Nepriklausomybės diena Beveidė lėlė Liepos 4-oji, Amerikos nepriklausomybės diena, nykštukai, nykštukai, pliušinė lėlė, raudona, balta ir mėlyna, memorialui

Nepriklausomybės diena Beveidė lėlė Liepos 4-oji, Amerikos nepriklausomybės diena, nykštukai, nykštukai, pliušinė lėlė, raudona, balta ir mėlyna, memorialui Nuotrauka 0 Nepriklausomybės diena Beveidė lėlė Liepos 4-oji, Amerikos nepriklausomybės diena, nykštukai, nykštukai, pliušinė lėlė, raudona, balta ir mėlyna, memorialui Nuotrauka 1 Nepriklausomybės diena Beveidė lėlė Liepos 4-oji, Amerikos nepriklausomybės diena, nykštukai, nykštukai, pliušinė lėlė, raudona, balta ir mėlyna, memorialui Nuotrauka 2 Nepriklausomybės diena Beveidė lėlė Liepos 4-oji, Amerikos nepriklausomybės diena, nykštukai, nykštukai, pliušinė lėlė, raudona, balta ir mėlyna, memorialui Nuotrauka 3 Nepriklausomybės diena Beveidė lėlė Liepos 4-oji, Amerikos nepriklausomybės diena, nykštukai, nykštukai, pliušinė lėlė, raudona, balta ir mėlyna, memorialui Nuotrauka 4 Nepriklausomybės diena Beveidė lėlė Liepos 4-oji, Amerikos nepriklausomybės diena, nykštukai, nykštukai, pliušinė lėlė, raudona, balta ir mėlyna, memorialui Nuotrauka 5

Nepriklausomybės diena Beveidė lėlė Liepos 4-oji, Amerikos nepriklausomybės diena, nykštukai, nykštukai, pliušinė lėlė, raudona, balta ir mėlyna, memorialui

  • (0 Atsiliepimai)

€9.13 €3.38

(SKU: m175566)

Padarykite savo Nepriklausomybės dienos šventes dar ypatingesnes su mūsų Amerikos nepriklausomybės dienos nykštukais! Šie rankų darbo nykštukai yra pagaminti iš kokybiškų meno kūrinių ir sukurti taip, kad atneštų jums sėkmę ir pademonstruotų jūsų patriotinę dvasią. Jie taip pat yra puiki kasdienė puošmena ir gali būti naudojami norint suteikti šventinės nuotaikos jūsų Naujųjų metų šventėms.

Gaminys: Nepriklausomybės dienos paveikslas

Medžiaga: pp medvilnė

Produkto dydis: 25x10cm

Svoris: 200g

Sąrašas:

1vnt * Nepriklausomybės diena Pliušinis nykštukas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patvari medžiaga: Šie liepos 4-osios patriotiniai nykštukai yra pagaminti iš puikaus apdirbimo, su stabiliu pagrindu, minkštu audiniu ir megzta skrybėle. Jie turi pluošto baltą barzdą, kurią nėra lengva nugriauti, pridedant žavesio ir charakterio jūsų namams.

2.Išskirtinis žavesys: Švęskite liepos 4-ąją su šiuo unikaliu nykštuku, kuris atneš jums sėkmę ir laimę.Šis žavingas nykštukas yra puiki namų puošmena, suteikianti šilumos ir žavesio bet kuriai erdvei.

3. Įdomus žavingas nykštuko dizainas: priimkite liepos 4 d., Pridėdami šį įdomų gnome prie savo dekoro. Dėl įspūdingo dizaino, pasižyminčio ryškiomis spalvomis ir Amerikos vėliavos elementais, ši miela ir gyva dekoracija suteikia gyvybės bet kuriam kambariui.

4. Universalus naudojimas: Dėl savo patriotinio dizaino šis liepos 4 d. nykštukas idealiai tinka kasdieniam dekoravimui bet kuriame jūsų namų kambaryje. Paverskite savo svetainę, miegamąjį, valgomąjį ar bet kurią kitą erdvę šventine Nepriklausomybės dienos švente.

5.Praktinė dovana: pakelkite savo patriotinį dekorą su šiuo liepos 4 d. nykštuku. Dėl unikalaus dizaino ir spalvingos išvaizdos jis puikiai tinka bet kokiai šventei – nuo Nepriklausomybės dienos iki Veteranų dienos ir kt.

  • Tema: Patriotizmas
  • yra išmanusis įrenginys: no
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Stilius: amerikietiškas stilius
  • Medžiaga: tekstilė ir audinys

 

Palikite Savo Citata