Specialiai pasiūtas juodas dvigubas jaunikis vyriškas kostiumas su skara atlapu ir kiniškomis sagomis oficialioms vestuvėms (švarkas + kelnės)

Specialiai pasiūtas juodas dvigubas jaunikis vyriškas kostiumas su skara atlapu ir kiniškomis sagomis oficialioms vestuvėms (švarkas + kelnės) Nuotrauka 0 Specialiai pasiūtas juodas dvigubas jaunikis vyriškas kostiumas su skara atlapu ir kiniškomis sagomis oficialioms vestuvėms (švarkas + kelnės) Nuotrauka 1 Specialiai pasiūtas juodas dvigubas jaunikis vyriškas kostiumas su skara atlapu ir kiniškomis sagomis oficialioms vestuvėms (švarkas + kelnės) Nuotrauka 2 Specialiai pasiūtas juodas dvigubas jaunikis vyriškas kostiumas su skara atlapu ir kiniškomis sagomis oficialioms vestuvėms (švarkas + kelnės) Nuotrauka 3 Specialiai pasiūtas juodas dvigubas jaunikis vyriškas kostiumas su skara atlapu ir kiniškomis sagomis oficialioms vestuvėms (švarkas + kelnės) Nuotrauka 4

Specialiai pasiūtas juodas dvigubas jaunikis vyriškas kostiumas su skara atlapu ir kiniškomis sagomis oficialioms vestuvėms (švarkas + kelnės)

  • (0 Atsiliepimai)

€134.22 €106.03

(SKU: m18362)

* Dydis yra EUR / JAV / JK dydis.

Tinka standartinių dydžių lentelei

( Pastaba: 1 colis = 2.54cm; 1cm = 0.394 colių )

(Vienetas: cm)

Nata:

1. Standartinė dydžių lentelė reiškia tik gatavus kostiumo dydžio matavimus, o ne kūno matavimus. Rankų matavimo neatitikimas bus apie 1-2 cm.

2. Jei nežinote, kaip pasirinkti standartinį dydį.Žemiau gaukite kūno matavimus kaip "Kaip t o matuoti", tiesiog pridėkite keletą kambarių, kaip nurodyta toliau, tada pasirinkite geriausią standartinį dydį;

Krūtinė prideda 6 cm kūno matavimus;

Juosmuo prideda 3 cm kūno matavimuose;

Klubai prideda 6 cm kūno matavimus.

Arba galite kreiptis pagalbos į mūsų tarnybą, tiesiog atsiųskite mums savo ūgį, svorį, krūtinės ir juosmens matavimus. Tada mes rekomenduosime jums geriausią dydį.

3. Taip pat galime pasiūlyti pagal užsakymą pagamintą paslaugą dydžiui, tiesiog prašome atsiųsti savo kūno matavimus pagal "Kaip matuoti" žemiau esančia žinute ar pastaba, kai pateikiate užsakymą. Pateikdami užsakymą, tik vieną dydį atsitiktinai, tada atsiųskite savo kūno matavimus.

Pastaba (labai svarbu): Jei pasirinksite pagal užsakymą pagamintą paslaugą pagal dydį, mums tereikia kūno išmatavimų, kaip toliau pateiktame vadove "Kaip matuoti", prašome nepridėti jokių kambarių; Jei pridėta kambarių, praneškite mums, kada pateikite užsakymą. Ačiū.

Kaip matuoti

Išsami informacija (vienetas: centimetrai arba colis) (atsiųskite mums visus matavimus, kaip nurodyta toliau) 1. iškirptė=? 2.petys=? 3.rankovė=? 4.armhole=? 5. riešas=? 6.krūtinė=? 7.pilvas=? 8.juosmuo=? 9.hip=? 10.striukės ilgis=? 11.kelnių ilgis=? 12.šlaunys=? 13.Aukštis (nuo galvos iki grindų) =? (Labai svarbu.) 14. Svoris=? (Labai svarbu.) 15.Suit color =?

Pirkėjo pranešimas

1.Apie spalvą -Tarp nuotraukos ir gatavo kostiumo gali šiek tiek skirtis spalva, nes kompiuterių ekranuose yra chromatinė aberacija, ypač tarp CRT ekrano ir LCD ekrano.

2.Mokesčiai ir rinkliavos

-Mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prieš pirkdami pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

3. Apie drop shipping ir didmeninę prekybą -Didmeninei prekybai mes pasiūlysime nuolaidą. -Norėdami išsiųsti prekes, galime siųsti prekes tiesiogiai jūsų klientams ir, jei norite, nepaliksime informacijos apie mus. (Jums reikia siųsti pastabą apie dropshipping. Ačiū už apsilankymą.

  • elemento tipas: tinka
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Drabužių ilgis: Reguliarus
  • Medžiaga: Poliesteris, Rayon
  • CN: Jiangsu
  • Stilius: Smart Casual
  • Pant uždarymo tipas: Užtrauktukas skristi
  • Lytis: Vyrai
  • Taikomas sezonas: Keturi metų laikai
  • Tinkamas tipas: liesas
  • Prekės ženklas: Tunetak
  • kilmės vieta: Kinija (žemyninė dalis)
  • Taikoma scena: Vestuvės
  • Priekinis stilius: Plokščias
  • Uždarymo tipas: Dviguba krūtinė

 

Palikite Savo Citata