1Pc LED lemputė E27 lizdo lempos pagrindo laikiklio adapterio keitiklis su jungikliu ES JK kištuko energiją taupanti lempa stalui

1Pc LED lemputė E27 lizdo lempos pagrindo laikiklio adapterio keitiklis su jungikliu ES JK kištuko energiją taupanti lempa stalui Nuotrauka 0 1Pc LED lemputė E27 lizdo lempos pagrindo laikiklio adapterio keitiklis su jungikliu ES JK kištuko energiją taupanti lempa stalui Nuotrauka 1 1Pc LED lemputė E27 lizdo lempos pagrindo laikiklio adapterio keitiklis su jungikliu ES JK kištuko energiją taupanti lempa stalui Nuotrauka 2 1Pc LED lemputė E27 lizdo lempos pagrindo laikiklio adapterio keitiklis su jungikliu ES JK kištuko energiją taupanti lempa stalui Nuotrauka 3 1Pc LED lemputė E27 lizdo lempos pagrindo laikiklio adapterio keitiklis su jungikliu ES JK kištuko energiją taupanti lempa stalui Nuotrauka 4 1Pc LED lemputė E27 lizdo lempos pagrindo laikiklio adapterio keitiklis su jungikliu ES JK kištuko energiją taupanti lempa stalui Nuotrauka 5

1Pc LED lemputė E27 lizdo lempos pagrindo laikiklio adapterio keitiklis su jungikliu ES JK kištuko energiją taupanti lempa stalui

  • (0 Atsiliepimai)

€1.75 €0.79

(SKU: m248119)

Funkcijos:

1. Universalumas: Šis perjungiamas E27 lizdo lempos laikiklis sklandžiai veikia su ES ir JK kištukais, todėl idealiai tinka žmonėms, keliaujantiems ar gyvenantiems įvairiuose regionuose.

2. Lengva naudoti: įmontuotas jungiklis, galite valdyti lempą neatjungdami prietaiso. Tai itin patogu ir gali būti pasukta 360 laipsnių kampu, kad būtų lengviau reguliuoti apšvietimo kampą.

3. Lengvas montavimas: Lizdinės lempos laikiklis sukurtas taip, kad jį būtų lengva montuoti. Jūs tiesiog įsukite lemputę į lizdą ir įkiškite pagrindą į lizdą. Nereikia jokių papildomų įrankių ar profesionalios pagalbos.

4. Platus suderinamumas: E27 lizdo pagrindas yra suderinamas su daugumos tipų E27 lemputėmis, o tai reiškia, kad galite jį naudoti su skirtingomis lemputėmis pagal savo pageidavimus ir reikalavimus.

5. Patvarus ir saugus: Lizdinės lempos laikiklis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kad būtų užtikrintas patvarumas ir ilgalaikis naudojimas.Be to, jis laikosi saugos standartų, kad visada užtikrintų saugų naudojimą.

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas + metalas

Dydis:Kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Lempos laikiklio tipas: E27

Nominali įtampa: 220V

Nominali srovė: 10A

Komplektą sudaro: 1vnt

Pastabos:

Prašome leisti slydimo klaidas dėl rankinio matavimo.

Skirtingų monitorių spalvos gali šiek tiek skirtis.

  • elemento tipas: lempų pagrindai
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata