Itin plonas nematomas "Back Stick" mobiliojo telefono palaikymas Metalinis patvarus greitai montuojamas telefono laikiklis Stovas, skirtas Apple Android

Itin plonas nematomas Itin plonas nematomas Itin plonas nematomas Itin plonas nematomas Itin plonas nematomas Itin plonas nematomas

Itin plonas nematomas "Back Stick" mobiliojo telefono palaikymas Metalinis patvarus greitai montuojamas telefono laikiklis Stovas, skirtas Apple Android

  • (0 Atsiliepimai)

€4.80 €3.36

Žymos: Mobiliojo telefono palaikymas.

(SKU: m16737)

Įdiegiama vos per 5 sekundes ir ją lengva nešiotis, kai nenaudojama!

Gali lengvai prisegti bet kokio tipo mobilųjį telefoną! Atlaisvinkite rankas, kad galėtumėte mėgautis telefono skambučiais, vaizdo konferencijomis, filmų žiūrėjimu ir studijomis.

Pagrindinės funkcijos

【Itin plonas nematomas laikiklis】

0,6 mm itin plonas, 5G itin lengvas mobiliojo telefono laikiklis, pritvirtintas prie mobiliojo telefono, yra visiškai be sunkumo ir staigumo ir neturi įtakos belaidžiam mobiliojo telefono įkrovimui.

【Kelių kampų reguliuojamas】

0-90° laisvas reguliavimas, laisvos rankos. Mobilusis telefonas gali būti pastatytas horizontaliai arba vertikaliai, tvirtai palaikantis ir daugiakampis, kad atitiktų įvairius poreikius.

【Tvirtas ir stabilus】

Didelio elastingumo nerūdijančio plieno medžiaga, lankstymas vienu paspaudimu. Rankiniu būdu poliruotas lygus pjovimo paviršius, ne tik patogus laikyti, bet ir tvirtesnis bei stabilesnis, sunkiai numetamas.

【Lengva naudoti】

Jis tvirtinamas nežymimais klijais, o lazda stabili. Tiesiogiai prilipę prie mobiliojo telefono, galite atidaryti stovą, kad galėtumėte juo naudotis bet kada ir bet kur.

Specifikacijos

Produkto svoris 5G

Produkto dydis

1.8 × 5.9 × 0.06cm / 0.7 × 2.3 × 0inch

Pakuote sudaro: Itin plonas nematomas "Back Stick" mobiliojo telefono palaikymas × 3

Medžiaga Nerūdijančio plieno spalva Juoda pastaba

Tinkamas maždaug 12-15 mm aukštis nuo telefono apačios.

Dėl rankinių matavimų prašome leisti nedidelius matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje rodomos spalvos.

  • pasidaryk pats" reikmenys: ELEKTRINIS
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • modelio numeris: Itin plonas nematomas "Back Stick" mobilusis telefonas
  • Medžiaga: nerūdijantis plienas

 

Palikite Savo Citata