15PCS Clear Plastic Drawer Organizer Set 4-Size Universalus vonios kambarys ir "Vanity Drawer Organizer" padėklų laikymo dėžės

15PCS Clear Plastic Drawer Organizer Set 4-Size Universalus vonios kambarys ir 15PCS Clear Plastic Drawer Organizer Set 4-Size Universalus vonios kambarys ir 15PCS Clear Plastic Drawer Organizer Set 4-Size Universalus vonios kambarys ir 15PCS Clear Plastic Drawer Organizer Set 4-Size Universalus vonios kambarys ir 15PCS Clear Plastic Drawer Organizer Set 4-Size Universalus vonios kambarys ir 15PCS Clear Plastic Drawer Organizer Set 4-Size Universalus vonios kambarys ir

15PCS Clear Plastic Drawer Organizer Set 4-Size Universalus vonios kambarys ir "Vanity Drawer Organizer" padėklų laikymo dėžės

  • (0 Atsiliepimai)

€32.96 €24.39

(SKU: m280094)

15PCS Skaidrus plastikinis stalčių organizatorius Komplektas 4 dydžių universalus vonios kambarys ir "Vanity Drawer Organizer" padėklų laikymo dėžės

[Viską sutvarkykite] Šie skaidrūs daugiafunkciniai stalčių skirstytuvų padėklai puikiai tinka bet kuriai jūsų namų vietai. Tinka visų rūšių stalčiams, tokiems kaip drabužinė / vonios kambarys / virtuvė / biuro stalčius / amatų kambarys, puikiai tinka organizuoti kosmetiką, makiažo įrankius, plaukų aksesuarus, papuošalus, smeigtukus, biuro reikmenis, rankdarbių reikmenis, stalo reikmenis ir kt.

[4 skirtingų dydžių derinys] Rinkinyje yra 15 4 skirtingų dydžių daiktadėžių, kurios gali padėti pritaikyti derinį daiktams laikyti ir stalčiams tvarkyti lentynose / spintose / spintelėse / stalčiuose. Komplekte: 9 x 6 x 2 colių (1 vnt.), 9 x 3 x 2 colių (2 vnt.), 6 x 3 x 2 colių (6 vnt.), 3 x 3 x 2 colių (6 vnt.), 3 x 3 x 2 colių 2 colių (6 vnt.).

[Neslidus ir patvarus]Pagamintas iš patvaraus, skaidraus plastiko, kad galėtumėte matyti, kas yra viduje, nekasdami ir nedarydami netvarkos, padėdami pasiekti tvarkingą gyvenimo būdą.

[Sudedama saugykla] Kai jų nenaudojate, stalčių dėžes galima sukrauti kartu, o tai sutaupys daug vietos ir padės jums susitvarkyti. Jums bus lengva išlaikyti daiktus švarius ir tvarkingus.

[Lengva valyti] Mūsų stalčių daiktadėžės švariai nuvalomos drėgna šluoste, puikiai tinkančia viskam laikyti savo vietose. Jums patogu naudoti kasdieniame gyvenime, viskas atrodo gražiai ir gerai organizuota.

Spalva: skaidri

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

15 x daiktadėžė

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata