kinų laimingos katės dekoracija Banguojanti ranka Saulės šviesos indukcinė statula Figūrėlė sėkmei Namų automobilių papuošalai 12*12*14.5CM

kinų laimingos katės dekoracija Banguojanti ranka Saulės šviesos indukcinė statula Figūrėlė sėkmei Namų automobilių papuošalai 12*12*14.5CM Nuotrauka 0 kinų laimingos katės dekoracija Banguojanti ranka Saulės šviesos indukcinė statula Figūrėlė sėkmei Namų automobilių papuošalai 12*12*14.5CM Nuotrauka 1 kinų laimingos katės dekoracija Banguojanti ranka Saulės šviesos indukcinė statula Figūrėlė sėkmei Namų automobilių papuošalai 12*12*14.5CM Nuotrauka 2 kinų laimingos katės dekoracija Banguojanti ranka Saulės šviesos indukcinė statula Figūrėlė sėkmei Namų automobilių papuošalai 12*12*14.5CM Nuotrauka 3 kinų laimingos katės dekoracija Banguojanti ranka Saulės šviesos indukcinė statula Figūrėlė sėkmei Namų automobilių papuošalai 12*12*14.5CM Nuotrauka 4 kinų laimingos katės dekoracija Banguojanti ranka Saulės šviesos indukcinė statula Figūrėlė sėkmei Namų automobilių papuošalai 12*12*14.5CM Nuotrauka 5

kinų laimingos katės dekoracija Banguojanti ranka Saulės šviesos indukcinė statula Figūrėlė sėkmei Namų automobilių papuošalai 12*12*14.5CM

  • (0 Atsiliepimai)

€16.23 €0.84

(SKU: m218449)

Funkcijos:

1. Mūsų laimingos katės mojavimo rankos yra pagamintos iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kurią nėra lengva sulaužyti ir kuri yra patvari.

2. Laimingos katės išvaizdos dizainas yra pilnas laimės ir palankumo. Kairė ranka pritraukia turtus, o dešinė ranka laiko aukso grynuolį, dėl kurio žmonės jaučiasi laimingi.

3. Laimingos katės gali ne tik papuošti kambarį, linkėdamos savo šeimai sėkmės ir geros sveikatos, bet ir papuošti biurus bei registratūras, o tai reiškia turto atėjimą ir netgi papuošti automobilius, o tai reiškia saugią kelionę.

4. Ryški katės lėlė judina rankas melsdamasi už sklandžią ir saugią kelionę automobilyje. Įdėjimas į parduotuvės ar įmonės fojė reiškia, kad pinigai tekės, atnešdami turtus ir išmintį.

5. Mūsų laimingos katės pasižymi išskirtinėmis detalėmis ir išskirtiniu meistriškumu.Tai kolekcionuojami daiktai, namų stalo dekoracijos, vakarėlių dovanos ir dovanos parduotuvių savininkams bei prekybininkams.

Specifikacijos:

* Pavadinimas: Lucky Cat Ornament

* medžiaga: plastikas

* Spalva: geltona, balta, juoda, auksinė

* Maitinimas: 1 AA baterija (nepridedama)

* Dydis: 12 * 12 * 14.5CM

Pakuote sudaro:

1 x laimingas katės ornamentas

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

  • Tema: Gyvūnas
  • yra išmanusis įrenginys: no
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Stilius: Modernus stilius
  • Medžiaga: Plastmasiniai

 

Palikite Savo Citata