Mini crossbody krepšys moterims mažas krepšys per petį odinė rankinė rankinė

Mini crossbody krepšys moterims mažas krepšys per petį odinė rankinė rankinė Nuotrauka 0 Mini crossbody krepšys moterims mažas krepšys per petį odinė rankinė rankinė Nuotrauka 1 Mini crossbody krepšys moterims mažas krepšys per petį odinė rankinė rankinė Nuotrauka 2 Mini crossbody krepšys moterims mažas krepšys per petį odinė rankinė rankinė Nuotrauka 3 Mini crossbody krepšys moterims mažas krepšys per petį odinė rankinė rankinė Nuotrauka 4 Mini crossbody krepšys moterims mažas krepšys per petį odinė rankinė rankinė Nuotrauka 5

Mini crossbody krepšys moterims mažas krepšys per petį odinė rankinė rankinė

  • (0 Atsiliepimai)

€25.65 €12.56

(SKU: m238214)

Funkcijos:

OOTDTY

Nesvarbu, ar esate universiteto studentas, ar biuro ponia, ši madinga mini pečių piniginė yra geras pasirinkimas norint atskleisti savo mados temperamentą ir tapatybę.

Pagrindinis skyrius mažas, bet taip pat gali laikyti jūsų kasdienius daiktus, tokius kaip ausinės, automobilio raktas, pinigai, kortelės, lūpų dažai, oro pagalvė, audiniai ir kiti smulkūs daiktai. Sutraukiamą raištį lengva atidaryti ir uždaryti.

Tinka darbui, pasimatymams, vakarėliams, kolegijai, apsipirkimui, klubui, kelionėms, paplūdimiui ir kitai veiklai. Lengvai priderinkite visus savo drabužius.

Ši mini crossbody piniginė pagaminta iš kokybiškos odinės medžiagos, lengva ir patvari. Patogus reguliuojamas peties diržas ir viršutinės rankenos gali būti naudojamos kaip rankinė, mažas sankabos krepšys, mini krepšys per petį, maža kryžminė piniginė ir kt.

Graži dovana moterims, mergaitei, mamai, dukrai, seseriai, draugei, biuro poniai, mokytojai.Puiki šventinė dovana Valentinui, Padėkos dienai, Kalėdoms, Motinos dienai, gimtadieniui, jubiliejui!

Specifikacijos:

Medžiaga: oda

Spalva: Juoda; Žalias; Auksas; Rožinis; Sidabras

Dydis: maždaug 17x8x6cm / 6.69x3.15x2.36in

Svoris: apie 210g

Komplektą sudaro:

1 gabalo skersinis krepšys

Nata:

1. Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

2.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū

  • pamušalo medžiaga: Poliesteris
  • Prekės ženklas: Prettyzys
  • Pagrindinė medžiaga: Mikropluošto sintetinė oda
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Forma: Kaušas
  • kilmės vieta: GUANG DONG provincija, HE BEI provincija
  • CN: Liaoning

 

Palikite Savo Citata