir didmeninė prekyba yra palaikomi.

Jei turite klausimų apie mašiną, nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

Jei nerimaujate dėl problemų po pardavimo su mašina, būkite tikri, kad mes pateiksime jums orientacinius vaizdo įrašus ir vartotojo vadovus, kad galėtumėte susipažinti, ir suteiksime 24 valandų internetinę paslaugą, kad išspręstume visas sudėtingas problemas už jus.

Mašinos pranašumai:

● Mašinos energija yra 60W, kuri yra stabili ir užtikrina saugumą.

● JAV importuoja nuoseklią, stiprią energiją, saugesnę, 5~10 metų ilgaamžę.

● Korėja importuoja 7 jungčių svirtį, kad užtikrintų stabilią energijos išeigą, žymiai sumažindama energijos nuostolius.

● Vidinės mašinos dalys dažniausiai yra importuoti originalūs priedai, pasižymintys aukšta kokybe ir ilgaamžiškumu.

● 12,1 pėdų didelis jutiklinis ekranas su dideliu aiškumu, su skirtingais režimais ir patogiu valdymu.

Atnaujinti zondai:

* 2 Normalus CO2 zondas

● Saugus tikslumas, be prastovų. Didelio tikslumo skaitytuvas daro gydymą tikslesnį, greitesnį, patogesnį, stilingesnį ir gražesnį.

● Korėja importavo aukštos kokybės rankdarbius, septynias terapines formas, gali gerai padengti 99% gydymo sričių formų, unikalių rinkoje.

* 3 makšties zondai

A: Vulvos atjauninimo zondas.

B: Gimdos kaklelio erozijos zondo gydymas.

C: Lnner makšties atjauninimo zondas.

Mašinos funkcijos:

* Odos atnaujinimas ir atnaujinimas

* Odos stangrinimas ir raukšlių šalinimas

* Porų mažinimas ir saulės žalos atstatymas

* Spuogų pašalinimas ir pigmento

pašalinimas * Lygūs randai ir dermabrazija

* Makšties įtempimas ir vožtuvo atjauninimas

Prieš užsakydami perskaitykite:

1. Prieš pateikdami užsakymą, atidžiai patikrinkite savo užsakymo informaciją. Mes greitai paruošime mašiną jums ir supakuosime siuntimui, kad galėtumėte gauti norimą mašiną per trumpiausią įmanomą laiką.

2. Apie siuntimą.Mes naudojame DHL / UPS / FedEx greitojo pristatymo būdus, kad išsiųstume savo prekes į daugumą šalių. Tai saugu ir greita. Krovinių, muitinės formalumų atlikimas ir mokesčių tarifai skirtingose šalyse yra skirtingi ir visada keičiasi. Mes negalime tiksliai nustatyti krovinių kiekvienai šaliai po vieną.Jei turite klausimų apie mūsų siuntimo paslaugą, atsiųskite mums savo adresą ir mes parinksime jums geriausią pristatymo būdą.

3. 2 metų garantija, užsakymas be rūpesčių.Mes galime užtikrinti, kad kiekviena mūsų parduodama mašina būtų geriausios kokybės. Be to, prieš išsiųsdami išbandome kiekvieną mašiną ir gerai ją supakuojame. Suteikiame 2 metų garantiją. Mes turime profesionalią garantinio aptarnavimo komandą, kuri padės jums išspręsti visas mašinų bėdas.

4. Speciali pritaikyta paslauga.Sistemos kalbų keitimas, logotipų pridėjimas, keičiamų rankenų pridėjimas ir atnaujinimas su aukštesne konfigūracija. Jie visi yra palaikomi. Pasakykite mums savo poreikius, mūsų pardavimai yra čia, kad jus aptarnautų su malonumu!

5. Jei gavę mašiną turite kokių nors nepasitenkinimų, nedelsdami susisiekite su mumis. Mes išspręsime visą jūsų nepasitenkinimą ir pateiksime jums geriausią sprendimą.

Rinkitės "Perfectlaser", gausite aukščiausios kokybės produktus su konkurencingiausia kaina ir dėmesingu aptarnavimu.

Pakuotė, apmokėjimas ir pristatymas

1. Pakuotės informacija: Aviacinė aliuminio pakuotė

2. Pristatymo laikas: išsiunčiamas per 3-5 dienas po apmokėjimo

3. Mokėjimas: "Musustudija.lt" yra daug mokėjimo būdų, tokių kaip kredito kortelės ir mokėjimai banko pavedimais realiuoju laiku. Galite pasirinkti patogiausią būdą. Siekiant apsaugoti jūsų interesus, jūsų mokėjimas bus laikinai laikomas "Musustudija.lt" ir nebus išleistas, kol negausite užsakymo ir jo neįvykdysite.

4. Pristatymo terminas: tarptautiniai greitieji kurjeriai, tokie kaip DHL, UPS, TNT, FedEx ir kt.

Garantija ir aptarnavimas po pardavimo

Garantija:

1. Visą gyvenimą trunkantis techninis aptarnavimas.

2. Suteikiama dvejų metų garantija pagrindinei mašinai.

3. 6 mėnesių nemokama rankenų, apdorojimo galvučių ir dalių pakeitimo garantija.

aptarnavimas po pardavimo:

1. Pritaikykite logotipo ir kalbos dizainą pagal savo poreikius.

2. Gamyboje ir po pristatymo mes laiku stebėsime ir informuosime jus apie prekių situaciją.

3. Pateikite vartotojo vadovą ir mokomąjį vaizdo įrašą, taip pat pasiūlykite internetinius mokymus.

4. 24 valandų profesionalus aptarnavimas. Jei turite klausimų, susisiekite su mumis.

Duk

1 klausimas. Ar yra kokia nors garantija mašinai?

A1. Žinoma. Visoms mašinoms suteikiama 2 metų garantija mašinos šeimininkui ir 6 mėnesiai priedams, taip pat visą gyvenimą trunkanti techninė pagalba ir internetinės paslaugos po pardavimo.

2 klausimas. Ką daryti, jei garantiniu laikotarpiu kyla kokių nors kokybės problemų?

A2. Nedarykite sau jokio spaudimo ir rūpesčių. Mes galime suteikti nemokamą techninę pagalbą ir programinės įrangos atnaujinimus. Mes būsime visiškai atsakingi už tai, jei bus patvirtinta, kad tai mūsų kokybės problema.Mūsų profesionali garantinio aptarnavimo komanda atsakys jums per 24 valandas ir pateiks sprendimą per 48 valandas.

3 kl. Ar galite pridėti mano logotipą ir prie produktų nustatyti mano vietinę kalbą?

A3. Taip.Daugumai mašinų tai galime padaryti nemokamai. Jei norite pridėti logotipų ar pakeisti kalbas, praneškite mums iš anksto.

4 klausimas. Koks jūsų pristatymo laikas?

A4. Prekes pristatome per 3-5 darbo dienas po jūsų apmokėjimo, išskyrus išankstinius užsakymus. Prieš išsiųsdami jums atsiųsime bandomąjį vaizdo įrašą. Pristatymo laikas yra 5-20 dienų (skiriasi priklausomai nuo skirtingų šalių ir skirtingų pristatymo būdų).

  • Garantija: 2 metų garantija
  • Pavadinimas: CO2 frakcinė lazerinė mašina
  • Funkcijos: Odos atnaujinimas, Spuogų pašalinimas, makšties įtempimas
  • Įtampa: 220V/110V
  • Medžiaga: Metalas
  • Prekės ženklas: Perfectlaser
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • išėjimo galia: 60W
  • maitinimo šaltinis: Elektrinis
  • Optinė sistema: 7 Šarnyriniai ginklai

 

Palikite Savo Citata