Mieli katės lipdukai Universalūs kačių dekoravimo lipdukai automobiliams Šviesą atspindintys dekoratyviniai automobilio išorės lipdukai Daugiafunkcinis automobilis

Mieli katės lipdukai Universalūs kačių dekoravimo lipdukai automobiliams Šviesą atspindintys dekoratyviniai automobilio išorės lipdukai Daugiafunkcinis automobilis Nuotrauka 0 Mieli katės lipdukai Universalūs kačių dekoravimo lipdukai automobiliams Šviesą atspindintys dekoratyviniai automobilio išorės lipdukai Daugiafunkcinis automobilis Nuotrauka 1 Mieli katės lipdukai Universalūs kačių dekoravimo lipdukai automobiliams Šviesą atspindintys dekoratyviniai automobilio išorės lipdukai Daugiafunkcinis automobilis Nuotrauka 2 Mieli katės lipdukai Universalūs kačių dekoravimo lipdukai automobiliams Šviesą atspindintys dekoratyviniai automobilio išorės lipdukai Daugiafunkcinis automobilis Nuotrauka 3 Mieli katės lipdukai Universalūs kačių dekoravimo lipdukai automobiliams Šviesą atspindintys dekoratyviniai automobilio išorės lipdukai Daugiafunkcinis automobilis Nuotrauka 4 Mieli katės lipdukai Universalūs kačių dekoravimo lipdukai automobiliams Šviesą atspindintys dekoratyviniai automobilio išorės lipdukai Daugiafunkcinis automobilis Nuotrauka 5

Mieli katės lipdukai Universalūs kačių dekoravimo lipdukai automobiliams Šviesą atspindintys dekoratyviniai automobilio išorės lipdukai Daugiafunkcinis automobilis

  • (0 Atsiliepimai)

€0.93 €0.42

(SKU: m27091)

Pristatome mūsų puikius meistriškumo automobilių lipdukus! Puikiai tinka nešiojamiesiems kompiuteriams, šaldytuvams ir visiems lygiems paviršiams. Šie šviesą atspindintys lipdukai tikrai padarys vizualinį poveikį ir užtikrins jūsų saugumą kelyje.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Cat Car Sticker

Medžiaga: PET

Produkto svoris: apie 10g

Produkto dydis: apie 14.5 * 9cm / 5.70 * 3.54inch

Pakuočių sąrašas:

1* Katės automobilio lipdukas

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patvarus ir atsparus vandeniui: Pagamintas iš ekologiškos PET medžiagos, šis katės automobilio lipdukas pasižymi išskirtiniu sukibimu ir gali ištverti šimtmečius. Jis yra atsparus vandeniui ir aukštos kokybės, pasižymi puikia kokybe, užtikrinančia, kad jis nenulups ir neišbluks.Žavingas dizainas suteikia jūsų transporto priemonei ryškumo ir žavingumo.

2. Estetinis patrauklumas: katės automobilio lipdukas puikiai tinka jūsų automobilio ar motociklo kėbului. Šis lipdukas pagamintas iš aukštos kokybės vinilo medžiagos, kuri gali atlaikyti bet kokias oro sąlygas. Jis turi tikslų pjovimo procesą, kuris užtikrina sklandų ir vientisą prigludimą prie jūsų transporto priemonės. Galite lengvai jį pritaikyti ir pašalinti nepalikdami jokių kairiųjų ar smūgių.

3. Plačiai pritaikytas: padarykite kiekvieną paviršiaus katę: Šis katės automobilio lipdukas puikiai tinka automobilių, motociklų, nešiojamųjų kompiuterių ir šaldytuvo reguliavimui. Klijuokite jį ant bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų įdomiau.

4. Besiūlis ekranas: lengvai įdiekite mūsų katės automobilio lipduką. Mūsų technika užtikrina, kad ant lygaus paviršiaus nebūtų dulkių ar aliejaus dėmių. Nuėmę apsauginę plėvelę, tiesiog paspauskite jį plokščiai. Nereikia jokių profesionalių įrankių: tiesiog nuvalykite klijavimo vietą.

5.Reflective Advantage: Padarykite savo automobilį išskirtinį su mūsų katės lipdukais, kurie gali pasigirti atspindinčiu efektu. Jie ne tik suteikia jūsų transporto priemonei mielo ir unikalaus prisilietimo, bet ir padidina jūsų saugumą kelyje, atspindėdami šviesą ir išlikdami traukiantys akį dieną ar naktį. Padidinkite savo vizualinį poveikį naudodami mūsų "Reflective Advantage" katės automobilio lipdukus.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Lipdukų išdėstymas: Stogas

 

Palikite Savo Citata