Medžio raižytos pelėdos dekoras Vintažinio stiliaus gyvūnų sienų menas Medinis dekoratyvinis plokštelių ženklas Rankomis raižytas ornamentas Pelėdos statula

Medžio raižytos pelėdos dekoras Vintažinio stiliaus gyvūnų sienų menas Medinis dekoratyvinis plokštelių ženklas Rankomis raižytas ornamentas Pelėdos statula Nuotrauka 0 Medžio raižytos pelėdos dekoras Vintažinio stiliaus gyvūnų sienų menas Medinis dekoratyvinis plokštelių ženklas Rankomis raižytas ornamentas Pelėdos statula Nuotrauka 1 Medžio raižytos pelėdos dekoras Vintažinio stiliaus gyvūnų sienų menas Medinis dekoratyvinis plokštelių ženklas Rankomis raižytas ornamentas Pelėdos statula Nuotrauka 2 Medžio raižytos pelėdos dekoras Vintažinio stiliaus gyvūnų sienų menas Medinis dekoratyvinis plokštelių ženklas Rankomis raižytas ornamentas Pelėdos statula Nuotrauka 3 Medžio raižytos pelėdos dekoras Vintažinio stiliaus gyvūnų sienų menas Medinis dekoratyvinis plokštelių ženklas Rankomis raižytas ornamentas Pelėdos statula Nuotrauka 4 Medžio raižytos pelėdos dekoras Vintažinio stiliaus gyvūnų sienų menas Medinis dekoratyvinis plokštelių ženklas Rankomis raižytas ornamentas Pelėdos statula Nuotrauka 5

Medžio raižytos pelėdos dekoras Vintažinio stiliaus gyvūnų sienų menas Medinis dekoratyvinis plokštelių ženklas Rankomis raižytas ornamentas Pelėdos statula

  • (0 Atsiliepimai)

€192.07 €163.26

(SKU: m193654)

Ši medinė sieninė plokštelė yra mano senovinio stiliaus gyvūnų kolekcijos dalis, o graži pelėdos detalė yra stulbinanti. Mediena yra labai poliruota, kad pabrėžtų jos smulkių grūdų ir tamsios medienos spalvą, suteikiant šilumos ir spalvos bet kokiems namams; ar tradicinis, ar šiuolaikinis.

Išmintis ir žinios: Pelėdos dažnai laikomos išminties ir žinių simboliais. Senovės graikų kultūroje pelėda buvo siejama su deive Atėne, kuri buvo išminties ir mokymosi deivė. Todėl pelėdos dekoracijos gali simbolizuoti žinių ir išminties troškimą.

Paslaptis ir paslaptis: Pelėdos paprastai yra naktinės būtybės, todėl jos yra paslapties ir paslapties simboliai. Jie gali atstovauti paslėptoms žinioms, nežinomoms sferoms ar paslaptingiems reiškiniams.

Apsauga ir budrumas: Kai kuriose kultūrose pelėdos laikomos apsaugos ir budrumo simboliais.Jų ryškus regėjimas ir tylus skrydis daro juos veiksmingais medžiotojais ir apsauginių jėgų simboliais.

Dvasingumas ir mistika: Tam tikrose religinėse ir mistinėse tradicijose manoma, kad pelėdos turi ryšį su dvasiniu pasauliu ir gali perteikti mistines žinutes arba simbolizuoti mistinę patirtį.

Transformacija ir mirtis: Kai kuriose kultūrose pelėdos siejamos su mirtimi ir transformacija dėl jų ryšio su naktimi ir šešėliais. Tai gali būti susiję su sielos perėjimo ar pomirtinio gyvenimo sąvokomis.

Sėkmė ir sėkmė: Kai kuriose kultūrose pelėdos laikomos sėkmės ir sėkmės simboliais. Manoma, kad pelėdos matymas gali atnešti sėkmės ar apsisaugoti nuo nelaimės.

  • Medžiaga: Mediena
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Tema: Gyvūnas

 

Palikite Savo Citata