1vnt Persikų odos aksominis gobelenas su debesų raštu, kūrybinio pluošto daugiafunkcinė sieninė antklodė, naudojama namų sienų apdailai

1vnt Persikų odos aksominis gobelenas su debesų raštu, kūrybinio pluošto daugiafunkcinė sieninė antklodė, naudojama namų sienų apdailai Nuotrauka 0 1vnt Persikų odos aksominis gobelenas su debesų raštu, kūrybinio pluošto daugiafunkcinė sieninė antklodė, naudojama namų sienų apdailai Nuotrauka 1 1vnt Persikų odos aksominis gobelenas su debesų raštu, kūrybinio pluošto daugiafunkcinė sieninė antklodė, naudojama namų sienų apdailai Nuotrauka 2 1vnt Persikų odos aksominis gobelenas su debesų raštu, kūrybinio pluošto daugiafunkcinė sieninė antklodė, naudojama namų sienų apdailai Nuotrauka 3 1vnt Persikų odos aksominis gobelenas su debesų raštu, kūrybinio pluošto daugiafunkcinė sieninė antklodė, naudojama namų sienų apdailai Nuotrauka 4 1vnt Persikų odos aksominis gobelenas su debesų raštu, kūrybinio pluošto daugiafunkcinė sieninė antklodė, naudojama namų sienų apdailai Nuotrauka 5

1vnt Persikų odos aksominis gobelenas su debesų raštu, kūrybinio pluošto daugiafunkcinė sieninė antklodė, naudojama namų sienų apdailai

  • (0 Atsiliepimai)

€7.15 €3.93

(SKU: m281047)

Produkto aprašymas: Kilmė: Kinija

Medžiaga: 100% poliesteris

Raštai: spausdinimas

Pritaikoma: taip

Nemokamas pristatymas: Taip

Svoris: 0.08-0.39kg Privalumas: Nuostabi medžiaga: Šis gobelenas pagamintas iš 100% poliesterio audinio, kuris yra minkštas, patvarus, draugiškas odai, lengvas ir lengvai pakabinamas ar supakuotas vidaus ar lauko reikmėms. Tinka 4 sezonams.

Unikalus dizainas: Šis gobelenas naudoja pažangią HD spaudą. Nesijaudinkite dėl išblukimo. Plunksnos ryškios spalvos, ryškios linijos ir subtilus apsiūmas, jis pridės jūsų kambariui pastovesnį harmoningą apdailą.

Geras dydis Pasirinkimas: Be septynių dydžių, mes teikiame pritaikytas nuotraukas ir dydžius, tiesiog pasakykite mums savo poreikius

Lengvas naudojimas ir priežiūra: Šį gobeleną galite lengvai pakabinti dekoratyviniais įtvarais arba stumti kaiščius. Sausas švarus arba švelnus rankų plovimas šaltame vandenyje. Taip pat galite lengvai išlyginti žemoje temperatūroje.

Keli variantai:Šis gobelenas puikiai tinka sienų pakabinimui, paplūdimio metimams, iškylų antklodėms, verandos pakabinimui, stalo audiniams, lovos užtepėlėms, sofų užvalkalams, bendrabučio dekoracijoms, lubų dekoravimui, langų užuolaidoms... Puiki dovana Jums! Pastaba: dydis gali skirtis 1-3 cm dėl rankinių matuoklių

Jei neturite norimo dydžio, praneškite mums, mes teikiame pritaikytą dydį ir modelį

Dėl sulankstytos siuntimo pakuotės gaminio raukšles galima išlyginti žemoje temperatūroje, arba raukšlės sumažės po kelių savaičių pakabinimo.

Apskritai, kuo didesnis dydis, tuo didesnis dengiamos sienos plotas, tuo geresnis efektas (95x73cm yra mini dydis)prašome atidžiai išmatuoti savo poreikius

Dėl šviesos ir ekrano skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių. Ačiū už supratingumą

Komplektą sudaro: 1 gobelenas, 1 montavimo priedų

rinkinys Apie mokėjimą: Mes priimame šiuos mokėjimo būdus: Credit&nb sp; Kortelė, VISA, banko į banką pavedimai, "Western Union" ir pan.

Visus "Musustudija.lt" mokėjimus apdoroja "Alipay".Susisiekite su mumis: Jei norite pateikti didelį užsakymą didmeninei prekybai, nedvejodami susisiekite su mumis.

Jei jums reikia užsisakyti kelias prekes, pirmiausia praneškite mums. Mes galime jums pasiūlyti tam tikrą nuolaidą. Šilti patarimai: Importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos nėra įskaičiuoti į siuntimo išlaidas.

Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visus patirtus papildomus mokesčius (jei tokių yra).

Mūsų klientams iš Brazilijos: Jei pasirinksite bet kurį kurjerį, palikite savo mokesčių numerį, kad užtikrintumėte mūsų pristatymą įprastai Apie pristatymą: Atkreipkite daugiau dėmesio į savo užsakymo adresą, kuris TURI SUTAPTI SU JŪSŲ PRISTATYMO ADRESU. (Jei esate iš Rusijos,Prašome palikti savo vardą ir pavardę. Tai labai svarbu)

Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po apmokėjimo.

Siuntimas bus vykdomas visame pasaulyje per elektroninį paketą / Kinijos paštą / UPS / FEDEX / DHL / EMS.

Už atokią vietovę gali būti taikomas papildomas siuntimo mokestis.

Prašome patikrinti prekes, kai jos pristatomos, jei jos sugadintos, maloniai priimkite jas ir nedelsdami susisiekite su mumis. Mes padarysime patvirtinimą ir atsiųsime jums naują. Apie atsiliepimus: Bet kokie jūsų atsiliepimai bus labai vertinami. Jei esate patenkinti mūsų paslaugomis ar produktais, suteikite mums 5 žvaigždutes.

Jei turite klausimų, susisiekite su mumis, ir mes su jumis susisieksime greičiau.

  • Raštas: PRINTED
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Technika: Austi
  • CN: Zhejiang
  • Medžiaga: 100% poliesteris
  • Forma: Stačiakampis
  • Valymo tipas: Rankų plovimas, Plaunama mašina

 

Palikite Savo Citata