Telefono stovas, skirtas "Mag-Safe Charger", stalinis magnetinis belaidžio įkrovimo "Dock", suderinamas su "iPhone 12 Pro Max Mini", sustabdytas "Mag Safe"

Telefono stovas, skirtas Telefono stovas, skirtas Telefono stovas, skirtas Telefono stovas, skirtas Telefono stovas, skirtas Telefono stovas, skirtas

Telefono stovas, skirtas "Mag-Safe Charger", stalinis magnetinis belaidžio įkrovimo "Dock", suderinamas su "iPhone 12 Pro Max Mini", sustabdytas "Mag Safe"

  • (0 Atsiliepimai)

€20.39 €15.10

Žymos: Telefono stovas.

(SKU: m22085)

Telefono stovas, skirtas "Mag-Safe Charger", stalinis magnetinis belaidžio įkrovimo "Dock", suderinamas su "iPhone 12 Pro Max Mini", pakabinamas "Mag Safe"

✅ Sukurtas "Mag-safe": Šis belaidžio įkroviklio stovas, skirtas "Mag Safe", puikiai tinka "Mag-Safe", patogus greitam telefono įkrovimui ir suderinamas su "iPhone 12 / 12 mini / 12 pro / 12 pro max". Tiesiog delno dydis – užima labai mažai vietos ant stalo. (Pastaba: "Mag-Safe Charger" nepridedamas!)

✅ Lengva naudoti ir laisvos rankos: "Mag Safe Charger" stalo stovą lengva naudoti. Praleiskite laidą per skylę ir įstumkite "Mag" saugų įkroviklį į silikoninę įvorę. Jį galima lengvai pasiekti viena ranka ir įdiegti vienu žingsniu. Svarbiausia, kad kraunant jis gali atlaisvinti rankas ir padaryti bet ką , pavyzdžiui, žiūrėti filmus ar vaizdo įrašus, užmegzti vaizdo pokalbius, tiesiogiai transliuoti "TikTok" / "Livestream" / "YouTube".

✅ Patogūs žiūrėjimo kampai: "Mag safe stand up" įkroviklis yra 60 laipsnių kampu ir gali lengvai perjungti gulsčią ir stačią orientaciją, o tai gali suteikti ergonomišką akių lygio aukštį ir patogiausius žiūrėjimo kampus. Jį galite naudoti savo stale, persirengimo stalelyje, naktiniame stalelyje, virtuvėje ir biuro darbalaukyje.

✅ Sutelkite dėmesį į detales: Mūsų aliuminio mobiliojo telefono stovas, skirtas saugiam įkrovikliui, užtikrina įkroviklio ir telefono šilumos išsklaidymą, kad pagerintų įkrovimo efektyvumą. Nugarėlėje yra plyšys, kad viela nesulenktų ir nenutrūktų. Viršutinis ir apatinis pagrindai, padengti minkštu silikoniniu apsauginiu kilimėliu, apsaugo jūsų telefoną ir "Mag-safe" nuo įbrėžimų. Dėl žemo svorio centro dizaino padarykite įkroviklį stabilesnį.

✅ Klientų aptarnavimas: Esame įsipareigoję teikti klientams aukštos kokybės produktus ir nepriekaištingą klientų aptarnavimą.Jei jus domina ir turite klausimų apie mūsų mag safe telefono įkroviklio laikiklį aliuminis, nedvejodami susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums profesionalų klientų aptarnavimą.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Funkcijos: Nėra funkcijų
  • suderinamas prekės ženklas: Mag-safe
  • Tipas: Stalo laikiklis
  • modelio numeris: Telefono stovas
  • Turi garsiakalbį: No
  • Įkroviklis: No
  • Prekės ženklas: NoEnName_Null

 

Palikite Savo Citata