Geležinė Tamagoyaki keptuvė Daugiafunkcinė nelipni keptuvė -be indukcinių grotelių keptuvės nelipnios grotelės mėsai Žuvis ir daržovės

Geležinė Tamagoyaki keptuvė Daugiafunkcinė nelipni keptuvė -be indukcinių grotelių keptuvės nelipnios grotelės mėsai Žuvis ir daržovės Nuotrauka 0 Geležinė Tamagoyaki keptuvė Daugiafunkcinė nelipni keptuvė -be indukcinių grotelių keptuvės nelipnios grotelės mėsai Žuvis ir daržovės Nuotrauka 1 Geležinė Tamagoyaki keptuvė Daugiafunkcinė nelipni keptuvė -be indukcinių grotelių keptuvės nelipnios grotelės mėsai Žuvis ir daržovės Nuotrauka 2 Geležinė Tamagoyaki keptuvė Daugiafunkcinė nelipni keptuvė -be indukcinių grotelių keptuvės nelipnios grotelės mėsai Žuvis ir daržovės Nuotrauka 3 Geležinė Tamagoyaki keptuvė Daugiafunkcinė nelipni keptuvė -be indukcinių grotelių keptuvės nelipnios grotelės mėsai Žuvis ir daržovės Nuotrauka 4 Geležinė Tamagoyaki keptuvė Daugiafunkcinė nelipni keptuvė -be indukcinių grotelių keptuvės nelipnios grotelės mėsai Žuvis ir daržovės Nuotrauka 5

Geležinė Tamagoyaki keptuvė Daugiafunkcinė nelipni keptuvė -be indukcinių grotelių keptuvės nelipnios grotelės mėsai Žuvis ir daržovės

  • (0 Atsiliepimai)

€34.32 €17.16

(SKU: m18097)

Aprašymas:

Nelipni stačiakampė keptuvė yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, turi platų pritaikymo spektrą ir gali būti puiki dovana šeimoms.

Funkcijos:

1. Lengvas vežimėlis: mažo dydžio, lengvas, pateikiamas su laikymo krepšiu, jį patogu nešiotis.

2. Aukštos kokybės medžiaga: pagaminta iš aukštos kokybės geležies ir Maifanshi medžiagų su nelipniąja danga, pasižymi puikiu apdirbimu, ilgaamžiškumu ir išskirtinumu.

3. Platus pritaikymas: puikiai tinka iškyloms, stovyklavimui, žygiams pėsčiomis, turizmui, kepsninei, kepsninei, kepsninei ir kt.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Nonstick Rectangular Fry Pan

Medžiaga: geležis, Maifanshi (nelipni danga)

Svoris: apie 473g

Dydis: apie 20,8 * 15,7 cm / 8,19 * 6,18 colio

Spalva: smėlio / juoda

Pakuočių sąrašas:

1* Nelipni stačiakampė keptuvė

1* Mentelė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.[ Geros kokybės medžiagos ] Pagaminta iš pasirinktų aukštos kokybės geležies ir Maifanshi medžiagų su nelipnia danga, nelipni stačiakampė keptuvė yra apdorota puikiu apdirbimu, ilgaamžiškumu ir išskirtiniu, patvariu, saugiu naudoti, nelengvai lūžtančiu ar deformuotu ir turinčiu ilgą tarnavimo laiką.

2.[ Daugiafunkcis dizainas ] Padedantis mėgautis profesionaliu ir bedūmiu maisto gaminimu virtuvėje, "Iron Tamagoyaki Pan" yra lengva kiaušinių, sumuštinių, blynų ir omletų ir gali greitai ir lengvai be jokių sunkumų gaminti įvairius norimus maisto produktus.

3.[ Patogu nešiotis ] Mažo dydžio yra lengvo svorio ir gali būti lengvai nešiojamas, "Nonstick" keptuvės rinkinys padeda jums turėti unikalią maisto gaminimo patirtį, lengvai ir patogiai nešiotis bet kur, kur norite kepti maistą.

4.[ Nelipnus dizainas ] "Mini Omelette Pan" naudoja aukštos temperatūros "Maifanshi" dangą, yra nelipni, lengvai valoma, užtikrina tolygų šilumos pasiskirstymą, o lygus dugno paviršius nepažeis jūsų kaitlentės ir yra aukštos kokybės, lengvas, tvirtas ir nelipnus.

5.[ Plačiai pritaikoma ] Lengva ir patogu omletams, sumuštiniams ir blynams, sulankstoma keptuvė turi platų pritaikymo ir panaudojimo spektrą, puikiai tinka iškyloms, stovyklavimui, žygiams pėsčiomis, turizmui, kepsninei, kepsninei, kepsninei ir kt.

  • Vienkartinis: No
  • su indais ar ne: No
  • Sulenkite: No
  • gali laikyti verdantį vandenį arba ne: Taikoma
  • su aušintuvo maišu ar ne: No
  • Medžiaga: Plastmasiniai
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata