rankinis kabelių nuėmiklis kabelių lupimo mašina su rankiniu švaistiklio arba gręžimo būdu maitinamu kabelių nuėmikliu vario ir laužo kabeliams

rankinis kabelių nuėmiklis kabelių lupimo mašina su rankiniu švaistiklio arba gręžimo būdu maitinamu kabelių nuėmikliu vario ir laužo kabeliams Nuotrauka 0 rankinis kabelių nuėmiklis kabelių lupimo mašina su rankiniu švaistiklio arba gręžimo būdu maitinamu kabelių nuėmikliu vario ir laužo kabeliams Nuotrauka 1 rankinis kabelių nuėmiklis kabelių lupimo mašina su rankiniu švaistiklio arba gręžimo būdu maitinamu kabelių nuėmikliu vario ir laužo kabeliams Nuotrauka 2 rankinis kabelių nuėmiklis kabelių lupimo mašina su rankiniu švaistiklio arba gręžimo būdu maitinamu kabelių nuėmikliu vario ir laužo kabeliams Nuotrauka 3 rankinis kabelių nuėmiklis kabelių lupimo mašina su rankiniu švaistiklio arba gręžimo būdu maitinamu kabelių nuėmikliu vario ir laužo kabeliams Nuotrauka 4 rankinis kabelių nuėmiklis kabelių lupimo mašina su rankiniu švaistiklio arba gręžimo būdu maitinamu kabelių nuėmikliu vario ir laužo kabeliams Nuotrauka 5

rankinis kabelių nuėmiklis kabelių lupimo mašina su rankiniu švaistiklio arba gręžimo būdu maitinamu kabelių nuėmikliu vario ir laužo kabeliams

  • (0 Atsiliepimai)

€75.24 €37.62

(SKU: m19177)

Ši rankinė vielos nuėmimo mašina idealiai tinka laidų pynės apdorojimui. Jame yra trys skirtingo dydžio padavimo angos, skirtos nuo 1 mm iki 20 mm skersmens laidams tvarkyti. Galite pritvirtinti jį prie darbastalio varžtais, kad užtikrintumėte stabilumą ir saugumą. Jis pagamintas iš patvaraus metalo, kuris gali atlaikyti atšiaurią aplinką.

Specifikacijos:

Medžiaga: metalas, PP

Dydis: apie 16 * 12 * 4cm / 6,3 * 4,72 * 1,57 colio

Suderinamas vielos skersmuo: 1mm ~ 20mm

Pakuočių sąrašas:

Rankinė vielos nuėmimo mašina * 1vnt

Nata:

Dėl apšvietimo efektų ir filmavimo kampų gaminyje yra spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis yra tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Paprasta nešiotis: Nesvarbu, ar jums reikia dirbti skirtingose vietose, ši rankinė vielos nuėmimo mašina yra puikus pasirinkimas.Jis yra lengvas ir kompaktiškos formos, taip pat turi tvirtinimo angas ant pagrindo, kad pritvirtintų jį prie darbastalio.

2. Tvirtas ir efektyvus: Ši rankinė vielos nuėmimo mašina leidžia be vargo perdirbti varinę vielą. Jis turi patvarią medžiagą, atsparią atšiauriai aplinkai. Jis naudoja geležies rėmą ir nerūdijančio plieno ašmenis, todėl jis yra patvarus.

3. Lengva naudoti: Ši rankinė vielos nuėmimo mašina turi nuimamą rankenos pavarą, leidžiančią ją valdyti sklandžiai ir patogiai. Norėdami greičiau dirbti, taip pat galite jį prijungti prie elektrinio grąžto ir automatiškai nuimti laidus.

4. Lankstus vielos nuėmimas: Šioje rankinėje mašinoje yra trys skirtingo dydžio padavimo angos, leidžiančios nuimti laidus nuo 1 mm iki 20 mm skersmens. Tai taip pat leidžia reguliuoti atstumą tarp pjūvio ir ritinėlio, kaip norite, todėl jis yra patogesnis ir tikslesnis.

5.Platus taikymas: Naudodami šią rankinę vielos nuėmimo mašiną, be jokio vargo galite nuimti įvairių tipų laidus, tokius kaip daugiagysliai kabeliai, laidų pynės ir lankstūs kabeliai.

  • Tipas: Decrustation Replės
  • modelio numeris: Rankinė vielos nuėmimo mašina
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • pasidaryk pats" reikmenys: kempingas
  • Prekės ženklas: PW ĮRANKIAI

 

Palikite Savo Citata