100ml Automobilių greitas valymas Rūdžių valiklis Rūdžių šalinimo purškiklis automobilių metaliniams komponentams Metalo valymo dalių priežiūra

100ml Automobilių greitas valymas Rūdžių valiklis Rūdžių šalinimo purškiklis automobilių metaliniams komponentams Metalo valymo dalių priežiūra Nuotrauka 0 100ml Automobilių greitas valymas Rūdžių valiklis Rūdžių šalinimo purškiklis automobilių metaliniams komponentams Metalo valymo dalių priežiūra Nuotrauka 1 100ml Automobilių greitas valymas Rūdžių valiklis Rūdžių šalinimo purškiklis automobilių metaliniams komponentams Metalo valymo dalių priežiūra Nuotrauka 2 100ml Automobilių greitas valymas Rūdžių valiklis Rūdžių šalinimo purškiklis automobilių metaliniams komponentams Metalo valymo dalių priežiūra Nuotrauka 3 100ml Automobilių greitas valymas Rūdžių valiklis Rūdžių šalinimo purškiklis automobilių metaliniams komponentams Metalo valymo dalių priežiūra Nuotrauka 4 100ml Automobilių greitas valymas Rūdžių valiklis Rūdžių šalinimo purškiklis automobilių metaliniams komponentams Metalo valymo dalių priežiūra Nuotrauka 5

100ml Automobilių greitas valymas Rūdžių valiklis Rūdžių šalinimo purškiklis automobilių metaliniams komponentams Metalo valymo dalių priežiūra

  • (0 Atsiliepimai)

€14.56 €5.54

(SKU: m18915)

Automobilių greito valymo rūdžių dėmių valiklis Bullet Points: 1.Rust Removal: Šis rūdžių valiklis ištirpina ir pašalina rūdis bei smulkias daleles nuo metalinių paviršių. Tai idealiai tinka automobilio rūdžių šalinimui ir restauravimui. Jis taip pat gali būti naudojamas ant kitų metalinių daiktų ir įrankių.

2.Greitas rūdžių dėmių pašalinimas: Nesvarbu, ar tai geležies milteliai, rūdžių dėmės, šis rūdžių valiklis greitai nuvalo ir greitai atkuria pradinį jūsų daiktų blizgesį.

3. Įvairios programos: Šis rūdžių valiklis gali efektyviai pašalinti rūdis iš įvairių metalų, tokių kaip vyriai, metalinės durų rankenos, automobilių ratai, dviračių grandinės, maišytuvai, aparatūros įrankiai ir kt. Tai gali atkurti jūsų metalinių daiktų blizgesį ir funkciją.

4.Apsauga nuo rūdžių: Šis rūdžių valiklis ne tik pašalina rūdis iš jūsų automobilio, bet ir palieka ploną vaško plėvelę, kuri neleidžia vėl susidaryti rūdims. Tai apsaugo jūsų automobilį nuo rūdžių ir išlaiko blizgantį mėnesius.

5.Saugus naudoti: Šis rūdžių valiklis gali efektyviai pašalinti rūdis ir nušlifuoti visus dažytus paviršius nepažeisdamas dažų ir nepalikdamas jokių kairiųjų. Jis yra švelnus jūsų rankoms ir saugus.

Galingas sprendimas atsikratyti rūdžių ir geležies miltelių iš automobilio, vyrių ir kitų metalinių daiktų. Šis rūdžių valiklis yra saugus visiems dažytiems paviršiams ir nepažeidžia dažų. Jis veikia greitai ir efektyviai, todėl jūsų metalas lieka blizgus ir lygus. Naudokite jį kartą per kelis mėnesius, kad rūdys negrįžtų.

Specifikacijos: Dydis: apie 14,8 * 3,8 cm / 5,83 * 1,5 colio

Svoris: apie 130g

Talpa: apie 100ml

Pakuočių sąrašas: 1 * Rust Reforme

1. Apie grįžtamąjį ryšį:

1.1 Palikite teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.

1.2 Atsiliepimai mums yra labai svarbūs, todėl nedelsdami susisiekite su mumis prieš pateikdami neutralų ar neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręstume bet kokią problemą ir suteiktume geriausią klientų aptarnavimą.

1.3 Neįmanoma to išspręsti, jei mes apie juos nežinome! 2. Kokie galimi mokėjimo būdai:

2.1 Mes priimame "Alipay", "West Union", TT. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

2.2 Pastaba: Kiti apie mokėjimą VIA ši nuoroda: https://service.Musustudija.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo.

2.4 Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite iš naujo Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 3. Apie siuntimą:

3.1 PRISTATYMAS VISAME PASAULYJE. (išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO), užsakymai apdoroti laiku po mokėjimo patikrinimo.

3.2 Mes siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu.

3.3 Rodomi vaizdai nėra tikrasis elementas ir yra tik jūsų nuoroda.

3.4 PASLAUGOS TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

3.5 Jei per šį laikotarpį negavote siuntos, nedelsdami susisiekite su mumis. Mes kuo greičiau susisieksime su laivybos kompanija ir jums atsakysime.

3.6 Dėl atsargų būklės ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš pirmojo turimo sandėlio, kad galėtume greitai pristatyti.

3.7 Pardavėjas nėra atsakingas už importo muitą, pirkėjas yra už tai atsakingas. Bet koks dėl to kilęs ginčas yra nepagrįstas.

3.8 Brazilijos ir Pietų Korėjos pirkėjas pateikite CPF arba CNPJ, Kolumbija / Marokas bus apmokestintas 20% / 50% jūsų užsakymo suma, jums bus geriau gauti savo užsakymą ASAP.ačiū

3.9 Šis pašto kodas nėra pristatymo sritis, kurią pasirenkate iš vietinio sandėlio arba ES sandėlio, kai pateikiate naują užsakymą:

Ispanija: nuo 07000 iki 07999/ nuo 35000 iki 35999/ nuo 38000 iki 38999/ nuo 51000 iki 51999/ nuo 52000 iki 52999. Galite rinktis tik iš Kinijos. 4. Grąžinimas ir pinigų grąžinimas:

4.1 Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį po to, kai jį gavote. Jei laikote jį ilgiau nei 7 dienas, jis laikomas panaudotu ir MES NEIŠDUOSIME JUMS PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO.

4.2 NĖRA JOKIŲ IŠIMČIŲ! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę.

4.3 Visos grąžinamos prekės TURI būti originalioje pakuotėje ir JŪS PRIVALOTE PATEIKTI mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį.

4.4 Mes grąžinsime VISĄ JŪSŲ LAIMĖTĄ PASIŪLYMO SUMĄ, gavę prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais, priedais, PO TO, kai PIRKĖJAS ir Pardavėjas atšauks sandorį iš Musustudija.lt.OR, galite pasirinkti pakeitimą.

4.5 Mes padengsime visas siuntimo išlaidas, jei produktas bus ne toks, kaip reklamuojama.

  • Palaikymas: Dropshipping/Wholesale
  • Prekės tūris: 100ml
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Specialios funkcijos: Metalo rūdžių valiklis
  • Dydis: about 14.8*3.8cm/5.83*1.5 inches
  • prekės svoris: 130g
  • elemento tipas: Rūdžių keitiklis, Rūdžių valiklis ir rūdžių prevencija
  • svoris: about 130g

 

Palikite Savo Citata