Automobilio vairo dangtis Neslidus vairo apvyniojimas Pluoštinis vairo dangtis Ravel Camper Truck RV Car SUV Auto Supplies

Automobilio vairo dangtis Neslidus vairo apvyniojimas Pluoštinis vairo dangtis Ravel Camper Truck RV Car SUV Auto Supplies Nuotrauka 0 Automobilio vairo dangtis Neslidus vairo apvyniojimas Pluoštinis vairo dangtis Ravel Camper Truck RV Car SUV Auto Supplies Nuotrauka 1 Automobilio vairo dangtis Neslidus vairo apvyniojimas Pluoštinis vairo dangtis Ravel Camper Truck RV Car SUV Auto Supplies Nuotrauka 2 Automobilio vairo dangtis Neslidus vairo apvyniojimas Pluoštinis vairo dangtis Ravel Camper Truck RV Car SUV Auto Supplies Nuotrauka 3 Automobilio vairo dangtis Neslidus vairo apvyniojimas Pluoštinis vairo dangtis Ravel Camper Truck RV Car SUV Auto Supplies Nuotrauka 4 Automobilio vairo dangtis Neslidus vairo apvyniojimas Pluoštinis vairo dangtis Ravel Camper Truck RV Car SUV Auto Supplies Nuotrauka 5

Automobilio vairo dangtis Neslidus vairo apvyniojimas Pluoštinis vairo dangtis Ravel Camper Truck RV Car SUV Auto Supplies

  • (0 Atsiliepimai)

€9.23 €4.61

(SKU: m166191)

ženkleliai:

1. Kvėpuojantis dizainas: mėgaukitės patogiu sukibimu su mūsų pluošto vairo dangčiu, aprūpintu drėgmę praleidžiančia technologija, kuri palaiko jūsų rankas sausas. Kvėpuojanti konstrukcija taip pat padeda sumažinti prakaitavimą, suteikdama vėsesnę ir malonesnę vairavimo patirtį.

2. Patogus ir stilingas: atsisveikinkite su diskomfortu su mūsų pluošto vairo dangčiu. Ergonomiškai suprojektuotas taip, kad būtų neslidus, patogus sukibimas, jis taip pat suteikia jūsų automobiliui stiliaus. Pagamintas iš bekvapės medžiagos, jis nepažeis jūsų vairo, kad vairavimo patirtis būtų geresnė.

3. Lengvas montavimas: Be jokių papildomų įrankių ar vargo, tiesiog uždėkite pluošto vairo dangtį ant rato viršaus ir paspauskite viršutinę dangtelio dalį. Galiausiai nuleiskite rankas ant šonų, kad pasiektumėte tvirtą prigludimą. Patirkite sklandų diegimo procesą naudodami šį greitą ir lengvai uždedamą dangtelį.

4. Platus pritaikymas: Jis puikiai tinka visureigiams, sunkvežimiams ir kelioniniams kemperiams ir tinka daugumai vidutinio dydžio vairų, kurių skersmuo yra (apytiksliai) 37–39 cm / 14,57–15,35 colio. Idealiai tinka apvaliems ir D formos vairams.

5. Nuostabi dovana: pagerinkite savo artimųjų vairavimo patirtį su šiuo aukštos kokybės pluoštiniu vairo dangčiu. Puiki dovana jūsų vyrui, vaikinui, broliui, tėčiui, draugui ar seseriai, ji suteikia minkštą ir patogų sukibimą bet kuriuo metų laiku ir bet kokiomis oro sąlygomis.

Aprašymas:

Pagerinkite savo vairavimo patirtį su mūsų ergonomišku automobilio vairo dangčiu. Minkšta medžiaga padeda sumažinti prakaitavimą, kad būtų patogu suimti. Lengvai montuojamas, šis dangtelis tinka (apytiksliai)37-39cm / 14.57-15.35 colių skersmenims. Paverskite savo automobilį savo draugu su šiuo jaukiu aksesuaru.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Vairo dangtis

2. Produkto pakuotės dydis: (apytiksliai)11x11x10cm/4.33x4.33x3.94 colių

3. Produkto svoris: apie 85g

Pakuočių sąrašas:

1 x pluošto vairo dangtis

  • elemento tipas: Vairai ir vairaračio stebulės
  • elemento aukštis: 10cm
  • elemento plotis: 11cm
  • modelio pavadinimas: vairaračio dangtis
  • medžiagos tipas: Mikro pluošto leathe
  • elemento skersmuo: 10cm
  • prekės svoris: 85g
  • elemento ilgis: 11cm
  • Specialios funkcijos: neslystantis vairo įvyniojimas
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata